Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Desi fii-mea si pe la 10 seara tropaie si alearga peste tot, nu mi s-au plans cei de la etajul inferior ca i-ar deranja. Mai mult chiar, cand m-am intalnit cu unul dintre ei si le-am cerut scuze ca fetita ii deranjeaza, mi s-a raspuns ca nu-i nici-o problema; si ei au fost copii.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Sa fi facut fetita ta asta aici si sa vezi cu ce reclamatie te trezeai pe cap.
Nu am stat sa citesc toate paginile dar eu in fiecare zi vad mame care cara singure caruturile pe scari la metrou in Marsilia pentru ca nu exista lifturi si ceea ce m-a intrigat si mai mult e ca, mai nimeni nu le ajuta.Mai ales dimineata cand toata lumea e grabita si nu stie cum sa fie prima/primul la distributorul de bilete.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Rezumatul meu final...dupa care ma retrag pentru ca, din punctul meu de vedere am spus ce era de spus:

1.alra
"relativ la trotuare cu rampa, nu sunt peste tot. in belgia sunt, in italia insa nu am vazut la fel de des. dar nu vad in asta o problema mare daca ai carucior de copil, il poti ridica usor. problema e daca esti cu cineva cu scaun cu rotile, pe ala il ridici mai greu, mai ales ca persoana din el e mai grea de regula."

Perfect de acord....nu sunt contra evolutiei...dar sa fim seriosi...ce sunt frate caruturile astea..pietre de moara....sunt si eu mama, traiesc si eu in Bucuresti, merg si eu pe trotuar (ca doar nu zbor!) si manevrez carutul cu foarte mare usurinta!!!!! Cand eu spun ca se exagereaza aiurea.....

Ioanaradu
"uite asa ajung la concluzia ca cine n-are probleme si griji cu adevarat isi cauta, sa fie in pas cu moda."

Corect...mai spunea cineva mai sus inca ceva...daca n-ai ajutoare si chiar trebuie sa le faci singura pe toate...chiar nu te mai irita lucrurile astea...ai alte griji!

addinel
"pe vecinul de sub mine il deranjeaza fetita mea ca alearga prin casa si face zgomot. mi-a recomandat sa imi iau un covor mai gros poate atenueaza zgomotul :)."

Si pe mine ma scoate din minti pustiul vecinilor mei de deasupra pe care-l apuca "luptele" exact cand doarme fi-mea...urlete, bocanituri...tot tacamul...o sun pe vecina si o rog frumos sa-l calmeze...si nu se supara nimeni...nici eu nu ma suparam cand aceeasi vecina imi spunea ca o auzea pe Catinca plangand noaptea...
Raspunsul este, da, copiii mai si deranjeaza! Chiar daca esti parinte, chiar daca nu esti se mai intampla sa te calce pe nervi cate unul din asta care alearga continuu...asta nu este o crima, dar nici ala deranjat nu este un criminal! Este normal...oamenii mai sunt si obositi, mai sunt si stresati, mai dorm...ideea este sa gasesti un echilibru....adica si tu si ei! Adica...daca vrei intelegere...ofera si tu intelegere!

Puppa

"Deci, din ciclul puppa isi face probleme ca sa fie la moda:
ma duc in parc cu fi-mea. mergem cu caruciorul pe iarba, unde mergem de fiecare data sa facem exercitii de mers :) si unde sunt si alte mamici. Nici nu apuc sa asez caruciorul bine ca vine la mine un gardian: "Va rog sa parasiti spatiul!"...."De ce?"...."Se planteaza flori"...ma uit in jur, nu era nimeni..."Acum, in secunda asta?"..."Nu stiu asta e dispozitia si nici nu aveti voie pe iarba"..."Pai vin aici in fiecare zi , nu mi-a zis nimeni nimic. Copilul meu unde sa se joace?"..."In partea cealalta a parcului. O zi buna!" ...Partea cealalta inseamna intr-un loc umbros, cu pamant, fara pic de iarba... De ce nu avem voie sa stam pe iarba?'

Hai ma Puppa...zau asa...chiar esti exagerata rau...in primul rand nu trebuie sa-ti zica nimeni nimic! Pe iarba, in orice parc nu se calca! Nu se calca nu pentru ca picoorusul copilului tau zdrobeste seva ierbii...ci pentru ca piciorul fotbalistului pustan sau marlanului care vrea sa faca nani la umbra nucului batran distrug asta...ca sa nu se creeze discriminari...s-a spus de catre Primarii...ca "NU se calca"indiferent despre cine este vorba!
E stiut...in majoritatea locurilor exista pancarte care spun acest lucru...in unele parcuri exista inca de la intrare...asta nu inseamna ca nu se calca, ca nu se intra cu cainii, ca nu intra motociclisti tembeli etc...dar daca tu vrei ca regulile sa inceapa sa fie respectate...ca lucrurile sa inceapa de undeva...asa cum spui...pai...incepi si tu de undeva! Uite, de la calcatul pe iarba!
Comportamentul lui nenea...de' este un angajat care-si face treaba...bine rau...si-a facut-o...ti-a trasmis mesajul pe care l-a primit! Prost, bine...l-a trasmis!

Toata esenta acestor 21 de pagini eu una as reduce-o la atat!

Yasmine
"Si as mai adauga, ca Aida (mama Emmei) s-ar lovi cu placere de "greutatile" astea ...
Si cu scuzele de rigoare mai adaug, ca unii iubesc jumatatea goala a paharului in loc sa se bucure de ce au, si anume jumatatea plina a paharului."

O seara buna la toata lumea....

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Puppa, eu te inteleg...si pe mine ma izbeste in moalele capului nesimtirea marlanului bucurestean, incepand cu "personajul" de 40-50 de ani, de gen feminin, care m-a imbrancit pe scarile autobuzului, eu fiind gravida si cu branula infipta in mana, la vedere, in timp ce mergeam la spital, la tratament si terminand cu scuipatorii si halitorii de seminte din parc...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

ideea asta cu caratul copilului prin poluarea Bucurestiului pe bicicleta...super taaaareeeee

Puppa, da-ti doo peste gura draga, si peste maini fo 4 asa, ca sa nu mai tastezi, scuza-te ca mariile lor incurca lume au scuze, tu nu, si gata, ca idei de adaptare la "jungla" de-afara ai primit, taci odata!(sper sa intelegi ironia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Dov,ma intreb oare,tu te minunezi de tine( nu ca m-ar interesa raspunsul)? Sunt sigura ca ai si tu momentele tale de recunoastere,in care te minunezi si te pufneste rasul.
Hai ca Puppa a stins lumina,trage si tu usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya

Dov,ma intreb oare,tu te minunezi de tine( nu ca m-ar interesa raspunsul)? Sunt sigura ca ai si tu momentele tale de recunoastere,in care te minunezi si te pufneste rasul.
Hai ca Puppa a stins lumina,trage si tu usa

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Pozici noi

*****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie*****

wow, cata originalitate! daca nu ziceai tu..."cum le zici tu bobocule", mai rar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Se spune ca prima cale spre terapie e recunoasterea greselilor...cineva de pe-aici e pe drumul cel bun, s-a autocaracterizat, e vremea indreptarii..

beau lapte des asa ca ma prind repede...multumesc frumos oricum...si da...ai dreptate: prima cale spre terapie e recunoasterea greselilor...stiam si eu asta inainte de a face psihologia.. dar am mai aflat si altele..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
asa suntem noi: tarani
suntem inapoiati si pace...

Ar fi bine sa-ti dai seama ca inapoierea asta despre care vorbesti - fara s-o definesti - sta mai putin in lasatul copilului cu babysitter, mers in cluburi si evitatul servetelelor umede si mai mult in intoleranta si ingustimea cu care tratam categorii defavorizate sau marginalizate. 'Inapoiatii' sunt aia care cred, de exemplu, in superioritatea rasei albe, in superioritatea barbatului care-si asteapta borshul cald, in superioritatea societatii tinere care-si scuipa batranii afara ca pe niste masele stricate, in superioritatea heterosexualilor etc.

Eu va doresc din inima sa fiti sanatoase si in putere muuuuulta vreme si sa apucati vreo 94 de anisori.

LadyJ, cum de-ai ajuns tocmai mataluta scapegoat?

You cannot both dance and not pay the piper.

nu-mi las copilul cu baby-sitter, nu ma feresc de servetelele umede si nu merg in cluburi...si nu cred nici in acele "superioritati" insirate de tine...unde bati? te-ai simtit jignita prin tarani si inapoiati? vorba "tarani" se foloseste adesea fara a jigni propriu-zis taranii: si bunicii mei sunt tarani si-i iubesc enorm...si inapoiati suntem din punct de vedere al mentalitatii si civilizatiei...si n-o sa-ti spuna nimeni altfel...doar cei cu ochelari de cal...cat despre ladyj...n-am nimic personal cu ea dar daca nu ne-am inteles atunci asta e..se mai intampla,,nu trebuie sa fie nimeni deacord cu mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
asa suntem noi: tarani
suntem inapoiati si pace...

LadyJ, cum de-ai ajuns tocmai mataluta scapegoat?

You cannot both dance and not pay the piper.

Nici macar nu am raportat la moderator.Ohhh.. ce o sa mi se duca veste acum ca-s aia ““din cauza careia se iau avertismente““

Aura mea o fi de vina.

Raluk, ce onoare ca ma tii minte

ce sa-ti fac scumpa? mi-ai picat cu tronc...hai s-o dam la pace ca nu vreau sa ma mai cert cu tine..macar nu asa virtual...ne vedem odata ne certam si ne trece..hai ca nu mai zic nimanui nimic...sa nu-ti mearga vestea asa...cel putin nu de la mine..te-am pupat..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

eu nu mai inteleg nimic...care era subiectul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

era unul dar s-a pierdut pe drum..

Mergi la inceput