Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 19
ank999 spune:
pe toata lumea.
Ba Dbunny da harnicuta ai fost. Asa iti petreci tu timpul pe care il ai pt tine?
Daca nu mai apuc sa intru va doresc un week-end placut!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Dbunny nu mai avui rabdare pana la directiune si i-am zis azi direct educatoarei
. Ana nu mai vroia sa ramana la gradinita, pana acum nu a facut asa, dar de atata plictiseala cred. Imi zicea ca ramane daca raman si eu cu ea sa ne jucam. Si mi s-au aprins nervii rau si dna educatoarea tot zicea "asa fac toti pana se integreaza etc". Si i-am zis ca sunt contienta de asta dar orice copil trebuie sa fie si ajutat s-o faca nu lasat sa se joace singur. Vai ca e prea mica si nu are ce sa o invete ca asa e programa etc. Si am zis ca nu sunt absurda sa invete copilul sa scrie sau cine stie ce, dar exista activitati, jocuri de integrare, de socializare etc, pe care ei trebuie sa le aplice. D-aia o aduc la gradinita sa beneficieze de metode care mie ca parinte imi scapa in educatia ei. In fine, m-am simtit bine ca i-am zis ce am avut de zis, la cealalta educatoare cum e numai un zambet si fericita nevoie mare. Dupa ce am plecat, am ajuns acasa si m=am uitat online. S-a jucat toata ziua cu ei, au si desenat, modelat etc. Si am gasit copilul radiind de bucurie, ce chestie nu? Sper sa o tina tot asa, ca altfel, o retrag sau o duc doar juma de luna
. E mare chestie cu urmarirea de acasa, pt ca se poate intampla acelasi lucru si in alta parte si habar ai, ele oricum iti spun ca vai cat am lucrat azi si cand colo ei sunt satui de tv si joaca in voie.
angi_m spune:
Buna fetelor,
Stiu ca sunt absenta de mult.
Din motiv de timp, nu de altceva.
Intre timp Mircea a fost plecat inca 2 sapt. in Germania si am stat singurele. Si mi-a lasat-o pe Iulia cu rosu in gat. Am incercat sa nu ii mai dau antibiotic de data asta si se pare ca a mers.
Insa zilele astea parca se anunta niste muci la orizont, si de vreo 3 zile se trezeste la 7 dimineata (exact cand trebuie sa plece Mircea la servici) si plange dupa taica-sau. Si nu mai adoarme
Insa la pranz daca o lasi doarme 3 ore, daca nu-si face fata somnul dimineata trage la aghioase la pranz.
Acu cateva saptamani m-am trezit cu ea ca sunase de 2 ori la 112. S-a conversat cu tanti de acolo, ii spunea ca ea se duce cu mami si cu tati in parc, etc (noi ne imbracam sa plecam in parc). Am certat-o, i-am spus ca vine politia la noi la usa, etc. si de atunci nu a mai pus mana pe telefon sa sune pe undeva.
Vrem si noi sa o inscriem pe Iulia la gradi, insa nu ne-am decis noi care sa fie.
La cea care este foarte aproape de noi nu se mai intra decat cu pile si sunt foarte multi in grupa, etc. Eu insa as opta pentru o alta gradinita, mai micuta, despre care stiu ca are educatoare dragute si atente, etc. Nu stiu daca mai sunt locuri acolo, trebuie sa ne interesam.
Mie de la 1 mai mi s-a redus salariul la 75% pe o perioada de 4 luni din motive de criza. Ne-a ajuns si pe noi criza asta, si ca atare, toti angajatii vor primi doar 75% din bani. Cica sa mai pleci in concediu la vara... 
Mirona, am vazut pozele pe luna mai. Moooaaaaa, ce tobogane mari cresc pe-acolo pe la voi. Vreau si eu asa. Pe bune, parca as vrea sa ma dau si eu pe tobogan, nu numai Iulia... E mortala Kara cum tzipa cand se da pe tobogan... Super... Iar voi sunteti niste frumosi
Cat despre colici, am aflat si eu acu aproape un an (cand mie deja nu mai imi folosea) ca daca alaptezi nu e bine sa bei lapte ca dau colici. Eu bagam lapte mult cand alaptam si a avut Iulia colici pana la 5~6 luni.
Mayaione, imi pare tare rau ca esti asa greu incercata. Cred ca singura bucurie de o mai ai in perioada asta este Ana. 
Tare chestia asta cu camera online de la gradi. Ce mi-ar placea sa fie asa ceva si pe la noi. Bine ca i-ai spus educatoarei direct. Daca e interesata de copii, se indreapta ea 
Eu din urma nu prea am citit. Sper sa reusesc sa mai recuperez cate putin. Si sper sa intru mai des 
Va puuup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
ank999 spune:
Maya bravo! So\per sa se fi rezolvat problema.
Angi multa sanatate Iuliei. Cat despre concediu...nici noi nu stim ce facem anul asta...
Cat despre gradi, io am inscris-o in ianuarie, iar acum am fost doar sa reconfirm, ocuri nu mai sunt de mult.
Ma fetelor se mai face vaccinul ala la 2 ani jumate?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Eu stiu ca nu se mai face nici un vaccin la 2 ani jumate.
Abia la 4 ani.
Nu v-am spus ca Iulia acum are toti dintii si toate maselele in gura.
Pana la urma am trecut cu bine peste asta.
Cu bicicleta cu 2 roti si fara pedale merge foarte bine. Ei nu ii este incomoda deloc. Merge foarte repede cu ea, aproape ca trebuie sa alerg ca sa ma pot tine dupa ea.
Stie foarte multe poezii, eu nu stiu atatea cate stie ea. Il stie si pe Zdreanta si stie si poezia aia a lui Cosbuc cu "A venit un lup din crang..." (nu mai stiu cum o cheama). Este foarte lunga si am avut surpriza sa o spuna singura de nu stiu cate ori la rand, fara sa o puna cineva. Bona i le citeste si ea retine ![]()
Nici Iulia nu merge de mana cu noi. Ea nu prea stie sa mearga, ori alearga, ori tzopaie. In magazine trebuie sa o certam un pic mai bine ca sa stea mai cuminte, altfel nu am putea sa cumparam nimic.
Mai citesc din urma, inca recuperez 
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
angi_m spune:
Miro, si Iulia face la fel cum face Kara.
Si ea spune "nu vreau", "lasa-ma in pace", "pleaca", mai spune "e a mea".
Cel mai des ii spune bonei "pleaca" dimineata cadn vine si eu trebuie sa plec la servici. Ii spune: pleaca, eu raman cu mami.
SI pe bona o pufneste rasul ca este tare haioasa cat este ea de serioasa si spune hotarata "pleaca".
Mai are o chestie: de acum cateva luni cand l-a vazut pe Dumbo, a ramas cu replica "are si el un prieten" (Dumbo nu avea un prieten apoi si-a facut prieten pe soricel). Si de atunci absolut fiecare obiect trebuie sa aiba un prieten. Cand vede un obiect singur, spune: este suparat, nu are si el un prieten. Si daca nu ii gaseste un prieten il ia in brate si spune ca ea este prietenul lui ![]()
Angi poze
dastefa spune:
joi a fost si ziua sotului asa ca s-a potrivit perfect ca i-am facut cadou un test de sarcina cu doua liniute.Cum ne dorim amandoi mult inca un copil si nu cand o fi ci cat mai curand ne-am bucurat enorm.Dar cum la mine sarcinile au venit la pachet cu o multime de probleme nici acum nu fac exceptie.Nu mi-as fi facut acum testul dar m-am procopsit cu o infectie urinara(n-am mai avut de cand am fost insarcinata cu Daria) si am vrut sa verific inainte de a lua antibiotic.Am dat urocultura si astept rezultatul-pana vine astept cu stoicism.Mi-am pus speranta in niste ceaiuri dar cand am ajuns acasa am vazut ca nu era indicat pt sarcina.Am luat legatura cu dr mea,m-a vazut ecografic si sarcina e jos deci cu iminenta de avort

Simt ca o iau razna.Am o stare generala de disconfort dar cel mai tare ma enerveaza ca ma doare spatele-si nu ca ar fi o durere insuportabila ci pt ca ma ingrijoreaza Cu Daria am reusit sa ajung cu bine la sfarsit dar a trebuit sa stau f mult in pat fara eforturi.Acum n-as mai avea nici o sansa sa stau cu zilele in pat
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
roxana c. spune:
Dastefa, felicitari ptr liniute!
Imi pare rau ca ai probleme, dar fii optimista si totul va fi bine.
Am vazut ca a aparut Angi
, am citit cam pe diagonala, maine ma trezesc iar dimineata, ca plecam in excursie, of, de-abia astept sa vina vacanta, sa pot sta si eu 3 luni linistita, fara teme, fara trezit dimineata....mai sunt 3 saptamani. ![]()
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dbunny spune:
dastefa
speram totusi sa se fixeze bine sarcna si incearca sa te menajezi cat poti. ti-a dat ceva pt fixare? pete sau sangerari? tu roaga-te si-o sa vezi c-o sa fie bine
mayaione voi nu mai incercati? ma bucur ca ai spus lucrurile clar in fata.
angi chiar ca aveti un timp de raceli de numa...Dani nu stie nici o poezie, dar zilele astea mi-a venit de la cresa numarand in engleza, eu si paco ne uitam unul la altul si nu stiam ce sa credem. Noi mai scoatem telefonu din priza tot din motive de 112...si reducerea aia 75% e legal? adica ar fi ok daca se reduce proportional si munca ta, adica sa iesi mai devreme, sa intri mai tarziu sau ceva pe masura, dar sa muncesti la fel si sa iei mai putin nu-i drept, si garanteaza ca asta-i doar pt 4 luni? ca cica criza mai dureaza fro 2-3 ani 
aaah si Dani vreo saptamana se trezea chiar cand paco pleca la servici. partea nasoala-i ca paco pleaca la 4.15![]()
ank din septembrie ma inscriu la clase de lucru manual cu o prietena...zona artelor sau ceva de genul asta, de doua ori pe saptamana
. vara asta promit sa ma bronzez, si ce altceva mai pot face pt mine? eventual mai citesc o carte, mai bag o dieta...altceva n-am planuit...da-mi tu ceva idei ![]()
miro cum e Raul cu burtica? colicii au inceput de cand cu complectarea? toti copii au o mica intoleranta la lactoza...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Dastefa sa-ti dea neaparat tratament de fixare si cat mai repede. Asa a fost si la mine, prima oara am tras cu infectia, apoi sarcina f jos, dar dr s-a gandit ca nu vor fi probleme daca prima oara nu au fost si la 3 luni s-a oprit in evolutie
. Eu zic ca daca iei tratament o sa fie bine.
La Multi Ani pentru sotul tau!
Dbunny nu mai am curajul, cel putin acum, poate la anu o sa-mi revin, nu stiu. Si-asa nu stiu cum pot sa depasesc toate starile astea, inca ma doare sufletul dupa bb pierdut, ma macina mereu gandul.
Angi mai bagi si tu cate o postare despre voi, in sfarsit. Tare faza cu "are un prieten". Eu sunt incantata cand vad ca mai invata si lucruri bune din desene.