Frustrarile unei mame din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Pai at nu prea imi ardea sa rad ,dar acum pot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dov a, si din "folclorul" de autobuz, mi-a mai fost dat sa aud si:"daca nu-ti permiti o masina ca sa-ti cresti copilul cum vrei tu, de ce l-ai mai facut? l-ai facut, stai cu el in brate acu'" ce d-zeu? numa' astia de au masini au "dreptul" sa aiba copii? pey atunci cate genii nu se mai nasteau??????? |
De-aici rezulta ca numai aia de merg cu autobuzul sunt destepti?
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
iulia_b spune:
Iarta-ma dar nu inteleg de ce nu poti plati facturile, ma rog o parte de la propriul calculator sau de la bancomatul din apropiere. Energia electrica, gazul, telefonul fix si mobil se pot plati astfel si eviti statul la cozi. Dar poate si asta pentru unii este un mod de socializare.
Guestus spune:
Puteai sa te nasti in India...e...acolo o dadeai rau in bara cu trenurile.
http://news.gaurc.us/wp-content/uploads/2009/03/india-train.jpg
ioanaradu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
asta ce auzi tu...dar in sinea lor multi dintre cei din autobuz ce stau pe scaune si citesc ziarul spun "da ti-a placut sa-l concepi...acum trebuie sa suporti" |
le-ai citit gandurile sau era un citat din tine?
revenind la subiect: da, e greu, dar nu e imposibil. te adaptezi. asta dupa ce ii multumesti lui DD ca stai doar la et 2 si poti urca si carut si copil pe scari, chiar dc n-ai decat 1 saptamana de la cezariana. nu poti sa lasi carutul la parter si sa urci in fuga scarile cu copilul in brate, pt ca unii pot crede ca nu-ti mai trebuie (carutul, nu copilul) si sa ti-l parcheze la ei in casa. pe trotuar esti claxonata cu putere de-ti sare inima din piept si copilul din carut (ptiu ... ptiu ... de 2 ori in san si atat, ca te grabesti sa prinzi copilul, care a sarit din carut si culmea!!! s-a speriat de claxon).
la magazin: "stai cucoana acasa cu copilu ... ia uite la ea!!! a iesit cu copil asa mic din casa, in aglomeratie". in cazul meu raspunsurile au fost cam asa: sa-mi dati adresa ca maine il aduc la d-voastra sa stati cu el. sau sa-mi dati nr de tel, ca va sun si va spun ce am nevoie. iar la hypermarket, cu tupeu, ca altfel stai la coada mult si bine: ma scuzati domnule! mda ... si domnu mesteca ciunga ... sunteti insarcinat? NU ... se uita cu scarba la tine cu burtoiu din dotare sau cu copilu atarnat de gat in port bebe. atunci sunteti handicapat? auzi cucoana ... aud! deci daca nu sunteti nici, nici ... dati-va la o parte, ca asta e coada pt de-astia cu handicap de avem copii. dupa faza asta iti acoperi urechile si lasi carnea la casa, ca nu-ti mai trebuie, ai deja in frigider, dar nici copilul nu-ti mai urla in brate si iesi de la cumparaturi fara prea multi nervi.
facturile ... le platesti la a 2-a, a 3-a luna , cu penalizari, evident. pe cei de la net ii suni si te milogesti de ei: hai baieti, veniti si luati voi banii ... cine v-a pus sa va instalati la 9???
cu autobuzul si tramvaiul, n-am avut curaj sa urc cu carutul. abia acum, cand merge pe picioarele lui m-am incumetat, dar oricum mi-am luat multe comentarii: copilu nu poate sa stea si in picioare??? e o doamna in varsta aici, care ar trebui sa stea jos. pe cuvantu' tau? da' din cati barbati (barbati??? hm ... ma rog, oameni de sex masculin) sunt in autobuz, taman copilul meu de 2 ani l-ati vazut ca sta pe scaun???
deci da ... stam in bucuresti, implicit in romania si asta ne ocupa foarte mult timp. faci 9 km in 2 ore. masurati ce distanta vreti voi si vedeti unde puteti ajunge in 2 ore, cu conditia sa nu stati in bucuresti, pt ca in bucuresti distanta asta reprezinta vitan-rahova.
sotul din dotare munceste si de cele mai multe ori e "baza". poate sa spuna ca are de facut aia si aia si aia si ailalta si sa se tot invoiasca si sa se echiveze de la serviciu? poate la unii se poate, dar la 99% din cazuri nu se poate. si cum suntem o natiune de crizati nu ne permitem sa ne batem cu pumnul in piept.
revin la riscurile la care expui copilul cand il duci cu carutul pe trotuar. am vazut cazuri de copii arsi cu mucuri de tigari aterizate de la balcoane/geamuri/etc. sau de carucioare fumegande din aceleasi cauze.
sa aveti o zi buna!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Puppa spune:
Factura de gaz o platesc de la calculator, dar rata la banca nu pot, iar celalalte facturi...Hmmm...Le mai platesc la ING la bancomat, dar se mai nimereste sa mai fie posta in drumul nostru. Nu zic, am dat si peste oameni draguti, dar rar...Nu putem sa generalizam, dar in principiu gravidele si mamele cu copii in brate sunt privite suspicios, majoritatea avand in cap "ce te-am pus eu sa il faci?"
Nu mai zic ca eu gavida, m-am ridicat sa ii dau locul altei femei "mai gravida" decat mine sau unor batrane in baston...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
sirimie spune:
In metrou si in autobuz exista niste locuri rezervate pentru femei gravide, pentru femei cu copii si batrini. Eu nu am asteptat niciodata sa se ridice cineva, mergeam acolo si le ceream frumos voie sa ma lase sa ma asez. Intotdeauna m-au lasat, unii si-au cerut scuze ca nu m-au vazut.
La Carrefour exista casa prioritara pentru gravide, eu ma duc si cer voie sa ma lase in fata. Au comentat unii o singura data dar asta e.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Guestus spune:
Si daca ar fi totul okay...adica sa stai pe scaun in autobus...si tu si copilul scaunul lui..lux deci ...si daca la coada toti s-ar da la o parte...ca deh...tu ai prioritate..si daca la pediatru toti aia de acolo ar disparea cind apari tu cu faimosul copil..si daca la botez te-ar lasa aia sa vii si cu vinul tau si cu orchestra ta ...spune sincer ca nu te-ai plictisi? ce viata ar fi aia nene...monotonie cap coada.