Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dbunny vrau si eu macar o ora pe zi pt mine...cat pt mine si sot...cand o fi capra adolescenta poate...se mai si culca si in jur de 12 noapea, iar la 8 dimineata e in picioare...
Maya nu cred ca a fost cuintentie, sper ca zilele viitoare sa fie ok. Nu sunt de acord ca copii sa se bata, da chiar si a mea da fie ca-mi place sau nuImportant e ca Ana sa fie fericita!
Eu am probleme cu a mea in sensul ca nu am cui sa-i explic, imediat ce incep incepe si ea sa maraie, sa bata din picioare si sa zica ca nu vrea. Sper sa fie doar o perioada. O las un pic sa faca ce vrea, iar apoi reusesc eu cumva sa ii distrag atentia. Da fara picul ala nu se poate face nimic...Crizele astea sunt ceva nou si cred ca se trag de la faptul ca mama o rasfata, de ma cert cu amandoua, iar fata imi zice sa nu mai vin de la serviciu..
Si ca tot m-am apucat sa va zic problemele...de o saptamana si jumatate face pisu la olita si cere la fiecare 1/2 de ora, cand face cate un pic...O fi normal?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Azi am fost eu s-o iau pe Ana si e nervoasa nevoie mare ca nu mai e dna marcela educatoarea ei. Sunt doua si fac pe schimburi cred, o sapt una, o sapt una. Si a tras Ana concluzia ca dna marcela s-a suparat pe ea si d-aia nu mai vine si asta noua i-a luat locul. Asa ca azi a dat si o palma noii educatoare. I-au explicat ca vine inapoi dna etc, cand am plecat i-a zis "imi pare rau, ma scuzi?". Se mai intampla, mi-a zis ca sunt obisnuite cu chestii d-astea, se adapteaza cu timpul. Nu am zis nimic despre ce am vazut azi, sa nu trag concluzii pripite, o sa fiu atenta o saptamana si apoi o sa spun daca e ceva de spus. Pe Ana o cunosc f bine si stiu cum reactioneaza, daca ii vb frumos e cea mai iubitoare fiinta, daca esti impulsiv sau o impingi raspunde pe masura, asta e.
Ank nu e prea normal la juma de ora sa ceara pipi, vezi sa nu fie racita sau sa aibe vreo infectie urinara, fa-i un sumar de urina.
Dbunny vezi ca e gresita atitudinea bunicii, trebuie sa aibe aceeasi pozitie ca si parintii, nu-i mai permite. Eu mereu ma cert cu soacra pe tema asta, dar uneori parca vb cu peretii.

Mergi la inceput

Cred ca v-ati obisnuit deja cu problemele mele, ca mereu ma plang la voi, dar stau si ma gandesc cat pot sa indur, ca nu mai suport, de 1 an si ceva necazurile se tin lant. Tata e si el bolnav, simptomele seamana f mult cu ale mamei, ceea ce ma ingrozeste. Pe deasupra au depistat si hepatita C. De-abia pe 3 iunie i-am gasit un loc in Elias la gastroenterologie, pentru analize amanuntite. A murit mama, apoi bunicul, acum tata e f bolnav, am primit telefon ca bunica din partea tatalui e internata in stare destul de grava si se pare ca si bunicul e bolnav. Si uite cum se duce toata lupta mea de a ma detasa si a ma mentine pe linia de plutire. Cand auzi numai vesti proaste e f greu sa iti pastrezi optimismul si zambetul pe buze. Intr-adevar nu ma mai afecteaza ca pana acum, socul dat de disparitia mamei m-a intarit f mult, dar ma doare cand stau si observ cum se duc toti intr-un ritm parca programat de cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mayaione ce varsta are tatal tau? Eu nu pot decat sa te strang tare tare-n brate, sa te pup si sa ma rog pt tatal tau sa se refaca repede

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Dbunny are 56 de ani, multumesc pt incurajare!
Ank asta cu "nu vreau" cred ca e caracteristica tuturor copilasilor de varsta lor. Si Ana face la fel, numai ca eu am mai invatat cum s-o controlez. Nu imi iese mereu, dar de cele mai multe ori ajungem la un acord. La gradinita tocmai d-aia am dus-o, poate sunt si metode care-mi scapa mie, din cauza asta nu o sa tolerez lipsa de obiectivitate si discriminarea.

Mergi la inceput

Maya , doamne! Sper ca tatal tau sa se faca repede bine!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
noi suntem binisor, Kara inca la mama - sambata vine acasa (cu trenu- va fi un deliciu sa-i ascult povestile despre ceea ce va vedea pe fereastra).

Raul e in plina criza de colici - asa ca-mi intelegeti si mie oboseala si motivele pentru care nu apar mai des printre voi.

Apropo - tin colicii mai mult la baieti decat la fete? Sunt mai durerosi decat la fete? La Kara au durat 3 luni si parca a fost la fel, insa ea ii avea seara - Raul ii are noaptea, dimineata si inca o tura seara - deci triplu.

Alta intrebare: sunt contra decalotarii - o igiena mai amanuntita la locul cu pricina si basta. Insa - nu am vazut inca acea smegma de care se tot vorbeste. Cand apare? sa stiu si eu cand e de alarma. Baita ii fac in fiecare seara.

Inca o intrebare - in 2 iunie sunt inscrierile la gradi. Noi vrem la una de aici din apropiere s-o dam pe Kara- aici insa nu am pile - deci ma duc asa - cu speranta.
Am insa la o alta gradi - putin mai indepartata de casa - unde deja am vb cu directoarea si merg la sigur pe 2 iunie cu dosarul. Acuma - daca o vor accepta si la prima gradi, eu ce fac? Nu ma pot baza doar pe una - si sa nu mi-o inscrie ... raman pe afara. Asa ca am si asul din maneca. Dar daca o accepta la ambele - eu cum renunt la una din ele? Ce trebuie facut in acest caz? Sunt singura paranoia cu picioarele in doua barci?

gata cu intrebarile - sa vapove una de dulce cu Karina.
Am petrecut un asa w/e fain- ne-am dragalit de numa, am dormit din nou toti 4 in acelasi pat, am fost iar la plimbare, la aruncat cu pietre in rau, la topoganul cel imens, in padure - etc.
La o plimbare cu tricicleta (are si la Otelu una) ta-su ii tot indica cum sa tina ghidonul sa mergem drept. La un moment dat ea stramba foarte rau ghidonul spre dreapta. Ta-su ii cere sa indrepte ghidonul si rade de ea ca o sa intram in sant - la care Karina:
- tati - de ce razi? pentru ca sunt o dulce?

In rest - numai superlative despre copilul meu - azi m-au sunat pentru ca voia sa-i cante la mamicutza "am pierdut o batistutza". Mor de dragul si de dorul ei.

voi? suntei bine?
Maya se spune ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce - la tine insa cred ca si-adepasit norma. Imi pare tare rau. Multa sanatate tuturor si tie multa putere. Te strang tare in brate.
Mie nu mi-ar place sa aiba fata mea doua educatoare - abia se obisnuieste cu una si apare cealalta. of - trebuia sa fie si ceva negativpe acolo, nu? nu se putea sa fie totul perfect?
La faza vazuta on line - eu nu as fi tacut.

Anca vezi sa nu fie racita - e cam des tot la jumatate de ora. Niste analize ceva? Pediatra ce zice?

fetele - eu sunt FAN eurovision - infiecareanma uit- in fiecare an sper - si tot degeaba. Deci claro ca am fost si de data asta pe baricade.

Dbunny maine e ultima zi de munca? fericito. Deci te vom citi mai des, da?

Roxana - felicitari pentru biciclisti - poate treci tu cu Ana si renunti la dieta si-l mai lasi si pe al tau sa respire - dupa Calin.

dolores e foarte normal ceea ce simti - mai da-i in colo pecei care comenteaza. Te pup tare tare.

urla iar de dureri - fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
fetelor am observat ca cu cat las mai mult pana sa scriu mi-e mai greu sa incep.Parca is prea multe pe care as vrea sa le spun si am senzatia ca trebuie sa scriu ff mult si nu am timp.Deci renunt la mesajul ala mare cu multe raspunsuri si incerc unul mai scurt poate imi intru in mana

saptamana viitoare plec 3 zile in Maramures intr-o excursie cu elevii.Am tot stat si m-am gandit daca sa op iau pe Daria sau nu si cred ca merg fara ea.Ma gandesc la somnul de amiaza care pt ea e lege ca s-ar duce pe copca si apoi sa te tii mofturi.Stiu ca imi va fi dor de ea -sper sa-mi tihneasca
miro eu stiu ca- se practica inscrisul in mai multe gradinite ca metoda de siguranta.Daca o accepta la ambele o anunti pe directoarea de la gradinita la care ai renuntat .E mai greu sa o anunti pe cea pe care o cunosti dar ii explici ca pt voi e f important in acest an sa fie cat mai aproape de casa .Poate nu se supara

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro, mai bine nu-ti raspund...nici nu vreau sa-mi amintesc Colicii la noi au durat pana dupa 6 luni. Avea orele lui fixe de colici, la 2 dupamasa, la 7 seara, apoi la 5 dimineata...si stii ce-i mai rau? ca ramane cu obiceiul de a tipa mult, de a dormii prost si intrerupt, etc, etc. daca eu as fi avut un copilas fara colici, d'ala care papa si doarme primele 3 luni, de nici nu-i stii culoarea okilor pana la 6 luni jur pe ce-am mai scump ca acu' as fi fost gravida de al 3-lea! dar asa rau am patit-o de nu mai am curaj...acu, la 2.5 ani Dani a inceput sa doarma toata noaptea legat(de la 11.15 la 8 dimineata) acu...saptamana trecuta din 7 nopti doar 2 s-a trezit...

smegma aia la Dani n-a aparut, inca nu-i decalotat, si nici nu tragem atata de putica.

Eu am terminat job-ul azi la 2. ne-am luat ramas bun, seful a zis ca ne-om mai vedea, sa nu ne luam inca ramas bun, am impresia ca ma cheama inapoi daca se reface putin firma, sau cel putin asta ar vrea...n-ar fi rau, anul viitor...pana atunci ma bag somera. Am gasit un servici bunicel, dar e departe si n-am chef de trambalat...e la 35 de minute in masina. am hotarat sa-mi las sotul sa se ocupe de partea financiara sa vedem cat ma tine...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

tuturor Constantinilor si Elenelor! Sa aveti parte de ce-i mai bun in viata, de fericire, iubire si multa sanatate!

Mergi la inceput