FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 19
vanessa80 spune:
PYSYPISI, programarea la Gynera se face cam peste 2 luni, depinde cum ai noroc. Stai pe forum, poate mai cedeaza cineva o programare.
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI, programarea la Gynera se face cam peste 2 luni, depinde cum ai noroc. Stai pe forum, poate mai cedeaza cineva o programare. ![]() |
Vanesa,mersi pt raspuns.
Astazi am sunat la clinica de vre-o 6 ori si nu raspunde nimeni,oare de ce???
Oricum o sa mai insist toata ziua sper sa raspunda cineva,in general asa greu raspund la telefon,sau nu au program tot timpul??
vanessa80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Vanesa,mersi pt raspuns. Astazi am sunat la clinica de vre-o 6 ori si nu raspunde nimeni,oare de ce??? Oricum o sa mai insist toata ziua sper sa raspunda cineva,in general asa greu raspund la telefon,sau nu au program tot timpul?? |
Din cate stiu eu, raspund la tel dupa ora 13, asa ca insista.
ella28 spune:
pentru programari cel mai ok se da mail la programari.gynera@gmail.com
cu telefonul e mai greu...
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 pentru programari cel mai ok se da mail la programari.gynera@gmail.com cu telefonul e mai greu... |
Multumesc,am trimis si email,sper sa-mi raspunda....
pysypisi spune:
In sfarsit am reusit sa dau de ei printr-un sms,mi-au spus ca sunt in concediu pana pe 3 septembrie...asa ca mai am putin de asteptat,dar ma bucur macar ca mi-au raspuns.
vanessa80 spune:
PYSYPISI bine ca ne-ai spus, ca sa stim si noi.
O sa sun si eu pe 3 septembrie, ca sa imi trimita formularele pt FIV.
cora79 spune:
Buna fetelor,scuze ca nu am mai intrat ,dar am fost in concediu.
Vanessa am inceput diphereline de luni cate jumatate de fiola pe zi pana pe 3 sept si apoi merg la control sa vedem care este pasul urmator
cora79 spune:
Pysypisi eu am un fsh mai mare si sotul oligoastenoteratospermie severa, acesta este motivul pentru care am apelat la fiv