FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

goldi,imi pare rau!!!!!!!!!!!
nici tie nu ti au ramas embrionasi la congelat??
ai facut si ICSI?

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Goldi, vai Doamne, e groaznic ce se intampla ... E cumplit, stiu cat e de dureros, primul esec este cel mai dureros ...Sa iti ajute Maica Domnului, sa iti mangaie suferinta, si sa iti aline durerea ... capul sus, trebuie sa ne revenim toate ... ziua de 12 a fost nefasta pentru toate.

Sa stii ca am fost cu gandul la tine in fiecare clipa, si cred ca am facut o mica prostioara ...am primit mesajul de la tine, si ti-am si raspuns ..scrisesem atunci un PM lung lung de tot, si nu stiu ce s-a intamplat cu el, insa eram ferm convinsa ca l-ai primit, dar se pare ca nu, tu asteptai un semn de la mine, eu de la tine, si uite asa ne-am gandit noi una la alta in tot acest timp.

Alina, sa iti foloseasca pe deplin aceasta vacanta. profita la maxim ... o sa simti ulterior rezultatele relaxarii. Cred ca faci bine daca reusesti sa te deconectezi pentru o perioada asa luunga ...si pt psihic, si pt fizic, la propiu organismul trebuie sa se refaca ...Oricum, 2 blasto din 4 ovocite fertilizate natural este fffff bine. Noua ne-a spus dna dr ca rata de obtinere a blastocistilor este de cam 30% din totalul embrionilor. La voi a fost cu mult peste. Asa ca trebuie sa te relaxezi, ca data viitoare sa ai ovocite de calitate la fel de bune ca prima data ...Sau poate ca in vacanta se va intampla natural minunea ... Dumnezeu este atat de mare!

Sophia, sunt convinsa ca nu plictisesti pe nimeni cu marturisirea starii de suferinta, ba din contra, ne atragi la compasiune. Noi toate traim aceleasi clipe dramatice.

Eu vreau sa va marturisesc ca am ajuns sa mancam numai la parinti. Nu mai simtim ca suntem doi, o familie, nu mai avem intimitate, suntem dependenti financiar de parinti. Sa le dea Dumnezeu sanatate, ne ajuta si ei cum pot. Din salarii platim datoriile lunare, pastram cativa banuti pt cheltuieli neprevazute, iar restul ii lasam pe card pt FIV. Si noi ne-am imprumutat de fiecare data din overdraft. nici nu apucam sa acoperim gaura, ca iarasi ne apucam de un nou FIV. Simt ca traiesc un cosmar, din care nu ma mai trezesc...

Sophie, e adevarat insa ca sunt si persoane carora le reuseste de la primul FIV, asa ca, fii optimista, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nu, spermograma sotului este f buna, eu sunt defecta.

Mie d-na dr mi-a placut extrem de mult, este calda si receptiva, insa mi se pare f greu sa tii atatea paciente, asa cum face dumneaiei si mereu mi-a fost teama ca lucrurile pot scapa de sub control.
Nu s-a intamplat.
In afara de eternele intarzieri, altceva concret nu pot reprosa.

Din pacate, in nici o clinica nu avem controlul a ce se intampla dupa recoltare, ma refer la partea de embriologie, medii de cultura, atentia cu care sunt studiati si "ajutati" sa traiasca embrionii.
Ti se pot arata embrionii la final. Ei si ? In afara partii emotionante, cu ce ajuta acest lucru cand nu stii ce s-a intamplat in cele 3-5-6 zile de la maomentul zero.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Sufletel, nu am primit nimic !
Iti trimit PM.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dragele mele, va imbratisez pe toate cu mare drag!!
Sufletel, Goldi, Alina: Off, cand stiu cat este de greu,cand imi amintesc de ziua in care am primit rezultatul.........e greu, e tare greu, dar sa nu va pierdeti nadejdea ca intr-o buna zi privirea Celui de Sus se va indrepta si spre voi!!!
E o lupta care iti consuma toate resursele( emotionale, financiare, psihice...) si care , pe masura ce trece timpul, parca e din ce in ce mai greu de dus....
Si noi luptam cu infertilitatea de aproape 5 ani si cred ca am trecut prin toate starile posibile, uneori ma gandesc ca-mi voi pierde casnicia si omul pe care-l iubesc atat de mult...insa incercam sa mergem mai departe, stiu ca exista Cineva acolo sus care le hotaraste pe toate....Faca-se voia Lui!!!!
Cat despre FIV nr. 2 pe care vrem sa-l facem ( daca vom ramane la Gynera) sunt hotarata sa-i cer dr-tei ET la 2 zile si restul embrionilor vreau sa-i congelez......am un mare semn de intrebare, toate fetele, indiferent de nr. de embrioni de la 2 zile, raman cu DOAR 2 blastocisti??????? Niciodata 1??? Ce anume ar trebui sa ma faca sa cred ca ei ne spun adevarul?? De unde stiu ca acesti blostocisti sunt de calitate....de ce mi-ar spune ca nu sunt, astfel nu as mai face ET si nu le-as mai baga in buzunar atatia bani???!! De fapt imi vin in minte multe intrebari la care raman fara raspuns....off, acum ca s-a aflat adevarul despre ceea ce faceau cei de la Sabyc tind sa cred ca e posibil sa se intample si la alte clinici....cat despre reusite la Gynera nici eu nu am mai auzit de ceva vreme...
Sufletel: Trimit pm cu id-ul, dar sa stii ca nu prea intru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,sunt noua pe forum dar va citesc de foarte multa vreme,pe 12 am fost si eu la gynera,la ora 10 si m-am desumflat,spermograma sotului fff proasta. asta este,vom incepe si noi tratamentul pentru fiv 1 si sper sa si reusim,dna dr este o dulce si poate avem noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

cora79 bafta si sa reusiti . Imi pare rau pentru toate fetele care nu au reusit. Cam multe nereusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Multumesc din suflet pentru incurajare.
Sper sa vrea si Dd.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

....am un mare semn de intrebare, toate fetele, indiferent de nr. de embrioni de la 2 zile, raman cu DOAR 2 blastocisti??????? Niciodata 1??? Ce anume ar trebui sa ma faca sa cred ca ei ne spun adevarul?? De unde stiu ca acesti blostocisti sunt de calitate....de ce mi-ar spune ca nu sunt, astfel nu as mai face ET si nu le-as mai baga in buzunar atatia bani???!!

Nu as merge atat de departe, am putea privi si altfel : daca raman embrioni sau blasto de congelat, ar mai intra niste bani in contul firmei, atat pt congelare/vitrificare cat si pt ET .
Eu am avut la 5 zile 2 blasto si o morula la care am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragele mele inutru si eu la voi am facut 2 fiv-uri cu doman dr Dracea este adevarat ca este un om minunat dar nu ma incalzeste cu nimic atat timp cat...
Primul fiv am avut 11 ovocite sau fertilizat 10 deci 10 embrioni frumosi mi sa spus la telefon si mia spus ca mergem la blasto ok. In ziua Et mai aveam 2 blastocisti nu am reusit.
Fiv 2 in ziua punctiei si pe perioada tratamentului am rugato dumnezeieste pana la urma pe bani mei sa fac Et la 3 zile si sa congeleza restul de embrioni ca in cazul in care nu reusesc sa fac Et cu embrioni congelati la fiv 2 am avut 12 ovocite si sau fertilizat 11 deci 11 embrioni frumosi cu stupoate ma sunat si mi-a spus ca vom merge la blastocit ceea ce noi nu ne-m dorit acest lucrul cand am mers la ET mi sa spus ca dr embriolog nu este multumita de blastocisti mei mi sau pus 3 blasto din care unul a zis ca este mai prapadit asta a fost povestea mea la gynera ne-a deranjat foarte mult faptul ca nu a tinit deloc cont de dorinta nostra si pe bani nostri. Punctia am facut intr-o vinere urma sa ma sune duminica sa ne spuna cati sau fertilizat nu ne sunat am sunat noi in disperare si nu a raspuns nimeni abia luni am fost sunati stau si ma intreb oare sa mai ocupat cineva de mebrionasi mei de vineri pana luni? nu am gasit raspunsul probabil ca nu din moment ce dr embriolog a fost foarte nemultumita de calitatea embrionilor.
Nu vreau sa influentez pe nimeni am considerat ca este bine sa spun si patania mea la gynera .Va doresc tot binele din lume si sa fiti mamici cat mai repede posibil

Puisori dragalasi

Mergi la inceput