Frustrarile unei mame din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
lisaelisa spune:
In aceleasi situatii eram si eu. Dar am aplicat o tactica : ceream voie sa intru in fata, sa se elibereze un scaun, sa fiu ajutata sa cobor ori sa urc caruciorul. Si eu tot la etajul 4 din 4 locuiesc. Din pacate noi nu avem nici-o posibilitate sa depozitam ceva la parter; asa ca, ma caram cu caruciorul 4 etaje in brate. Si aveam niste muschi... Am zis, Doamne ajuta, cand nu a mai fost nevoie de carucior, fiindca a crescut copilul.
Si eu am fost uimita sa constat ca mai nepoliticoase sunt femeile decat barbatii...
Faceam slalom cu caruciorul printre masini, bineinteles ca ii bombaneam de fiecare data.
Tot ce-ai descris tu aici, eu uitasem, desi m-am lovit din plin de toate astea.
Incearca si tu sa ceri voie sa intri in fata la orice coada, sa primesti ajutor la caratul carutului... Ai sa vezi ca lumea nu este chiar atat de rea...
adelyna spune:
Puppa te cred pe cuvant .Eu cand eram in Bucuresti de atata nesimtire ce vedeam in jurul meu devenisem indiferenta si cum spunea cineva mai sus mai greu de educat erau femeile.
Cand esti sanatos viata este asa frumoasa ....
adelina si piticii
Noemi 2 ani
Puppa spune:
Asta ma uimea si pe mine cand eram insarcinata. Femei la 40-50 de ani se faceau ca nu ma vad, desi eram cat un elefant. Cred ca au trecut si ele prin asa ceva si acum se razbuna pe noi, pe principiul sa moara si capra vecinului.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Alexa Ioana spune:
ce interesant. in timpul "frustrarilor mele de mama din ardeal" am fost ajutata de cele mai multe ori de mamici. de obicei tinere, cu carucioare la randul lor. oricum, de femei in general. (ma refer aici la lasat in fata la platit facturi, la tinut usa la magazin sa pot intra cu caruciorul, la urcat/coborit din autobus... )
si in autobus, daca eram cu copilul in brate, de obicei se ridicau sa'mi ofere locul doamnele, si nicidecum domnii, care eventual comentau "vai ce copil frumos", si cam atat...
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Puppa Asta ma uimea si pe mine cand eram insarcinata. Femei la 40-50 de ani se faceau ca nu ma vad, desi eram cat un elefant. Cred ca au trecut si ele prin asa ceva si acum se razbuna pe noi, pe principiul sa moara si capra vecinului. |
Si eu am observat ca asta e varsta...
Androix spune:
Cea mai tare a fost aia cu botezul! Si daca e sa fac un top urmeaza pe locul doi statul la coada la facturi cu copilul plictisit in brate dar mai ales oamenii din fata carora nu le pasa de copilul tau plictisit, incredibil cata rautate
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
dov spune:
pe mine, una in varsta, din disperare sa ajunga in fata mea cu caruciorul, la casa, a intrat cu el in burta mea....sa va zic ca tot ea s-a uitat urat, n-a schitat nimik, n-a zis nimik, ba din contra, m-a "fentat"/ocolit repede-repede sa nu cumva sa i-o iau inainte
dov spune:
a, si din "folclorul" de autobuz, mi-a mai fost dat sa aud si:"daca nu-ti permiti o masina ca sa-ti cresti copilul cum vrei tu, de ce l-ai mai facut? l-ai facut, stai cu el in brate acu'"
ce d-zeu? numa' astia de au masini au "dreptul" sa aiba copii? pey atunci cate genii nu se mai nasteau???????
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dov a, si din "folclorul" de autobuz, mi-a mai fost dat sa aud si:"daca nu-ti permiti o masina ca sa-ti cresti copilul cum vrei tu, de ce l-ai mai facut? l-ai facut, stai cu el in brate acu'" .... |
asta ce auzi tu...dar in sinea lor multi dintre cei din autobuz ce stau pe scaune si citesc ziarul spun "da ti-a placut sa-l concepi...acum trebuie sa suporti"
ancadragoman spune:
si din acelasi episod o mica povestioara:eu gravida in 8 luni ,in metrou ,aglomerat normal si tot normal ca nu iti da nimeni locul...mi se face rau si lesin ..toti se dau la o parte sa nu cad pe ei (adevarul este ca eram cat malul)
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM