FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 18
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalinasi Pysy - Eu stiam ca prima intalnire cu dna dr Dracea este sub forma de consultatie si din pacate, am auzit ca e ocupata cu consultatiile pina in decembrie. Suna repede daca vrei programare si roaga-le sa-ti trimita pe mail lista cu analize. |
Multumesc tare mult
ella28 spune:
Buna fetele,
Sunt pacienta a doamnei doctor Dracea. Deocamdata fac inseminari , duminica am facut-o pe a doua, pe ciclu natural.
Probabil voi mai face cateva inseminari, eu ma gandesc ca max 6...
Dar am o intrebare. La inseminari, sperma a fost preparata de diverse persoane, cu siguranta niciuna nu era Dascalescu.
Sunteti sigure ca la FIV embriolog a ramas tot Dascalescu, fara exceptii. Daca e sa fac FIV la Gynera as face numai in combinatia Dracea + Dascalescu tocmai pentru ca sotul meu are ceva probleme ...
vanessa80 spune:
Si eu vreau FIV cu formatia Dracea + Dascalescu. Am incercat sa sun la Gynera azi, sa intreb de embriolog, dar nu am reusit sa prind legatura.O sa mai incerc...
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Si eu vreau FIV cu formatia Dracea + Dascalescu. Am incercat sa sun la Gynera azi, sa intreb de embriolog, dar nu am reusit sa prind legatura.O sa mai incerc... |
Mult succes Vanessa si sa ne tii la curent...
Si eu vreau sa sun zilele astea dar acum astept niste informatii de la o mamica,care a reusit fiv din prima si in functie de ce zice ea o sa ma decid..
cora79 spune:
Buna Vanessa,eu am fost pe 11 la control si de luni-17 august incep tratamentul cu diphereline 0.1 pana pe 3 sept,apoi probabil voi incepe stimularea cu menopur
cora79 spune:
Vanessa ,eu am cumparat o parte din hormoni de la gynera,iar menopurul de 75ui mi s-a parut mai ieftin la sensiblu decat la gynera
.
Bafta mare si tie,tu cand incepi tratamentul?
pysypisi spune:
Buna fetelor,m-am hotarat luni sun si eu la clinica sa ma programaez,la voi cat a durat programarea???
Cora,tu ce probleme ai?
De ce apelezi la FIV?
Mult succes tuturor si sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate visul implinit
vanessa80 spune:
Cora, cred ca voi incepe tratamentul la sfarsitul lunii septembrie, inca astept rezultatul de la prolactina. Cum se procedeaza cu banii? ( euro sau lei, cand se platesc cele 2 rate). Cat ai dat pe dipherelin?