Lumina Sfanta de la Ierusalim
Raspunsuri - Pagina 12
denizel spune:
Conchita, sigur ca sunt inoportune anumite interventii, sigur ca nici eu nu le vad rostul etc, etc.
dar, Pierzi Iar din vedere chestia Grava care e de o mie de ori mai urata si pe care ti-o tot pun in fata de vreo 3 postari incoace. Cum, mai, nu te apuci odata de facut curatenie de-adevaratelea in ograda? Calci in laturi, in timp ce aduni frunzele uscate. Cam asa ar veni... .
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Conchita, sigur ca sunt inoportune anumite interventii, sigur ca nici eu nu le vad rostul etc, etc. dar, Pierzi Iar din vedere chestia Grava care e de o mie de ori mai urata si pe care ti-o tot pun in fata de vreo 3 postari incoace. Cum, mai, nu te apuci odata de facut curatenie de-adevaratelea in ograda? Calci in laturi, in timp ce aduni frunzele uscate. Cam asa ar veni... . |
ai dreptate, si? eu deocamdata am de rezolvat dilema de ce sectiunea asta este total interzisa prin boicotare si agresivitate tocmai celor pentru care a fost creata? daca vreau sa discut despre Dumnezeu cu aceia care cred in Dumnezeu, unde ma duc? la Sufletul Credintei, da? ei bine, nu. ca nu-mi dau voie cutarita si cutarita si cutarita. si cica tot io-s vehementa! pai nu e ograda mea!
conchita spune:
citat din mesajul lui denizel Repet, daca e sa ma supere ceva, acel ceva e hathihula (cea pe care tu nu o vezi Niciodata!! ). De ce sa ma supar ca niste oameni nu cred in povestea luminii de la Sfantul Mormant????? Unde e hula aici, unde e semidoctismul, unde e putreziciunea, unde e obraznicia??? S-a spus clar de la inceput: cred doar daca vad ce se petrece in interiorul Mormantului. Vai, cata obraznicie! |
ok, s-o luam pe indelete si sa zic doar atat: tu nu ai citit topicul. altfel ma indoiesc profund ca ai fi putut reduce toate ofensele si atacurile pe n pagini doar la declaratia nevinovata "eu nu cred pana nu vad". declaratia asta au facut-o si unii credinciosi, in fond si la urma urmei. arderile pe rug, desfiintarile, lipsa de delicatete si infierarea nu le-ai vazut? stai, ca tu erai atenta la autoaparare si ai pus stampila, gata, de hathihula, oh well.
denizel spune:
Conchita, ma ucizi!!
Pune te rog degetul pe aia cu care ti-ai propus sa discuti despre Dumnezeu daca n-ar fi ateii, care sa te impiedice. De la subiectul asta sa fie, te rog!! Ca daca rostesti cine stie ce nume, te pomenesti ca apar si aia la discutii si am sa te rog eu insami sa-mi curmi suferinta .,
conchita spune:
citat din mesajul lui denizel Conchita, ma ucizi!! Pune te rog degetul pe aia cu care ti-ai propus sa discuti despre Dumnezeu daca n-ar fi ateii, care sa te impiedice. De la subiectul asta sa fie, te rog!! Ca daca rostesti cine stie ce nume, te pomenesti ca apar si aia la discutii si am sa te rog eu insami sa-mi curmi suferinta ., |
ah, cata putere de persuasiune si patrundere a lucrurilor ai. ma predau, recunosc in genunchi pe coji de nuci ca visul meu de aur la topicul asta era sa discut cu Wikipedia, Youtube si Mama Omida! dar mi le-au acaparat competentii.
denizel spune:
Conchita, esti rea si ma enervezi! :))
Hai ca iti dau io o idee: vorbeste cu Eleniada si promit io ca va apar de BP si Gabi (ca ele au fost singurele care au cam spus nevrute, cu toate ca nu numai ele au fost pedepsite de alde Hathi ).
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui denizel Ba da, Conchita, am opinii despre atei: unii is frumosi, altii is urati, altii is prosi, altii is destepti, altii se spala pe dinti, altii nu. Fix aceleasi opinii pe care le am si despre credinciosi. Cu deosebirea ca, din cand in cand, despre unii credinciosi cred ca is, de fapt, necredinciosi . Iar despre necredinta ateilor nu prea cred nimic. Spre deosebire de credinciosii carora credinta se pare ca le-a cam tocit o parte a sufletelelor, ateii sunt, din punctul meu de vedere, cu particica aceea intacta. Si, daca tot veni vorba, de ce sa nu recunosc, Sper ca odata si-odata vor pasi pe particica aia, si o vor insamanta si vor culege roadele pe care unii credinciosi le lasa sa putrezeasca, cazute pe-acolosa. |
Nu e rea paralela: asa cum se zice de prosti ca au mintea odihnita, asa se poate zice de atei ca au sufletul odihnit .
...Nu se stie niciodata cum si in ce directie se converteste cate-un om: unui pierde credinta altul o descopera, altul trece de la o credinta la alta. conteaza foarte mult pataniile lui de viata, cred io.
Daca s-ar întâmpla sa cred din nou, atunci fereasca Domnul( atunci voi putea spune asa :) sa devin intoleranta. Ar însemna ca în loc sa câstig ceva, am pierdut.
conchita spune:
citat din mesajul lui denizel Conchita, esti rea si ma enervezi! :)) Hai ca iti dau io o idee: vorbeste cu Eleniada si promit io ca va apar de BP si Gabi (ca ele au fost singurele care au cam spus nevrute, cu toate ca nu numai ele au fost pedepsite de alde Hathi ) |
mai bine zi daca tanti asta e romancuta la origine, ce zici:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,517215,00.html
da, stiu, off topic. dar on topic nu s-a discutat decat in primele 3-4 mesaje.
ladyJ spune:
Pace voua..cetateni
Mai, eu am mai invatat ceva de la acest topic. Si anume ca in mod voit, Pastele ortodox se decaleaza, deci se sarbatoreste defapt in fucntie de pastele evreiesc, nu in functie de calcule.
Eu chiar credeam ca pur si simplu calculeaza altfel decat catolicii, asa imi explicam eu in nemernicia mea.
Cat despre atei versus credinciosi...le cam amestecati si nu e bine. Credinciosii se impart in multe, tare multe categorii. Ateii si ei, ca doar sunt oameni.