FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Multumesc Bytzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Vanessa pe 30 iulie merg si eu la Dracea. Dar tu cum de nu ai incercat in Iasi la Omini?

Mergi la inceput

Am vb cu mai multi medici din Iasi si toti m-au trimis la dr. Dracea. Medicii de la Omni, nu au experienta si pana acum nu au avut nici o reusita. Si nu vreau sa arunc cu banii in vant, ca oricum tre sa facem credit pt FIV. Pe 30 iulie merg sa vb cu d-na dr Dracea si o sa am anlizele pt FIV la mine.Am auzit ca lucreaza cu dr embriologi f buni. Apoi vom vedea, ce mai facem si ce tip de FIV trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ioana112 si eu ti-o recomand cu caldura, fiind pacienta d-sei. Cum a fost prima intalnire ?
Vanessa80 un consult plus ecografie costa 80 ron, eu atat am platit saptamana trecuta.

Mergi la inceput

Vanessa eu mi-am facut programare la Omini ca sa vad ce analize trebuiesc pentru IAD si pe 30 cand ajung la Dracea vreau sa am dosarul complet ca sa nu mai astept inca vreo 2 luni pana ma programeaza.

Mergi la inceput

Ioana tu cu ce probleme ai fost la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Eu am fost la ea pentru un nou FIV .Primul l-am facut la Viena anul trecut in Nov . Mi-a facut o prima impresie buna dar ... sa vedem cum vrea Dumnezeu .
Va pup

Mergi la inceput

Yarrina, tu de unde esti? Ti-ai facut cariotip-ul?

Mergi la inceput

Sunt din Botosani Yoana. Nu, nu mi-am facut. Tre sa rept lama ca am facut-o prin decembrie, papanicolau...Am analize hormonale facute tot prin decembrie, HSG in ianuarie...Nu stiu cat mai sunt de valabile de asta vreau sa merg la Omini sa-mi dea setul complet de analize cu care trebuie sa ma prezint.
A-propos, ce este cariotipul?

Mergi la inceput

De fapt Vanessa ma intrebase. Scuze fetelor...scriu cand apuc un moment liber la servici si daca ma aberez cateodata va rog sa ma iertati.

Mergi la inceput