FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pe 23 iunie am o consultatie si eco ca sa incep stimularea. Sper sa o incep cat mai devreme.
Crezi ca stimularea va dura 14 zile ?
Sufletel, sunt toate sansele sa ne vedem suntem cam in acelasi timp - 23 iunie, ora 16.30

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Goldi, ai ok pentru inceperea stimularii? Cu ce faci stimularea? Ce doza? Cand ai prima monitorizare? Nu cred ca este o regula cu 14 zile. depinde de organismul tau, cum reactioneaza. Eu am facut prima stimulare de 11 zile, iar a doua de 13. La prima stimulare nu toate ovocitele au fost mature, deci ar mai fi trebuit putini hormoni. La a 2 stimulare, ovocitele au foat toate mature, insa de calitate slaba.

Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Si noi am fost la dr. Dracea pe 19 iunie si cred ca luna viitoare vom incepe procedura pentru al 2-lea FIV, dar de aceasta data facem procedura scurta, Doamne Ajuta!!!
Sufletel: Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului!! Esti secretoasa, nu ne-ai spus nimic la celalalt subiect!
Goldi: Si pentru tine am pumnii stransi!!! Sper sa vii cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

De pe 25 incep sa ma stimulez.
Doamne ajuta, pentru toata lumea !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Si eu am fost pacienta d-nei dr Dracea....e adevarat ca am reusit abia la al treilea FIV dar nu din vina dansei....tratamentul a dat roade de fiecare data la mine...probl e la sot...dar s-a rezolvat, acum astept sa vina bebelusa noastra iubita pe lume...
Mie mi-a palcut ff mult de d-na dr si tot la dansa as mai incerca sa fac urmatorul FIV
Va doresc multa multa bafta, sa va impliniti visul de a deveni mamici!

Ayda 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Maria, ti-am raspuns si la FIV 231, pag 7. ...Nu sunt secretoasa deloc, doar mi-e teama ca nu cumva sa fiu si eu trecuta pe lista, cu galerie, cu majorete...si toate celelalte incurajari. Fetele sunt optimiste, vin cu incurajari pentru fiecare fata aflata in pregatiri. Eu dimpotriva, prefer sa raman intr-un echilibru, sa fiu realista, ca nu cumva in cazul unui nou esec sa sufar si mai tare. Sper sa ma intelegi ... De aceea prefer sa stau in umbra si sa va dau de stire peste vreo 3 saptamani. Ma gandesc ca nu e buna atitudinea mea ... poate sunt usor pesimista. Asa am fost eu intotdeauna. Sper sa imi revin, sa am mare nadejde in Dumnezeu si Maica Domnului.

Apropo de FIV in iulie ...asa cum iti scriau si celelalte fete, nici eu nu cred ca are importanta anotimpul, luna, decat pentru infertilitatea la barbati. Sotul meu are probleme mari, dar cu toate astea facem FIv in iunie - iulie. Am facut si in octombrie si in februarie, si nu a fost sa fie. Poate e acum bine, in iunie! Cu Dumnezeu inainte! sotul meu face foarte des dusuri reci, de maine intra in CO pentru relaxare, special pt FIV, sper sa vedem si rezultate la spermograma.

Sa auzim de bine si la tine!

Goldi, o sa iti placa mult sa te injectezi . Sa iti asculte Dumnezeu rugaciunile. Cu ce faci stimularea? Ce doza? Cand ai prima monitorizare? Eu pe 2 iulie merg la prima monitorizare. Dna dr. e plecata la un congres. Poate ne intalnim la Gynera!

Ayda, multumim pentru sustinere. mai ai putin pana la marea intalnire. Am inteles ca bebelinele sunt mai grabite decat baieteii. Nastere usoara si Maica Domnului sa va ocroteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sufletel: Draga mea, nu am spus-o ca si un repros, doar stii . Ce procedura faci acum, cea lunga? Nu trebuie sa fii pesimista, trebuie sa ai nadejde si credinta.....chiar daca facem FIV, toate sunt de la Dumnezeu. Te imbratisez!!
Goldi: Tin pumnii stransi incepand de maine!!! Ce faci: gonal?
Ayda: Mai e asa putin pana la marea intalnire!!! Voi ati facut ET la 72 ore sau cu blasto? O nastere usoara iti doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Mariala primele 2 FIV-uri a fost Et la 72 ore si la al treilea cu blastocisti.Ideea e ca la ultimul FIV am avut si o productie mult mai buna de ovocite si am hotarat sa facem cu blastocisti....si spermograma sotului a iesit mai buna...intre FIV 2 si FIV 3 am facut o pauza mai mare, de vreo 6-7 luni...si am incercat sa ne relaxam cat mai mult...asa a fost sa fie la a treia incercare
Va pup si va tin pumnii sa reusiti toate cat mai rpd

Ayda 37+

Mergi la inceput

Ayda, felicitari pentru bebelina. Cred ca esti tare fericita, mai ai putin si o sa-ti strangi puiutul in brate
Eu mai aveam gonal de la inseminari, asa ca fac o combinatie, 2 menopur cu un gonal.
Fetelor, voi ce folositi ? Pregnyl, ovitrelle, gonasi ?
Sufletel, normal ca o sa-mi placa sa ma injectez , salivez pe langa cutiile de injectii de mult timp

Mergi la inceput

Maria, iti urez anticipat mult noroc la acest FIV.
Am urmarit povestea primului si nu cred ca a fost o problema, ci doar o nesansa, de care sper sa scapi repede

Sufletel, ai inceput stimularea ?

Mergi la inceput