FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, nu am mai scris la acest topic, deoarece nu credeam vreodata ca voi ajunge tocmai la FIV - cel putin mie mi se pare ultima treapta pt a-ti implini visul. De curand am primit vestea ca s-ar putea sa nu pot ramane insarcinata nici prin IA ci sa trec direct la FIV. Am auzit f multe lucruri bune despre d-na dr Dracea si as vrea sa-mi fac o programare la ea, sa vad ce parere are si ea. Ma poate ajuta cineva cu vreun nr de tel, ea este la Medlife...parca, daca gresesc va rog sa ma corectati. Stiu ca vine si in Iasi la o clinica Ominiclinic, sau cel putin colaboreaza cu dr de acolo. Poate ma ajuta cineva cu aceste date, la cat timp se face programarea? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Este la clinica Gynera, pe langa Piata Dorobanti.
Tel ptr programari 0727.833.833

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

buna fetelor
celor interesate de dna doctor dracea , vreau sa va spun sa aveti incredere 100% in ea . eu am experienta unei clinici din vienna unde in noiembrie 2008 am facut un fiv nereusit si experienta clinicii dnei dracea unde am mai facut un fiv acum curand si sunt in perioada de 2 sapt de dupa et , astept ...
oricum vreau sa va spun ca la vienna am fost tratata ca un obiect , totul era ca pe banda ...
multa bafta tuturor !

Mergi la inceput

Buna dimineata, nu serviti o , fac cinste .
M-am hotarat..vreau sa-mi fac o programare la dr Dracea. Cand merg la ea imi trebuie ceva analize facute dinainte? ce-mi reconadati voi, oare e bine sa fac un profil hormonala Z 2-3 si Z 14-15? Fetele care au fost prima data la ea cu ce analize au fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza20, daca vrei o programare la d-na doctor sa stii ca dureaza cam 3 luni de zile, asa ca da un tel sau solicitata o programare pe mail la [blue]programari.gynera@gmail.com [/blue
Daca te intereseaza FIV vei primi pe mail documentul cu baremul minimal de analize plus alte info despre FIV.
Ioana112 , sa dea Dumnezeu sa fie rezultatul dorit!!
Si eu trebuie sa incep FIV ul in august la Gynera, dar stau si inca mai analizez daca sa fac FIV la Gynera sau la Budapesta, ma bucura parerea ta buna.
Mi-ar placea ca si celelalte fete care au facut FIV la Gynera sa ne impartaseasca din experienta lor.
Stiti daca exista vreo informatie oficiala cu privire la procentul de reusite pe care Gynera le are?
Tin pumnii strinsi pentru toate fetele care sunt in asteptarea rezultatului!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Coco: Iti tin pumnii azi, o punctie usoara iti doresc si cu rezultate bune!!!
Sufletel: Vreo veste ceva?? Pe cand testul?? Hai ca trebuie sa mai apara si un rezultat pozitiv la Gynera!!
Sophie: Si eu ar trebui sa incep l asfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie( in functie de procedura: scurta sau varianta lunga), insa stau in dubii, ma bate gandul sa fac la Budapesta.....nu stiu , nu am luat inca o decizie....Doamne Ajuta sa luam decizia buna!!!

Mergi la inceput

Bitza20, daca vrei poti sa mergi cu toate analizele facute, primesti baremul pe mail, asa cum spunea si Sophie76 , asta daca nu vrei sa mai pierzi timp, oricum toate clinicile cer cam aceleasi analize.
Daca vreti un medic care sa va raspunda la cate intrebari doriti, ati ales bine, dar ptr ca sta de vorba cu fiecare pana se lamureste totul, se intarzie cu programarile.
Coditiile sunt bune, am vazut rezerva curata, cu un pat(asa am avut eu) dulap ptr haine, telefon sa poti chema asistenta sa sa vb la receptie.
Coco2255 iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Ioana112, sa tii bine de ei. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna, dragele mele viitoare burtici!

Am intrat sa va spun ca sunt cea mai fericita mamica din lume. Am un baietel de 8 luni in urma unui FIV cu Dr. Dracea. Eu am facut la Giulesti in mai 2007 primul FIV (cand dansa la clinica nu facea FIV-uri, a inceput abia in toamna lui 2007) nereusit, dar am avut la congelat 5 embrionasi si in febr 2008 am facut ET cu 2 (atat au rezistat) si doar unul a fost norocos, cel mai norocos.

Este o doctorita tara calda si blanda cum rar mai gasesti prin randul doctorilor.

S-a mutat undeva pe langa p-ta Dorobanti, am aflat si eu zilele astea.

Bafta multa!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc tare mult de sfaturi , vreau sa sun sapt asta sa vad cand ma programeaza, din pacate cam sunt in criza de timp si sper sa ma poata lamuri ea ce sanse am pe viitor.

Mergi la inceput