Lumina Sfanta de la Ierusalim

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Nu esti satula sa repeti aceleasi jigniri mereu? Citesc cuvantul "semidoct" la fiecare al 3-lea cuvant din discursurile tale. Mai baga si altele, doar esti citita, ce naiba!

Urasti ateismul? care ateism? asta nu e un curent, nu e o religie. Ateii sunt cei care au hotarat pt ei ca stiinta e deasupra fabulelor Sci-Fi prezentate in biblie si atat. Nu le datorezi nimic si nu iti datoreaza nimic, lasa-i dom'le sa traiasca in pace!

SEMIDOCT nr. 1: stiinta a luat nastere in cadrul religiei.
SEMIDOCT nr. 2: topicul asta este la Sufletul credintei, deci ateii ar trebui sa se duca la Sufletul ateu. vezi stiinta celor 7 ani de-acasa.
SEMIDOCT nr. 3: credinciosii dispretuiesc stiinta = fals.
SEMIDOCT nr. 4 : episodul nr. enspe din serialul erudita si cioboata, vezi clasicii in viata.

blackpanterro, intr-o lume ideala si civilizata, tu nu ar fi trebuit nici macar sa deschizi subiectul asta de la o rubrica specializata ca sa-l poluezi. asa cum nu poluezi bebelasii de martie-aprilie, prietenele lulea sau mai stiu eu ce subiect unde nu esti inclusa, in virtutea dreptului la libera asociere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Conchita, fiindca tot se face pe-aicea, cu gratie, aruncarea cu citate, hai sa-ti mai dau si eu unul: dupa roadele lor ii veti cunoaste .

pai si cum vezi tu puritate la beretele roz care distrug orice discutie initiata de un credincios la o sectiune special dedicata credinciosilor? roade sanatoase la cap, sau mere viermuite? da', nah, io-s in america, pamantul spalatilor la creier, de-aia nici nu avem nevoie de curent electric, ca oricum nu se fac conexiunile neuronale si nimerim in pereti tot timpul cu nucile. ne-a dat dumnezeu creier ca sa ne umple tartacuta cu ceva, caltii se terminasera, nu vezi ca nu se prind "stiinta" si "toleranta" de noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Conchita, fiindca tot se face pe-aicea, cu gratie, aruncarea cu citate, hai sa-ti mai dau si eu unul: dupa roadele lor ii veti cunoaste .

pai si cum vezi tu puritate la beretele roz care distrug orice discutie initiata de un credincios la o sectiune special dedicata credinciosilor? romanika[/url][/size=1][/purple]

Repet, daca e sa ma supere ceva, acel ceva e hathihula (cea pe care tu nu o vezi Niciodata!! ).
De ce sa ma supar ca niste oameni nu cred in povestea luminii de la Sfantul Mormant????? Unde e hula aici, unde e semidoctismul, unde e putreziciunea, unde e obraznicia???
S-a spus clar de la inceput: cred doar daca vad ce se petrece in interiorul Mormantului. Vai, cata obraznicie!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Nu esti satula sa repeti aceleasi jigniri mereu? Citesc cuvantul "semidoct" la fiecare al 3-lea cuvant din discursurile tale. Mai baga si altele, doar esti citita, ce naiba!

Urasti ateismul? care ateism? asta nu e un curent, nu e o religie. Ateii sunt cei care au hotarat pt ei ca stiinta e deasupra fabulelor Sci-Fi prezentate in biblie si atat. Nu le datorezi nimic si nu iti datoreaza nimic, lasa-i dom'le sa traiasca in pace!

SEMIDOCT nr. 1: stiinta a luat nastere in cadrul religiei.
SEMIDOCT nr. 2: topicul asta este la Sufletul credintei, deci ateii ar trebui sa se duca la Sufletul ateu. vezi stiinta celor 7 ani de-acasa.
SEMIDOCT nr. 3: credinciosii dispretuiesc stiinta = fals.
SEMIDOCT nr. 4 : episodul nr. enspe din serialul erudita si cioboata, vezi clasicii in viata.

blackpanterro, intr-o lume ideala si civilizata, tu nu ar fi trebuit nici macar sa deschizi subiectul asta de la o rubrica specializata ca sa-l poluezi. asa cum nu poluezi bebelasii de martie-aprilie, prietenele lulea sau mai stiu eu ce subiect unde nu esti inclusa, in virtutea dreptului la libera asociere.

nimic

[yawn again]

Mi te imaginez ca si pe aia de stau pe cutie in mijlocul unei aglomeratii si striga intr-una "Save yourselves,repent, the end is near!!"

Strigi, intr-una si jignesti fara sa iti pese pe cine si de ce jignesti. Am vazut ca ai 2 setari, cu una jignesti si cu alta lingusesti(depinde de subiect)

PS. Normal ca nu intru la bebelusi martie-aprilie, copilul e nascut in iunie, da luna 06 e IUNIE! LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Citat:
[yawn again]

Mi te imaginez ca si pe aia de stau pe cutie in mijlocul unei aglomeratii si striga intr-una "Save yourselves,repent, the end is near!!"

Strigi, intr-una si jignesti fara sa iti pese pe cine si de ce jignesti. Am vazut ca ai 2 setari, cu una jignesti si cu alta lingusesti(depinde de subiect)

PS. Normal ca nu intru la bebelusi martie-aprilie, copilul e nascut in iunie, da luna 06 e IUNIE! LOL

iar tu ai numai o setare, de-a forta o usa pe care scrie clar "o-cu-pat". esti cu scandalul si cu tafna la toate topicele la care participi, deja cand iti vad nickul mi se ridica parul maciuca de anxietate, zic iar se enerveaza duduia, iar strica atmosfera.

cat despre linguseala, iar vorbeste ura din tine, si probabil ca si invidia. presupun ca pe tine nu te-am lingusit niciodata, de-aia. sunt oameni care imi plac, oameni pe care ii iubesc, ii admir, etc, si sunt oameni pe care ii dispretuiesc profund, oameni care ma irita...ca tie o chestie atat de elementara iti creaza dileme existentiale, de ce ma port diferit cu oameni diferiti, ce sa zic, sper ca pe langa speranta sa nu-ti fi lesinat si ultimul neuron blocat in traficul unora spre rai.

repet ca pentru cei cu probleme de comprehensiune: adminii dc au creat acest subforum pentru cei care cred, au o religie sau alta. este coltul lor. intelegi romaneste ca, de bun simt, ar trebui sa stai deoparte, tu si ceilalti ca tine, si sa vociferezi in alta parte la adresa religiei si ce te mai nemultumeste pe tine in viata (am vazut ca ai lista lunga)? bineinteles ca nu intelegi. e common sense. daca ai fi inteles, n-ai fi avut nevoie de mine sa-ti explic de cinshpe ori ca e dreptul meu sa discut despre credinta la sectiunea asta, fara sa ma impiedic de manifestarile tale de ura si intoleranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Am vazut ca ai 2 setari, cu una jignesti si cu alta lingusesti(depinde de subiect)

Lasa BP, ca le ai si tu pe-ale tale...
Una dintre ele ar fi imaginatia . Conchita linguseste???? Oh, my!! Am trait s-o vad spusa si p-asta .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

As fi folosit alt cuvant mai potrivit dar na, imi e jena.

Imaginatia e buna! LOL

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Citat:
Repet, daca e sa ma supere ceva, acel ceva e hathihula (cea pe care tu nu o vezi Niciodata!! ).
De ce sa ma supar ca niste oameni nu cred in povestea luminii de la Sfantul Mormant????? Unde e hula aici, unde e semidoctismul, unde e putreziciunea, unde e obraznicia???
S-a spus clar de la inceput: cred doar daca vad ce se petrece in interiorul Mormantului. Vai, cata obraznicie!

ce faci, mai, te-ai molipsit de la pantera? hai ca nu citez din kant, vorbesc despre un lucru extrem de elementar: nu ma supar ca nu cred ei, poa sa nu creada in ce vor si ce nu vor! mi se pare inadmisibil unde aleg ei sa nu creada si anume in ograda alora care cred. ce-ar fi sa ma duc si io acuma la o intalnire a nazistilor sau satanistilor si sa le tin predici cocotata pe butoi despre una-alta din Biblie? m-ar martiriza subit si la anul urmator mi-ai sarbatori ziua de sfanta in calendar.

Mergi la inceput

Citat:

As fi folosit alt cuvant mai potrivit dar na, imi e jena.

Imaginatia e buna! LOL

tu ai jena? puahaha, si asta dupa enspe pagini de participare agresiva si plina de insulte la un topic unde, in mod normal, nu ar fi trebuit sa intervii.

care este expresia aia de doamna pe care simti nevoia sa ne-o impartasesti, dar tot ce te opreste e un regulament, adica frica de autoritate - tu, care nu crezi in autoritatea suprema? (care ziceai, mah, ca nu-s inteligenta?).

Mergi la inceput

Citat:

era doar un exemplu de subiect specializat, doh.

Mergi la inceput