FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 23
cora79 spune:
Ieri am primit o carticica cu rugaciuni,in care am gasit urmatoarea:
"RUGACIUNEA CELOR CE ISI DORESC COPII":
Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, Cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei,Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce Te-ai pogorat din ceruri si Te-ai intrupat din Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia nimic nu -Ti este cu neputinta, primeste glasul rugaciunii noastre si indura-te de noi, daruindu-ne prunc de care sa ne bucuram si pe care sa-l inchinam Tie, ca noi in Tine ne punem toata nadejdea noastra si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor ,Amin.
noi2 spune:
Buna
As dori sa va intreb daca a reusit cineva in perioada aceasta sa obtina o programare la Gynera... incerc sa sun de luni si nu raspunde nimeni... stiu ca dna doctor este in concediu, dar nu stiu daca pentru programari raspunde cineva... problema este ca sunt Z1 si as dori sa ma programez pentru monitorizare in vederea inseminarii in Z13..pe 7 septembrie...cum sa procedez? exista vreo adresa de mail?
Multumesc mult
Si sa auzim cat mai multe vesti cu II!
Seara frumoasa!
peta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 CORA ma bucur ca te simti bine. Eu deja am emotii. Voi ati facut analizele genetice?( cat au costat?)![]() SOPHIE, multumim pt gandurile bune. ![]() |
salut,

v-am urmarit din umbra si acum ca am vazut ca te intereseaza analizele genetice m-am gandit sa intervin si eu si sa-ti spun ca la institutul parhon se fac analize de cariotip (nu si microdeliti sau cum se zice)si sunt foarte ieftine. Eu si sotul meu le-am facut exact acum un an si au costat in jur de 150 ron, nu-mi mai aduc aminte f bine, dar fata de sumele vehiculate la unele clinici private la care ne-am mai interesat era aproape nesemnificativa suma. Incearca sa dai un telefon sa te interesezi.
Bafta multa!
vanessa80 spune:
PETA mersi de informatie.
NOI 2 adresa de email de la Gynera este programari.gynera@gmail.com
cora79 spune:
Buna fetelor,mi-am facut si eu injectia si acum am intrat sa vbesc cu voi
NOI 2 ,la Gynera incep activitatea din 3 septembrie,pana atunci numai pe mail poti comunica cu dr![]()
vanessa80 spune:
CORA ce faci?
Tu pe 3 sept mergi la control? Eu astept sa-mi trimita pe email formularele de accept.

cat mai repede.