Lumina Sfanta de la Ierusalim
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
De acord cu Tzuni...nici eu nu sunt convinsa ca este un miracol in adevaratul sens al cuvantului...incepi sa-ti pui intrebari de genul "de ce se intampla numai cand este Pastele ortodox ? Oare DD nu este acelasi si pentru catolici ?", "de ce nu a fost macar o singura data permisa filmarea miracolului ? poate ca in acest fel, chiar si cei care ar mai avea o umbra de indoiala ar fi convinsi de un astfel de argument", s.a.m.d.
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nici pe tema religiei, nici pe tema subiectului propus...mi-am exprimat doar o parere (suntem pe un forum unde se pot exprima pareri pro si contra, fara a intra in conflict unii cu altii), cei care nu sunt de acord cu ea pot alege foarte simplu sa nu raspunda/reactioneze. Multumesc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Ingrid S spune:
Mey, eu am primit observatia: "de ce mai vii la Inviere, daca nu crezi?", astea fiind spuse de o preacredincioasa ortodoxa indignata ca nu credeam in lumina care se aprinde singura. Io-te asa, nu cred si pace. Nu cred in minuni, nici ca religia ortodoxa e buricul pamantului, dar cred in Dumnezeu si in Isus si in Inviere. Mie nu-mi plac isteriile, nici cand sunt impanate cu sintagme religioase, asa ca i-am sugerat respectivei ca nu e musai sa ii si adopt parerile.
De ce nu fac si altii daca ar fi truc? Pentru ca n-au nevoie, de aia.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Nu credinta se vinde, ci niste obiecte; sa nu facem confuzii. |
Da, obiecte care reprezinta ortodoxismul, sau tu vezi apa sfintita, icoanele si crucile in afara ortodoxismului?
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani De acord cu Tzuni...nici eu nu sunt convinsa ca este un miracol in adevaratul sens al cuvantului...incepi sa-ti pui intrebari de genul "de ce se intampla numai cand este Pastele ortodox ? Oare DD nu este acelasi si pentru catolici ?", "de ce nu a fost macar o singura data permisa filmarea miracolului ? poate ca in acest fel, chiar si cei care ar mai avea o umbra de indoiala ar fi convinsi de un astfel de argument", s.a.m.d. Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nici pe tema religiei, nici pe tema subiectului propus...mi-am exprimat doar o parere (suntem pe un forum unde se pot exprima pareri pro si contra, fara a intra in conflict unii cu altii), cei care nu sunt de acord cu ea pot alege foarte simplu sa nu raspunda/reactioneze. Multumesc. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) |
Uite, ar mai fi o întrebare... Daca verificarea prealabila a Mormântului e facuta de ne-crestini, n-ar trebui ca acestia sa fie primii care sa se convinga de veridicitatea miracolului? Si daca ei constata ca e un 'miracol autentic' (îmi vine sa râd si mie de exprimarea asta ... da' nah...), de ce nu se convertesc la ortodoxie? Ce, or fi batuti în cap? Nu sunt si ei oameni ca si ortodocsii ?
cortexia spune:
citat din mesajul lui gabi3604 Uite, ar mai fi o întrebare... Daca verificarea prealabila a Mormântului e facuta de ne-crestini, n-ar trebui ca acestia sa fie primii care sa se convinga de veridicitatea miracolului? Si daca ei constata ca e un 'miracol autentic' (îmi vine sa râd si mie de exprimarea asta ... da' nah...), de ce nu se convertesc la ortodoxie? Ce, or fi batuti în cap? Nu sunt si ei oameni ca si ortodocsii ? |
"Nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti" (Luca, 16,31)
cortexia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Da, obiecte care reprezinta ortodoxismul, sau tu vezi apa sfintita, icoanele si crucile in afara ortodoxismului? |
Tu daca iti vinzi o haina, cineva o sa spuna: "uite-o pe lady J, se vinde pe 100 de lei" ?
Tzuni spune:
citat din mesajul lui IonescuOana Cat despre fenomenul in sine, eu inclin sa cred ca e adevarat, dar mai astept pareri... |
Iti dai seama ca aici doar emitem pareri, asa ca n-o sa ai niciodata un raspuns care sa te satisfaca suta la suta!
Ar fi frumos sa discutam civilizat si nu sa atacam - aviz celor care au facut-o!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cortexia
Tu daca iti vinzi o haina, cineva o sa spuna: "uite-o pe lady J, se vinde pe 100 de lei" ? |
Oau, Cortexia, pai putem noi oare compara haina mea cu obiectele care fac parte din imaginea ortodoxiei? Poti sa ma compari pe mine cu ortodoxia?
Stii ca exemplul tau e fortat hai sa nu intram in amanunte filozofice.
Suntem si mult off topic..
Oare chestia asta, cu ´´publicitatea´´ luminii sfinte, nu e o tot o ´´vanzare´´ a imaginii ortodoxiei?
Tzuni spune:
Cortexia, iti recomand cu toata caldura filmul acesta:
www.imdb.com/title/tt0815241/" target="_blank">RELIGULOUS
Nu formuleaza concluzii, pune doar probleme....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui cortexia Iar daca e asa de simplu de obtinut Lumina prin luminari inmuiate in fosfor alb (nu ma pot abtine sa nu zimbesc in sinea mea), de ce nu fac si altii aceasta "smecherie"? |
Cum, nu fac si altii "smecheria" cu autoaprinderea ?? Iaca colosha:
http://www.youtube.com/watch?v=ttF1BuWVG_0
http://www.youtube.com/watch?v=VQVjhPhBmJk&NR=1
Si mai sunt cu miile, nu mai gasesc acum ...
si cel mai grozav mi s-a parut un video cu un pusti care si-a dat foc (chipurile), si-apoi s-a tavalit pe jos... când s-a stins flacara, baiatul se hlizea ... dar parea atât de adevarat, de autentic !... OMG!...
PS: De ce te face sa râzi treaba cu fosforul alb în solvent organic, ca n-am priceput ?