FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
Determinarea cariotipului este un test prin care se evalueaza marimea, forma si numarul cromozomilor dintr-o proba ce contine celule umane. Insertia (cromozomi in plus), deletia (cromozomi in minus) sau mutatia cromozomilor pot determina dificultati de crestere, dezvoltare si diferite afectiuni. 
goldi spune:
Nu, doar cu sotul ![]()
Acum, serios, eu doar sper sa ma lase gravida d-na dr cat mai curand... Are f multe reusite dar a fost acuzata si de malpraxis ... ca peste tot, medicii celebri sunt iubiti sau contestati.
Din punctul meu de vedere, balanta inclina spre PRO-dracea .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ancutza2009 spune:
Buna fetelor!Si eu am devenit pacienta Doamnei Doctor Dracea de luna trecuta.Mi-a facut o parere ffffff buna,INAINTE mi-am pierdut vremea cu un alt medic de renume din Giuli.Laura Dracea este un om calm si zambeste tot timpul.Si mai are si rezultate.Deocamdata sunt la capitolul tratament cu MENOPUR.Luna mai am "scapat-o" pentru ca se vor muta pe Dorobanti.
goldi spune:
A fost cineva la noua clinica ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
sufletel_80 spune:
Goldi, eu am fost la noul sediu al clinicii Gynera. Este f frumos, si chiar arata ca o clinica...spatios, curat. Adresa este Str. Constantin Aricescu, nr. 8 (este o cladire gri, inca nu are placuta cu sigla clinicii postata pe cladire)
Vreau sa iti spun ca mi-a decalat si mai mult inceperea stimularii. Incep stimularea din ziua 22 a CM....da, ati citit bine. Suna foarte ciudat, dar mi-a spus ca atata timp cat sunt sub diphereline, se considera prima zi a ciclului = prima zi de stimulare.
Nici nu vreau sa mai fac calcule... deja ma depaseste situatia.Mi-a spus ca efectul diphereline 3.75 dureaza 6-7 saptamani. Pe prospect scrie clar eliberare prelungita 28 zile (4 saptamani). Si eu sunt foarte curioasa cum va decurge acest ciclu FIV.
Erau mult mai multe paciente in asteptare decat la vechiul sediu. Deja se decalasera programarile cu aprox 1h-1h15 min. Majoritatea pacientelor de la spital au venit acum la clinica ...
goldi spune:
Si care este motivul pentru care te-a decalat ?
Sufletel, ma faci sa am emotii
si asa aman acest FIV de la inceputul anului, si asa am acest protocol luuuung, dar sa mai si aman ?!!!
Bey, mie de asta mi-era frica. Va fi super aglomerata, vor fi enspe mii de programari pe zi si sansele de a da rasol vor creste exponential 
Si la clinica veche asteptam de fiecare data cel putin 45 de minute peste ora stabilita.
sufletel_80 spune:
vanessa, Goldi,...fiti optimiste...
Motivele decalarii: 30 mai - 07 iunie s-au mutat ...la noul sediu
In perioada 29 iunie - 01 iulie nu poate sa faca punctii si ET ...din cauza unui congres important.
Mi-a programat inceputul stimularii astfel incat punctia sa fie undeva pe 06-07 iulie.
Diphereline 3,75: 25 mai
Prima zi de stimulare: 23 iunie
Este enorm de mult, deja nu mai am rabdare, dar poate tocmai pentru ca acest ciclu FIV este diferit de celelalte doua pe care le-am facut, sper eu sa fie de bine ...
Goldi, tu cand incepi stimularea? oricum echipa de la gynera intra in vacanta in luna august, asa ca pana la sfarsitul lui iulie ar trebui sa cam termine cu FIV-urile.
fetelor, am realizat ca este extrem de aglomerata Dna Doctor, dat fiind faptul ce de 1 an de cand merg la Gynera, nu mi s-a intamplat sa ma intalnesc de 2 ori cu aceeasi persoana.... niciodata. Tot timpul apar alte si alte fete ...va dati seama ce rulaj e acolo?