Lumina Sfanta de la Ierusalim
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
De acord cu Tzuni...nici eu nu sunt convinsa ca este un miracol in adevaratul sens al cuvantului...incepi sa-ti pui intrebari de genul "de ce se intampla numai cand este Pastele ortodox ? Oare DD nu este acelasi si pentru catolici ?", "de ce nu a fost macar o singura data permisa filmarea miracolului ? poate ca in acest fel, chiar si cei care ar mai avea o umbra de indoiala ar fi convinsi de un astfel de argument", s.a.m.d.
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nici pe tema religiei, nici pe tema subiectului propus...mi-am exprimat doar o parere (suntem pe un forum unde se pot exprima pareri pro si contra, fara a intra in conflict unii cu altii), cei care nu sunt de acord cu ea pot alege foarte simplu sa nu raspunda/reactioneze. Multumesc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Ingrid S spune:
Mey, eu am primit observatia: "de ce mai vii la Inviere, daca nu crezi?", astea fiind spuse de o preacredincioasa ortodoxa indignata ca nu credeam in lumina care se aprinde singura. Io-te asa, nu cred si pace. Nu cred in minuni, nici ca religia ortodoxa e buricul pamantului, dar cred in Dumnezeu si in Isus si in Inviere. Mie nu-mi plac isteriile, nici cand sunt impanate cu sintagme religioase, asa ca i-am sugerat respectivei ca nu e musai sa ii si adopt parerile.
De ce nu fac si altii daca ar fi truc? Pentru ca n-au nevoie, de aia.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Nu credinta se vinde, ci niste obiecte; sa nu facem confuzii. |
Da, obiecte care reprezinta ortodoxismul, sau tu vezi apa sfintita, icoanele si crucile in afara ortodoxismului?
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CorinaDani De acord cu Tzuni...nici eu nu sunt convinsa ca este un miracol in adevaratul sens al cuvantului...incepi sa-ti pui intrebari de genul "de ce se intampla numai cand este Pastele ortodox ? Oare DD nu este acelasi si pentru catolici ?", "de ce nu a fost macar o singura data permisa filmarea miracolului ? poate ca in acest fel, chiar si cei care ar mai avea o umbra de indoiala ar fi convinsi de un astfel de argument", s.a.m.d. Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nici pe tema religiei, nici pe tema subiectului propus...mi-am exprimat doar o parere (suntem pe un forum unde se pot exprima pareri pro si contra, fara a intra in conflict unii cu altii), cei care nu sunt de acord cu ea pot alege foarte simplu sa nu raspunda/reactioneze. Multumesc. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) |
Uite, ar mai fi o întrebare... Daca verificarea prealabila a Mormântului e facuta de ne-crestini, n-ar trebui ca acestia sa fie primii care sa se convinga de veridicitatea miracolului? Si daca ei constata ca e un 'miracol autentic' (îmi vine sa râd si mie de exprimarea asta
cortexia spune:
| citat din mesajul lui gabi3604 Uite, ar mai fi o întrebare... Daca verificarea prealabila a Mormântului e facuta de ne-crestini, n-ar trebui ca acestia sa fie primii care sa se convinga de veridicitatea miracolului? Si daca ei constata ca e un 'miracol autentic' (îmi vine sa râd si mie de exprimarea asta |
"Nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti" (Luca, 16,31)
cortexia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Da, obiecte care reprezinta ortodoxismul, sau tu vezi apa sfintita, icoanele si crucile in afara ortodoxismului? |
Tu daca iti vinzi o haina, cineva o sa spuna: "uite-o pe lady J, se vinde pe 100 de lei" ?
Tzuni spune:
| citat din mesajul lui IonescuOana Cat despre fenomenul in sine, eu inclin sa cred ca e adevarat, dar mai astept pareri... |
Iti dai seama ca aici doar emitem pareri, asa ca n-o sa ai niciodata un raspuns care sa te satisfaca suta la suta!

Ar fi frumos sa discutam civilizat si nu sa atacam - aviz celor care au facut-o!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

ladyJ spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cortexia
Tu daca iti vinzi o haina, cineva o sa spuna: "uite-o pe lady J, se vinde pe 100 de lei" ? |
Oau, Cortexia, pai putem noi oare compara haina mea cu obiectele care fac parte din imaginea ortodoxiei? Poti sa ma compari pe mine cu ortodoxia?
Stii ca exemplul tau e fortat
Suntem si mult off topic..
Oare chestia asta, cu ´´publicitatea´´ luminii sfinte, nu e o tot o ´´vanzare´´ a imaginii ortodoxiei?
Tzuni spune:
Cortexia, iti recomand cu toata caldura
filmul acesta:
www.imdb.com/title/tt0815241/" target="_blank">RELIGULOUS
Nu formuleaza concluzii, pune doar probleme....
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui cortexia Iar daca e asa de simplu de obtinut Lumina prin luminari inmuiate in fosfor alb (nu ma pot abtine sa nu zimbesc in sinea mea), de ce nu fac si altii aceasta "smecherie"? |
Cum, nu fac si altii "smecheria" cu autoaprinderea ?? Iaca colosha:
http://www.youtube.com/watch?v=ttF1BuWVG_0
http://www.youtube.com/watch?v=VQVjhPhBmJk&NR=1
Si mai sunt cu miile, nu mai gasesc acum
si cel mai grozav mi s-a parut un video cu un pusti care si-a dat foc (chipurile), si-apoi s-a tavalit pe jos... când s-a stins flacara, baiatul se hlizea ... dar parea atât de adevarat, de autentic !... OMG!...
PS: De ce te face sa râzi treaba cu fosforul alb în solvent organic, ca n-am priceput
?