FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 20
vanessa80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,scuze ca nu am mai intrat ,dar am fost in concediu. ![]() Vanessa am inceput diphereline de luni cate jumatate de fiola pe zi pana pe 3 sept si apoi merg la control sa vedem care este pasul urmator ![]() |
Nu stiam ca se poate face cate jumatate de fiola. De unde ai luat dipherelinul si cat ai dat pe el?
Sper sa ne dai vesti bune.
cora79 spune:
Buna Vanessa,diphereline am luat de la Gynera si a costat 29 ron fiola
.
Si eu sper sa fie vesti bune,dar deocamdata abia m-am imprietenit cu seringile
cora79 spune:
Pe 3 sept voi plati un acont,au lasat la latitudinea mea cat va fi acontul,deocamdata am luat decat medicamentele
aurelia33 spune:
Fetelor sunt noua pe forum. Sunt aspiranta FIV la Gynera, cu sotul cu azoospermie si va spun sincer ca sunt stresata la maxim de gîndul ca nu va reu#351;i procedura, atât din p.d.v al costului procedusrii de aprox 3400 E, FIV+ ICSI+ biopsie testiculara, cât #351;i a faptului ca au trecut aproape 2 ani pana l/am convins pe sot sa facem procedura. El tot spera ca se va întâmpla natural. Am fost la Gynera la prima consultatie pe 06.08.09, ni s-a dat lista cu baremul minim de analize; costul acestora m-a uimit mai ales ca pe forum fetele vorbeau de 1000 RON, dar eu am ajuns la 2000 si sotul nu afacut analizele urologice. Ideea pentru care am scris este daca aveti cunostinta daca d-na doctor face FIV si in spital la Giulesti, desi consultatiile se fac la Gynera, ar fi mai avantajos ca pret, iar in caz de esec "Doamne fereste" se mai fac si reduceri?
vanessa80 spune:
CORA si la mine va fi primul FIV. ( am 3 IA nereusite facute in Iasi). Sper din tot sufletul sa fie bine.
AURELIA, din cate stiam eu dr Dracea nu mai face FIV la Giulesti ( nici nu stiu exact daca mai lucreaza la Giulesti).
cora79 spune:
Aurelia,si eu stiu ca dna dr nu mai merge la Giulesti din decembrie parca,a renuntat acolo,la Giulesti insa fac fiv-uri alti medici, dar cred ca este destul de dificil cu programarea.
Vanessa iti doresc si tie bafta mare,tu cand incepi tratamentul pentru fiv?
Poate vom fi gravidute in acelasi timp
aurelia33 spune:
multumesc mult pentru raspuns. Am evitat o situatie penibila daca intrebam la clinica. Vreau sa spun ca am mers la dr.Dracea dupa ce am fost membru "invizibil" al formurilor despre fiv, oligoastenospermie (asta a fost diagnosticul initial, dar intrucat situatia spermogramei s-a inrautatit am ajuns la azoo), am auzit parerile fetelor aspirante si mi-a fost recomandata dna doctor si de un coleg de servici care are o fetita rezultata in urma FIv cu dna Dracea, dupa 10 ani de incercari, sotia sa avand 42 ani la nasterea fetitei, dar va spun sincer ca mi-a cam pierit entuziasmul cand am vazut ca nu mai apar fete cu din cele care au mai facut fiv cu rezultate pozitive si incurajatoare. Noi vaom primi rezultatele analizelor genetice sapt.viitoare si apoi vom merge la dr.Damian pt. control si analizele urologice si in functie de ce va descoperi avem dosarul de fiv gata, cu exceptia histerosalpingogramei pe care o s-o fac cu internare ca sa mai scutesc un ban. Vreau sa spun ca am fost la un urolog in Craiova, nu dau numele din respect pt. pers care mi l-a recomandat, a zis ca nu are afectiuni urologice si ne-a trimis la endocrinologie. L-am umflat pe sot de testosteron sintetic, nebido, undestor, pregnil si in final dupa 2 ani de tratament am ajuns la azoo, acum a terminat cu branca ursului 3 luni si in prezent ia Spermotrend de aproximativ 1 lunma si jumatate. Dna Doctor a zis ca fata de brinca de abtine de la comentarii, dar spermotrend sa ia in continuare. Oricum cred ca in 2 ani si jumatate am cheltuit pe controale analize, tratament peste 50 milioane lei vechi asa ca am hotarat sa facem FIV, dar frica de esec nu ma lasa nici sa dorm, fac numai greseli in hartiile de la servici, nu mai sunt atenta nici la ce spun. Deci daca aveti informatii noi, incurajatoare impartasiti-le cu stresatii ca mine. multumesc mult.
copilutzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurelia33 Ideea pentru care am scris este daca aveti cunostinta daca d-na doctor face FIV si in spital la Giulesti, desi consultatiile se fac la Gynera, ar fi mai avantajos ca pret, iar in caz de esec "Doamne fereste" se mai fac si reduceri? |
In februarie 2009 am fost in lotul cu ultimile FIV-uri facute la Giulesti cu dr. Darcea.
Tot din cauza costurilor astronomice am renuntat la urmatoarele FIV-uri , ptr. ca stiu ca dr. Dracea nu mai face FIV la Giulesti...
Dar... dar ... este incomparabil Gynera cu Giulestiul ..
La Gynera dai un ban dar .. te simti om ..Esti tratat altfel , esti respectat ca om , pana si d-na dr. se poarta cu tine altfel .
La Giulesti ,esti privita, tratata , vazuta superficial si .. viteza , viteza , viteza ...
Consultatii "la gramada" , pana si pe rezultatul analizelor au fost privite cu viteza , basca .. "madam Geta este serifuleasa de tarla"
( daca ea zice sa repeti analizele ... apoi .. le repeti!!
).Sper ca am fost coerenta ... si nu te-am dezamagit.
Daca poti (financiar) mergi mai bine la Gynera.
Stiu sigur ca la Giulesti nu mai face FIV.
Edit: si eu tot din cauza Azoo. am vrut sa fac cu dr. Dracea.
Dar pana la urma am facut cu "donor"
(nereusit...
)Asta-i viata!!!!

si BAFTA iti doresc!!!