FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Goldi: De azi treci la treaba, lasa salivatul.... Cat despre nesansa noastra ..eu zic ca nu a fost sa fie de la Dumnezeu!! Ma rog sa avem putere si rabdare sa luptam pana ne vom implini acest vis!!
Eu cred ca voi face pregnyl, am ceva la frigider , dar nu stiu daca nai e valabil.....crezi ca ar fi unul mai bun decat altul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Am inceput !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Goldi, sper sa vad acest emoticon si cand ne vei spune despre rezultatul pozitiv

Cand ai prima eco?

Am inceput si eu stimularea, de pe 23, cu gonal 150. Aceeasi doza am avut-o si la celelalte FIV-uri si ovarele au produs binisor. Calitatea a lasat de dorit. Ce sa-i faci daca materialul genetic e prost ...Dumnezeu stie cel mai bine de ce.

Eu am sa cumpar de la clinica ..Gonasi cred - asa mi-au dat la FIV2. Mai am o fiola de pregnyl la frigider pe care am cumparat-o in septembrie 2008,la FIV 1, tot de la Gynera, numai ca atunci am transportat-o in masina, la vreo 15-20 grade, si mi-e putin teama sa o mai folosesc. De fapt nici nu stiu de ce o mai pastrez.

maria, cand ai urmatoarea programare? iti mai refaci vreo analiza?

va pup fetelor!

Mergi la inceput

Cat costa gonasi ?
Pentru calitate ovocitelor, nu o intrebi pe d-na dr daca n-ar fi bine sa faci si niste menopur ? Are si LH si poate ar fi benefic, mai ales in a doua parte a stimularii.
Cate ovo ai avut data trecuta ?

Ei, sa dea Doamne-Doamne sa fim toate olala-olala dupa rezultat
Nici mie nu-mi plac majoretele ... ma inhiba ...... intotdeauna cand sunt asteptari prea mari de la mine, dau chix

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Goldi, pe gonasi 5000 u.i cred ca am dat aprox 70 lei, daca imi aduc bine aminte.

Am citit si eu despre menopur, ca are efect mai bun asupra calitatii ovocitelor, insa nr. acestora este putin mai mic decat in cazul stimularii cu gonal.

La fiv 1 am avut 16, din care 2 au fost imature, restul de 14 s-au fertilizat.
La fiv 2 - 14, din care 12 s-au fertilizat.

Sincera sa fiu, as intreba de menopur, dar mi-e teama sa nu fie prea tarziu si nu o deranjez pe Dna doctor. Sunt deja in ziua 3 de stimulare. Ar fi trebuit sa o intreb acest lucru de la ultima programare, dar nu mi-a trecut prin cap, cu toate ca citisem despre menopur. . De regula, cand intrebi un dr. daca nu ar fi bine .... nu stiu ce lucru diferit de ce spune el, s-ar putea sa se simta ofensat. Mai ales daca intrebarea este pusa de la distanta (email, telefon), si nu face to face.

Maria, tu cu ce ai facut stimularea la FIV 1? Acum ti-a propus deja o schema dna dr?

Mergi la inceput

Sufletel, chiar e indicat sa se creasca LH dupa primele 5 zile .
E cam tarziu pe 2 iulie, dar la productia ta nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Sufletel: Da, schema o stiu deja, vom face procedura scurta de data asta. La primul am facut procedura lunga cu gonal si diphereline.

Mergi la inceput

Maria, ce schema ai avut data trecuta ?
De ce ti-a schimbat protocolul ?

Mergi la inceput

Goldi: Am avut o usoara hiperstimulare si am zis sa incercam si varianta scurta poate nu se mai intampla; se pare ca aceasta hiperstimulare nu e tocmai ok pentru fixarea sarcinii, desi eu citisem pe forum tocmai contrariul......

Mergi la inceput

Si eu stiam ca hiperstimularea nu este benefica,teoretic, dar din exemplele de pe forum am constat contrariul .
Cred ca depinde mult de starea endometrului.

Mergi la inceput