FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Offf,eu sper totusi sa raspund la stimulare si sa fie bine,asteptam de atata timp un copil in familia noastra,din pacate se lasa asteptat,iar frustrarea este cu atat mai mare cu cat in fiecare zi vad parinti care nu isi merita copiii.
Imi pun toate sperantele in Dzeu , in dna dr si in destin.
Poate sunt naiva,dar sunt ff increzatoare ca vom reusi sa avem.

Sus moralul fetelor si pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sophie: Iti multumesc ca te-ai oferit sa am ajuti!! moldoveanca 9 si eu sunt din jud. Iasi)
Sufletel: Pentru pm trebuie sa mergi la profil personal( sus stanga) si sa-ti activezi mesajele private, vezi ca trebuie sa fii logata ca sa poti vedea mesajele. Eu ti-am trimis mail.
Avalon: Multumim ca ne-ai mai deschis ochii, e tare bine cand inveti din greselile altora si nu din ale tale, sper sa -mi ramana bine in minte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

pogonici 77 , cred ca ar trebui sa te apuci de studiat medicina si poate atunci vei fi multumita . eu din nefericire am ajuns pe mana medicilor romani desi as putea sa ma duc oriunde in lume pentru tratamente sau alte servicii medicale . am tot respectul pt medicii din romania , datorita lor merg si datorita lor pot avea o viata noramala .
sa nu te bata dumnezeu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici, nu suntem aici sa aruncam cu noroi in doctori , mai ales in doctori pe care nu i stii, eu pina in prezent am fost multumita de medicii din Romania si au facut meseria cu dedicatie asa cum au stiut ei mai bine in conditiile actualului sistem sanitar romanesc. Suntem aici sa ne spunem experientele si e normal sa fim subiective in relatarea lor, dar de aici pina la a generaliza si a emite axiome de genul toti medicii romani sunt niste incompetenti fara suflet asa cum sugerezi tu e un mare pas.In final fiecare decide asa cum crede ca e mai bine pentru el.
Daca nu ai a ne spune ceva concret si constructiv cred ca opiniile de genul celor enuntate e mai bine sa le pastrezi pentru tine. No offence!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana112

pogonici 77 , cred ca ar trebui sa te apuci de studiat medicina si poate atunci vei fi multumita . eu din nefericire am ajuns pe mana medicilor romani desi as putea sa ma duc oriunde in lume pentru tratamente sau alte servicii medicale . am tot respectul pt medicii din romania , datorita lor merg si datorita lor pot avea o viata noramala .
sa nu te bata dumnezeu ...

Draga Ioana,

Acest forum este un forum public. Daca ai fi citit regulamentul, ai fi vazut ca si aici trebuie respectate aceleasi reguli de comportament ca si in viata reala, adica sa nu jignesti persoane care nu au aceeasi opinie cu tine, sa nu blestemi... sau tu crezi ca de respectul tau trebuie sa se "bucure" numai unii, in speta medicii romani? Eu cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul fata de ceilalti membri ai forumului. Fiecare are dreptul la propria opinie.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

euvam spus opinia mea vis a vis de dct romaniii

si eu inclinam candva catre acesta dct dar miam schimbat parerea....

nu arunc cu noroi....in dct..e parerea ema..si asa cum ati citit si voi mai sus..sau pe alte forumuri..acesti dct desi au greseli catastrofale. asa cum citit si voi
.uni dinttee noi inca mai cred ca lor nu li se vor intampla..sau spera

Mergi la inceput

Avalon ,
departe de mine gandul de a blestema . cred ca ar trebui sa citesti din nou raspunsul pe care l-am dat mesajului postat de pogonici 1977 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

A ramas cineva gravida prin FIV ( la Gynera) in ultima perioada?

Mergi la inceput

Eu , trebuie sa-mi fac bhcg maine , astazi mi-a venit cm si mi-am facut un test de sarcina ( urina ) , o singura liniuta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ioana, imi pare f rau de rezultat, mult curaj ca sa ti poti continua drumul!!!

sophie

Mergi la inceput