FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Am uitat sa intreb, care e numele dr embriolog de la Gynera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Buna fetele.
Sunt si eu o pacienta a dnei dr Dracea, dar sunt inca la stadiul de inseminari. Sper ca ma primiti si asa...
Pt Vanessa: Eu sunt la a 3-a inseminare si astept rezultatul, dar ma gandeam ca daca din nefericire nu reusesc nici acum, mai am inca 3 inseminari de facut pina sa trec la fiv. Tu de ce ai facut doar 3? Credeam ca se fac 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna Vanessa, eu voi face fiv in sept cred,pe 11 august merg la controlul care se face inainte de inceperea tratamentului fiv si apoi peste o luna sper sa mearga bine si sa raman

Mergi la inceput

Embriologul parca se numeste Dascalescu,sper sa nu gresesc.
Tu cand vei face protocol lung sau scurt la fiv?
In cazul meu dna dr vrea sa mearga pe protocol lung ,sper sa fie bine si sa ne mutam la odisee din toamna asta

Mergi la inceput

Catalina,bafta mare la inseminari si sa fie cu ochisori pana la urma, nu te descuraja.

Mergi la inceput

Catalinasi, am facut doar 3 inseminari pt ca dupa a treia luna am facut sdr de hiperstimulare ovariana si a fost destul de nasol. Spermograma sotului e jalnica si au decis sa nu ma mai chinuie cu inseminari.
Cora la ce zici tu protocol lung?

Mergi la inceput

Protocolul lung la fiv incepe cu inhibarea din ziua 21 a cm si apoi stimularea,gresesc?
Eu asa voi incepe cu diphereline de 0,1 pt inhibare si apoi menopur 75ui pentru stimulare.

Mergi la inceput

CORA, cred ca acelasi protocol va fi si la mine. Stii daca e mare diferenta de pret pt medicamente la Gynera fata de pretul din farmacii? In cazul nostru si 2-3 mil mai putin, conteaza foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,cat de cuarand m-am hotarat sa apelez la FIV si vreau sa-mi fac o programare la doamna dr Dracea.Spuneti-mi va rog cam cat dureaza programarea si in ce consta dosarul pentru FIV(ce analize ?)
Va multumesc si astept raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Cora - Multumesc pt incurajari. Bafta si tie!

Vanessa - Eu am luat medicamente si de la farmacie si de la Gynera.
La Gynera sunt mai ieftine, dar mie mi-au dat doar cand imi tb urgent si era posibil sa nu gasesc. Nu stiu daca dau oricand la cerere, pt ca nu cred ca au multe asa cum are o farmacie si probabil ca tin si pt alte fete aflate in situatii de urgenta. Cel putin eu asa m-am gandit... Ar fi bine sa dea oricand, pt ca ti-am zis, sunt mai ieftine.

Pysy - Eu stiam ca prima intalnire cu dna dr Dracea este sub forma de consultatie si din pacate, am auzit ca e ocupata cu consultatiile pina in decembrie. Suna repede daca vrei programare si roaga-le sa-ti trimita pe mail lista cu analize.

Mergi la inceput