FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 6
amzulica spune:
Fetelor intru si eu sa spun ca pastrez un respect deosebit d-nei dr. Dracea pentru ca datorita dansei azi am ce mangaia. Dupa 13 inseminari si un FIV esuat cu dr. Marinescu pe motiv de neraspundere la tratament - am avut 0 ovocite din 14 foliculi - d-na dr. Dracea ne-a ajutat sa avem bebele mult dorit. La noi problema era sotul - O spermatozoizi in ejaculat - dl. dr. Damian a facut biopsia sotului - eu am avut 10 ovocite din 16 foliculi - 8 embrioni de 8 celule si in final 2 blastocisti. L-am nascut pe bebe Luca pe 25 februarie 2009.
Nu am cuvinte sa spun cat datorez acestor medici - Dracea si Damian.
La majoritatea fetelor la care am recomandat acesti medici - fie au nascut deja fie sunt gravide.
Mult noroc va doresc.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
vanessa80 spune:
AMZULICA ma bucur mult pt voi ca aveti copilul mult dorit. Sper sa ne ajute si pe noi d-na dr Dracea sa avem bebei.

andrabirni spune:
Amzulica, felicitari inca o data
si mai intra si pe la noi, la azoo, sa ne mai spui povestea ta, face bine la psihic.
.Sa-ti traiasca Luca mare si frumos.
maria08 spune:
Goldi, Sufletel: Astept detalii de la voi....pe cand prima echo?
Amzulica: Asa mai prindem si noi sperante!!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Luca si sa creasca mare si frumos!!!
COCO2255 spune:
Fac si eu FIV 1 luna acesta cu Dr. Dracea la Gynera,pe 16.05 am facut dipherelinul,ieri in Z7 am fost la prima monitorizare,mi-au recoltat sange pentru estradiol si progesteron,o sa fac gonal f75 2 fiole/zi din 09.07 adica din Z13,in Z16 merg la control si in Z21 fac punctia.
Sunt putin derutata,ma asteptam ca punctia sa o fac in Z14,a mai facut cineva punctia in Z21?
vanessa80 spune:
COCO te rugam sa ne tii la curent cu tot ce se intampla cu tine? In ce zi tre sa faci punctia( data)?
goldi spune:
Fetelor, incep sa intru in linie dreapta.
La ultima eco am 9 foliculi babani, un chist dintr-un folicul care a fost prea grabit
, azi-noapte am facut pregnylul si marti am punctia.
Sa vedem cati embrioni vom reusi sa producem si daca Doamne-Doamne va dori, vom avea si noi un bebic al nostru.
Sufletel, Coco, bafta multa !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
Buna feteleor Dumnezeu sa va ajute pe toate numai reusite va doresc.
Dau buzna peste voi sa ai tin poumni unei fete dragi mie Goldi iubita ati tin pumni si marti sa ai multe ovocite te pup si te imbratisez cu drag.

Sunt cu ochii pe tine!!!!
Puisori dragalasi