FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 21
aurelia33 spune:
Inca o data multumesc pentru informatii, de altfel tot ce stiu despre fiv, icsi de pe forum am aflat de la fetele cu ,,experienta,, sincer desi luna viitoare vom merge la urolog si dupa aceea am inteles ca nu mai dureaza f.mult, dosarul de fiv fiind aproape gata, am reusit sa strang banii necesari, plus ca m-am mai asigurat de un overdraft de 13.000 ron, pentru cheltuieli neprevazute, dar asta numai pentru a singura procedura, cred ca dupa fiv in caz de esec ,,doamne fereste,, mai greu va fi sa conving sotul sa repetam decat sa strang banii. ma gandeam ca altii fac credit pentru casa si masina, dar cum noi avem mi se pare o foarte buna idee, ca sa nu mai stau si cu grija stransului banilor. Desi pana acum eram mana sparta, mergeam in supermarket si umpleam cosul cu diverse inutilitati, acum cumpar strictul necesar si orice cheltuiala facuta e transformata imediat in intrebarea ,,cam cati euro puneam deoparte,,|fetelor acum ca m-am inregistrat pana la doua liniute roz nu mai scapati de mine.nu pot vorbi cu oricine despre ceea ce ni se intimpla, cu exceptia a 2-3 prietene si mama mea nu mai stie nimeni de situatia noastra, lui i se pare frustrant ce ni se intimpla,noroc cu voi ca altfel cred ca-mi pierd mintile. Nici macar parintii lui nu stiu de situatia noastra
cora79 spune:
AURELIA,Dzeu va fi cu noi ,vei vedea ca peste cateva luni vom fi impreuna la odisee

. Totul este sa nu iti pierzi optimismul si increderea
. Si noi am mers pe la multi dr timp de patru ani si ceva,fiecare dr cu alt tratament pentru sot,la cati bani am cheltuit cred ca faceam 2 fiv pana acum.
Darc acum am speranta ca vom reusi
vanessa80 spune:
Aurelia, unde iti este optimismul? Mai cu viata...Si mie imi este greu si m-am saturat de intrebarea" da voi cand faceti un copil?"
Si totusi eu nu renunt, vreau
. Suntem alaturi de tine
CORA cum te simti?
Eu o sa sun pe 3 sept, sa vad cand ma cheama sa stabilim exact tratamentul. Prolactina a iesit normala
( sper sa nu se mai modifice).
cora79 spune:
Pe 3 septembrie merg si eu la monitorizare,inainte de stimularea pt fiv,poate ne intalnim
vanessa80 spune:
CORA ma bucur ca te simti bine.
Eu deja am emotii. Voi ati facut analizele genetice?( cat au costat?)
SOPHIE, multumim pt gandurile bune.
catalinasi spune:
Fetele,
la a 3-a IA facut de mine (al 2-lea cu dr Dracea), am vazut II (mai precis vineri noapte pe la 3 pt ca nu mai rezistam sa nu ma testez). Deci se poate!!
De fiecare data cand vedeam cate o fata cu II imi cresteau sperantele, deci sper sa va insuflu si voua incredere ca veti reusi cu ajutorul dnei dr Dracea.
cora79 spune:
Buna fetelor,pupicei pentru voi toate
.
Sophie multumesc pentru sustinere
.
Vanessa analize genetice a facut decat sotul-cariotip si microdeletile cromozomului y,eu nu,dna dr a considerat ca nu este neaparat necesar, problema majora fiind la sot.![]()