FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi
Pysy - Eu stiam ca prima intalnire cu dna dr Dracea este sub forma de consultatie si din pacate, am auzit ca e ocupata cu consultatiile pina in decembrie. Suna repede daca vrei programare si roaga-le sa-ti trimita pe mail lista cu analize.

Multumesc tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna fetele,

Sunt pacienta a doamnei doctor Dracea. Deocamdata fac inseminari , duminica am facut-o pe a doua, pe ciclu natural.
Probabil voi mai face cateva inseminari, eu ma gandesc ca max 6...
Dar am o intrebare. La inseminari, sperma a fost preparata de diverse persoane, cu siguranta niciuna nu era Dascalescu.
Sunteti sigure ca la FIV embriolog a ramas tot Dascalescu, fara exceptii. Daca e sa fac FIV la Gynera as face numai in combinatia Dracea + Dascalescu tocmai pentru ca sotul meu are ceva probleme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Si eu vreau FIV cu formatia Dracea + Dascalescu. Am incercat sa sun la Gynera azi, sa intreb de embriolog, dar nu am reusit sa prind legatura.O sa mai incerc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Si eu vreau FIV cu formatia Dracea + Dascalescu. Am incercat sa sun la Gynera azi, sa intreb de embriolog, dar nu am reusit sa prind legatura.O sa mai incerc...

Mult succes Vanessa si sa ne tii la curent...
Si eu vreau sa sun zilele astea dar acum astept niste informatii de la o mamica,care a reusit fiv din prima si in functie de ce zice ea o sa ma decid..

Mergi la inceput

CORA cand incepi tratamentul si cu ce? Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna Vanessa,eu am fost pe 11 la control si de luni-17 august incep tratamentul cu diphereline 0.1 pana pe 3 sept,apoi probabil voi incepe stimularea cu menopur

Mergi la inceput

Ella,bafta mare sa fie cu II liniute

Mergi la inceput

Vanessa ,eu am cumparat o parte din hormoni de la gynera,iar menopurul de 75ui mi s-a parut mai ieftin la sensiblu decat la gynera.
Bafta mare si tie,tu cand incepi tratamentul?

Mergi la inceput

Buna fetelor,m-am hotarat luni sun si eu la clinica sa ma programaez,la voi cat a durat programarea???
Cora,tu ce probleme ai?
De ce apelezi la FIV?
Mult succes tuturor si sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate visul implinit

Mergi la inceput

Cora, cred ca voi incepe tratamentul la sfarsitul lunii septembrie, inca astept rezultatul de la prolactina. Cum se procedeaza cu banii? ( euro sau lei, cand se platesc cele 2 rate). Cat ai dat pe dipherelin?

Mergi la inceput