FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 22
cora79 spune:
Doamne ajuta-ne pe toate fetele care suntem in focuri in cursa pentru

.
Dumnezeu a facut o minune in cazul tau -Catalinasi,sper ca tu sa fii o deschizatoare de drum ,sunt fff emotionata,ai spart gheata.
Urrrrrrraaaaaaa

cora79 spune:
Vanessa analizele genetice ale sotului au costat in jur de 10 milioane la medlife,in anul 2008,nu cred sa se mai fi modificat preturile prea mult.
vanessa80 spune:
CATALINASI felicitari.
Ma bucur tare mult ca ne-ai spus de cele II. ( deci se poate!!!!!)

aurelia33 spune:
Fetelor, rezultatele bune ale unei uneia dintre noi ne bucura pe toate, pe mine cel putin ma incurajeaza si ma fac sa nu mai fiu asa de disperata.
Vanessa, noi am facut analizele genetice ale sotului la un laborator din Craiova si ne-au costat 400 ron - cariotipul si microdeletii crmozomului y. Sper ca nu am facut o greseala in alegerea laboratoarelor care ne-au facut analizele. Dna doctor nu a precizat daca prefera o anumita clinica, probabil in functie de rezultate vom mai repeta unele dintre ele.
Bafta multa fetelor care incep procedura in septembrie, noi mai asteptam si comtrolul urologic la dr.Damian si abia dupa aceea ne prezentam cu dosarul pentru a vedea cum procedam mai departe. maine vom lua rezultateler laanalizele genetice si ma rog la DD sa nu fie ceva genetic ca daca lipsa spermatozoizilor nu are cauza genetica se mai poate face cate ceva. asa ca pana maine am inima cat un purice si moralul la pamant.
Inca o data bafta multa celor care o sa faca procedura in septembrie si anunatati-ne si pe noi ca sa ne mai imbarbatati.
vanessa80 spune:
CORA cate zile tre sa faci diphereline? Pe mine deja ma iau emotiile...Abia astept sa se faca 3 sept ca sa imi pot face programarea pt inceperea tratamentului.
Cum te mai simti?
aurelia33 spune:
Vanessa, si noi asteptam 3 septembrie dar suntem cu mult in urma voastra. Noi abia atunci programam la urolog. Oricum sincera sa fiu as prefera sa mai treaca vreo3-4 luni ca poate poate s-o mai imbunatati spermograma, pt. ca am avut si vremuri mai bune, dar se pare ca timpul si tratamentele pe care le-a facut sotul au dus la un mare O. Acum l-am pus sa tina si putina dieta si sa faca sport. S-a apucat. Sper sa nu-i piara entuziasmul.oricum "succesurile" voastre imi dau curaj.
Vanessa la voi care e problema? eu astept sa vad rezultate la fetele cu azoo, (de fapt sotul cu azoo)sa-mi povesteasca ce au facut ele ,ce au intrebat, ce li s-a raspuns, ca sa nu fiu total pe dinafara.
pysypisi spune:
Buna dragutelor,am intrat putin sa va salut si sa va urez o zi cat mai placuta
La fel ca si unele dintre voi abia astept data de 3 septembrie...
cora79 spune:
Buna fetelor,o zi placuta sa aveti in continuare
.
VANESSA-diphereline cred ca fac pana la punctie,am cumparat 14 fiole de 0,1 si merg cu cate o jumatate pana la safrsit,voi afla mai multe pe 3 septembrie.
Deocamdata ma dor sanii si mai am usoare ameteli si bufeuri,am imbatramit ce sa zic
. Sper sa nu fie multe reactii adverse , m-am speriat un pic ,imi intarziase ciclul cam 5 zile,ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum,test negativ,dar au venit uratii si din fericire pot continua linistita tratamentul pt fiv.