Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Nu prea mai e vremea de cafea, dar ptr intarziate, anunt ca-i gata, cat o mai fi ramas

Noi azi dam de baut, de mancat....am un Constantin in familie: fii-miu.

Deci...sa-nceapa cheful, asa, de la prima ora

Dbunny, uite www.gradinamea.ro/Dieta_pentru_schimbarea_metabolismului_2545_538_1.html" target="_blank">aici . Eu sunt deja la a 4-a zi, am dat 3 kg, m-am cantarit dimineata. Dar ....in loc de carne de vita, am mancat piept de pui la gratar, ieri am incurcat borcanele si in loc sa mananc seara o telina , o rosie si un fruct m-am uitat aiurea si am mancat tot piept de pui la gratar, fara salata ca mi-a fost lene sa mai tai...era 11 noaptea. Si am baut un iaurt Milli, dietetic, il aveam in frigider, ca ieri m-am dus pe jos de la servici pana acasa, si ori din cauza caldurii ori...nu stiu, ca nu mancasem pana pe la 3, cand am ajuns acasa, decat cafeaua, imi cam venea cu lesin, si sa nu patesc si azi la fel. Si in salata nu pun ulei ca nu-mi place, pun doar lamaie si sare. Nu stiu cum voi face duminica, ca-i ziua in care nu mananc nimic la pranz, doar apa, si plec cu fetele in excursie la Bucuresti, cu clasa, daca va fi tot cald cum au anuntat astia...sper sa nu ma adune cu farasul, cred ca inversez ziua 5 cu ziua 6, mai vedem pana atunci. Si am uitat sa spun, io fara dulciuri sunt moarta, asa ca am luat batoane Fibrobar, nu stiu daca se gasesc pe acolo, si mai iau cate o muscatura din ele cand mor dupa ceva dulce.

Maya, fii optimista, sa vezi ca tatal tau va fi bine.

Am citit cam din 2 in 2, ma duc sa mai citesc o data.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Roxana sa-ti traiasca! Dupa cheful de dimineata de la tine trimiti lumea la Elena mea,da?
Miro io am fost dintre fericitii fara colici, probabil din cauza ca n-am prea avut tzatzi si probabil de la laptele praf nu se fac. Sa va treaca repede!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mirona, spuneai de decalotare. La baia de seara il spal si ridic de pielea aceea cat pot, fara sa fortez, Calin e decalotat, unde a fost si operat, initial se decalota putin, dar in timp a ajuns sa se decaloteze fara probleme...nu vreau sa te sperii, dar in spital am vazut copii operati de fimoza si cu infectii urate la "cuc", cum spune Calin, si nu-ti spun cum plangeau saracii in prima zi dupa operatie cand vroiau sa faca pisu si-i ustura. Fiecare face cum vrea, dar macar cat poti, spala-l in zona aia, fara sa tragi sa-l doara.

V-am spus ca Marius e somer, si daca sta acasa toata ziua, s-a obisnuit Calin cu el mai mult si sa-l vedeti cum se tine dupa el....parca-i umbra lui, nici la wc nu-l lasa. Pe mine ma prefera doar cand il pun pe olita- nu stiu de ce, probabil ca sa ma bage putin in seama- si cand il culc la pranz. In rest...dupa taica-su. Si ma cam racaie treaba asta

Dastefa, ma gandeam si eu sa-l iau duminica pe Calin in excursie la Bucuresti, mai ales ca se merge la Circ si la Gradina Zoologica, cu autocarul,iar copiii sunt cei din clasa Anei, deci micuti, dar tot asa m-am gandit, ca daca-i cald, si incepe sa fie marait, ce ma fac cu el? Tu predai la scoala generala sau la liceu?

V-am spus ca Oana a reusit sa ia 10 la istorie? Si culmea e ca a inceput sa-i placa, dar si eu am invatat istoria care trebuia s-o invat acum 25 de ani. Cred ca ma voi apuca sa invat si geografie, ca a luat un 8 la o lucrare, dar macar geografia mi-a placut, mai imi aduc aminte ceva-ceva.

Trimit ca iar scriu de o ora si mi-am pierdut ideile

Mergi la inceput

Dastefa< roxana vreau si io in excursie!
felicitari Oanei pt istorie Bravo!
Noi am fost sambata trecuta la muzeul judetean de la noi, da capra s-a uitat un pic la vreo 2-5 animale de la stiintele naturii, iar apoi s-a plictisit.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank, sa-ti traiasca fata, sa se faca mare , frumoasa si desteapta!

Stiam eu ca uitasem ceva

Si LA MULTI ANI tuturor care-si sarbatoresc azi ziua.

Mergi la inceput

Multumesc Roxana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani, Elena! Sa cresti mare si frumoasa
La Multi Ani, Calin! (roxana il cheama si constantin?). Asa face Ana, e topita dupa tacso, ma da jos din pat cand o baga in seama, sa-i las in pace ca sunt la ora de alintat si iubit si ma cam oftic.
Miro nu stiu cum e cu decalotarea, poate voi afla si eu candva, cumva. Pupam Kara, cum sta ea atat fara voi?
Eu chiar sunt in dilema cu gradinita acum. Adik imi place mult educatoarea mai in varsta, isi face f bine treaba, dar cea tanara deloc. Am urmarit-o zilele astea si nu face absolut nimic cu ei, ii lasa sa se joace in voie, nici macar nu-i organizeaza cumva, sau sa-o puna sa interactioneze, nimic. Ana se joaca singura, altul singur etc pana incepe plictiseala mare si devin nervosi. Azi am sunat ca i-a tinut numai afara si dupa ce am sunat am vz ca i-a bagat in clasa. Ce naiba sa fac, cu cea mai in varsta fac 2 sapt pe luna, cu asta 2 sapt. Sa discut problema cu patronii sau s-o retrag pe Ana? Nu stiu daca e ruda cu ei sau sau vreo pila de-a directoarei, habar am. Nu vreau nici ca Ana sa resimta consecintele daca nu are niciun efect ceea ce spun eu. In rest imi place tare mult acolo, adik imi plac conditiile si faptul ca au camera sa o vad online. La altele exista riscul sa se intample la fel si nici macar sa nu stii, normal ca toti spun cand te duci sa-i iei acasa vai ce am lucrat azi etc. N-as vrea s-o mut de aici, dar daca se continua asa nu vreau, adik nu platesc sa se joace sub supraveghere ci sa isi dezvolte abilitatile, limbajul prin metode care poate mie imi scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Roxana sa-ti traiasca Constatinul, ank sa-ti traiasca elenuta

se sarbatoreste si Ileana azi?

mayaioane...eu l-as duce 2 saptamani pe luna. na, serios, inregistreaza cumva ce vezi online si prezinta directiunii diferenta...intreaba-i, pe asta tanara o platiti pe jumatate? sau de ce nu-si face treaba? inainte de a expune partea asta negativa a cresei, arata-le cat esti de incantata si cat de bine-i merge Anei cu CEALALTA EDUCATOARE.

felicitari Oanei pt 10 la istorie...memorizeaza lectiile sau chiar ii place istoria? ma duc sa vad dieta...azi dimineata m-am oprit la farmacie sa ma cantaresc pe d'ala digital...si am 70,300, imbracata si incaltata

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pentru urari!
Dbunny asta inseamna ca ai slabit? Hainele si incaltarile au cam 1kg.
Dieta roxanei ar fi ok dc are cine sa-ti faca sau ai un pic de timp. Eu de abia pe la 20-21 ajung acasa, ca dupa job iau capra si iesim la joaca, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ank m-am tot cantarit pe diferite cantare la unu si la altul acasa. Al meu nu e electronic, e d'ala de 1,50€ de la Ikea. dar tot in jur la 70 ma invart...dieta aia mi se pare prea drastica. Daca iau la 9 micul dejun, adica cafea cu un cub de zahar pana la pranz mor in aer. aici pranzul se serveste la 2...

si daca cineva intreaba eu am spalat peretii coridorului de sus pana jos cu apa si sapun, nu-mi mai recunosc casa! am spalat curtea din spate si-acu imi astept odrasla sa mergem sa-l tundem...

pupici

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput