FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana112 spune:
Sophie 76 , multumesc mult pt urari !
Merg mai departe , nu a fost sa fie nici acum , poate data viitoare ..
goldi spune:
Imi pare rau, Ioana 
Pana la urma, trebuie sa fie bine !
Multa bafta 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
sufletel_80 spune:
Ioana, regret nespus situatia in care esti ...Chiar daca ai mai trecut printr-un esec, stiu ca durearea este la fel de mare ...
Si mie mi-a venit CM de fiecare data inainte de test ...ceas, fara un picut de intarziere ...aceleasi simptome de fiecare data ...E ingrozitor ca nu poti spera cu desavarsire nici macar pana la aflarea oficiala a rezultatului bHCG.
Sa te intareasca Maica Domnului! Cu incredere, trebuie sa mergi mai departe ...
Goldi, ti-am trimis PM de test ... este activ...
fetelor, eu saptamana viitoare merg la Gynera pt consultul de dupa FIV. Si sunt foarte curioasa daca acorda ceva reduceri la cei care fac mai multe FIV-uri. Cand am semnat consimtamantul, am vazut ca aveau prevazut in el Pachetul FIV dublu, cu ceva reduceri. Dar la noi, cu toate ca fusese FIV 3, am achitat aceasi suma -2800 euro (inclusiv ICSI). Ma intreb atunci de ce au mai scris pe Consimtamant de acel pachet? Doar de ochii lumii?
Tot ciudat mi s-a parut ca nu au dozat progesteronul deloc - nici inainte de punctie, nici inainte de ET. Ma intre oare s-a absorbit progesteronul asa cum trebuia? Dna dr mi-a spus ca 6 utrogestan sunt suficiente indiferent de situatie
Vanessa, si eu am aceeasi curiozitate ...De altfel sunt atat de aglomerati, ca nu mai reusesc sa faca programari decat in octombrie -noiembrie, si totusi, nu ne spune nimeni de nici o reusita la Gynera?
Imi este foarte greu sa cred ca nu sunt reusite ... mai ales ca tot se vehiculeaza un procent foarte mare al acestor reusite ... Altfel cum ar fi ajuns sa aiba atatia clienti? E interesul lor sa faca clientii multumiti, nu? Din asta traiesc?
Mai asteptam pana pe 06.08, cand Coco face testul...Speram din tot sufletul la un rezultat pozitiv, sa ne mai creasca un picut increderea in clinica Gynera.
goldi spune:
Sora mea, ti-ai pierdut increderea ?![]()
Reduceri nu se fac pt FIV-uri multiple.
Dr Dracea este adepta ideii raspindite prin o parte dintre ginecologi, ca progesteronul este oricum in exces deoarece sunt multi corpi galbeni ramasi in urma ovocitelor punctionate, iar ovulele intravaginale sunt arhisuficiente.
Intra-adevar,in realitate sunt putine cazuri in care progesteronul este in deficit. Iar la un endometru bun, nu recomanda nici estrogen, ceea ce mi se pare un lucru in general, bun.
Stai sa vezi, sa lase cateva gravidute d-na dr, ca imediat se va isca un val de aspirante entuziaste.
Asa e peste tot si la toti medicii celebri.
De ex, cineva de la topicul cu Ungaria, mi-a sugerat Seghetul ca au mai multe reusite decat la Budapeste, stau mai bine in rezultate. Alte fete, nu zic deloc asta ... 
Deci, pana nu incerci si pe pielea ta, nu te lamuresti. Si bineinteles, cel mai bun medic din lume este cel care m-a lasat gravida ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
sufletel_80 spune:
Goldi, multam fain pentru informatia cu progesteronul, chiar nu cunosteam acest aspect.
La gynera nu se fac reduceri pentru FIV-uri multiple .... OK, dar se fac reduceri in ale situatii? care ar fi acelea? Ce era acel pachet FIV Duble peste care am trecut cu vederea? Se refera oare la situatia in care daca nu reusesti sa ajungi cu FIV 1 pana la capat (inclusiv ET), sa iti acorde reduceri pentru un al 2-lea FIV? Recunosc ca nu am citit cu atentie
, din moment ce ne-a spus sa bifam cazul FIV Standard
Da, recunosc, mi-as dori din tot sufletul sa aud de reusite recente la Gynera ...stiu ca sunt usor influentabila si susceptibila, dar rezultatele mele negative ma determina sa fiu asa.
Oricum ar fi, trebuie sa plec la drumul pt un nou FIV plina de incredere si optimism ... Ai citit poatarile Castelanei, sunt convinsa. e un model pentru mine ...mama mama ce putere de autosugestie pozitiva are ...o invidiez pentru asta ![]()
toate Gyneroasele

Ioana112 spune:
Fetelor , chiar nici un rezultat pozitiv la Gynera ???
Eu voi suna astazi la clinica sa le spun de rezultatul meu negativ si sa incerc sa obtin o noua programare pentru Septembrie cand intentionez sa mai fac un Fiv .
Credeti ca este prea devreme sa astept doar 2 luni ?
Ioana112 spune:
Am uitat sa intreb , voi sunteti fumatoare ?Eu sunt serpoaica si am inteles ca influenteaza negativ rezultatul fiv-ului .
La Vienna , dupa primul esec , mi-au spus sa nu mai incerc decat daca ma las de fumat ... Ce parere aveti ?
cora79 spune:
Buna fetelor,sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica prin fiv,in caz ca ati uitat
.
Nu am mai intrat de ceva vreme,sunt si eu in pregatire pentru fiv la gynera si sper sa reusesc.
Am citit atatea pareri pro si contra despre clinica,dr,embriolog,etc, dar eu tot mai sper si am incredere in aceasta echipa de dr. Sunt convinsa insa, ca pe langa maiestria dr si a embriologului, sansa fiecareia dintre noi este tot in mana lui Dzeu.

cora79 spune:
Goldi,Sufletel,Ioana,fiti optimiste si cred ca anul acesta berzele isi vor face cuiburi si pe la noi si vom avea

.
Haideti sa ne rugam si sa risipim cumva neincrederea si dezamagirile.![]()