Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Desi fii-mea si pe la 10 seara tropaie si alearga peste tot, nu mi s-au plans cei de la etajul inferior ca i-ar deranja. Mai mult chiar, cand m-am intalnit cu unul dintre ei si le-am cerut scuze ca fetita ii deranjeaza, mi s-a raspuns ca nu-i nici-o problema; si ei au fost copii.

Sa fi facut fetita ta asta aici si sa vezi cu ce reclamatie te trezeai pe cap.
Nu am stat sa citesc toate paginile dar eu in fiecare zi vad mame care cara singure caruturile pe scari la metrou in Marsilia pentru ca nu exista lifturi si ceea ce m-a intrigat si mai mult e ca, mai nimeni nu le ajuta.Mai ales dimineata cand toata lumea e grabita si nu stie cum sa fie prima/primul la distributorul de bilete.

Ma certi cumva pt faptul ca fetita mea ar putea deranja niste vecini, cu care tu nu ai nici-o legatura... ?!

ECSZ : nu ai vrea si sa vii pana la noi ca sa ne amendezi pt tulburarea linistii publice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk
si inapoiati suntem din punct de vedere al mentalitatii si civilizatiei...si n-o sa-ti spuna nimeni altfel

Pai nici nu trebe sa-mi spuna cineva altceva pentru ca eu am spus-o prima . Ai perfecta dreptate - suntem inapoiati.
Spre deosebire de cei care se intreaba toata ziua un' se duc mosii si babele si ce cauta ei la coada la Cora numa' c-o punga de malai in mana. Sau de cei care-si lasa copilul cu babysitter ca sa nu fie nevoiti sa-i stearga de caca la iarba verde. Sau de cei care vin sa recite mantre despre cat de destepti ie ei ca n-au ramas sa stinga lumina.

O societate ne-inapoiata e aia unde batranii si alti marginalizati nu numai ca sunt tolerati ci sunt tratati cu egalitate (si nu cu flit sau 'hai, nu mai mori odata, mamaie')

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Eu, in momentul asta, ma simt fericita: suntem sanatosi, avem un copil cum nimeni nu are , imi iubesc sotul si el pe mine; deci vad jumatatea plina a paharului. Asta nu inseamna ca nu vad si nu fac diferentza intre ce e in tara asta si ce e intr - o tara in care se respecta cetateanul. Daca noi ne complacem asa nu o sa mai avansam veci. Nici nu imi vine sa cred ca au fost si pareri contra.
Pai cum sa- mi convina ca trebuie sa mergi cu carutul pe strada ori pentru ca sunt masini parcate pe trotuar ori pentru ca atat de umflat/ denivelat ca iti trebuie 4*4 ca sa treci. E normal? Stiti ca daca va loveste o masina, tu esti vinovata ca ai fost pe carusabil? chiar daca efectiv nu aveai pe unde sa treci.
De ce sa ma multumesc cu faptul ca trebuie sa pun piciorul eu pe trecere ca sa ma lase sa trec ( ca doar nu imping carutul in fata masinii) si nu pun un semafor?
De ce sa ma multumesc cu faptul ca fetitza mea nu are voie pe iarba insa toti pot sa- si lase cainii sa se kk pe ea?
Toate aste se vor schimba numai daca noi ne dorim sa traim mai normal, mai frumos. Delasarea e o forma a lasitatii

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

care-i faza cu iarba? cum adica nu ai voie sa calci pe ea, nu de asta e acolo?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oanamada - nu, carutul nu este o piatra de moara. al meu are 5 kg + copilul 15 = 20 kg cu care sa jonglez in permanenta. despre asta e vorba, nu ca imi cade mana impingand la carucior. slaloom-ul pe care sunt nevoita sa il fac, cand pe o bucatica de trotuar, cand pe strada, nu e deloc in regula. si nici prezenta mea si a copilului pe carosabil.

alra nu, nu ai voie pe iarba, ca se strica. si, din pacate, asta e un raspuns cat se poate de serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mi- am mai adus aminte de ceva: ma enerveaza la culme ca gropile de nisip pt joaca sunt de fapt cu mult praf, maturat si pus acolo. Nisipul ala nu se schimba cu anii. Nu vreau sa va fac scarba insa intr- o zi in parcul Dero din Ploiesti in groapa de nisip era un kk de caine din care ieseau vreo doi viermisori intenstinali. Mi s- au intors matele. E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

care-i faza cu iarba? cum adica nu ai voie sa calci pe ea, nu de asta e acolo?

Nuuuuu, e 'de frumusete'. In parcul in care merg eu cu fi-miu, aproape toata lumea sta pe iarba cu prunci cu tot. Vine gardianu' burtos cu observatia-n gusa, plecam. Pleaca gardianu' burtos, ne intoarcem. E o forma de rezistenta pasiva.
Cand ne adunam mai multe ashea si mai fioroase, nu mai vine nici dreq.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui doradora

oanamada - nu, carutul nu este o piatra de moara. al meu are 5 kg + copilul 15 = 20 kg cu care sa jonglez in permanenta. despre asta e vorba, nu ca imi cade mana impingand la carucior. slaloom-ul pe care sunt nevoita sa il fac, cand pe o bucatica de trotuar, cand pe strada, nu e deloc in regula. si nici prezenta mea si a copilului pe carosabil.

alra nu, nu ai voie pe iarba, ca se strica. si, din pacate, asta e un raspuns cat se poate de serios.

doradora+andra

Ai perfecta dreptate...eu nu la asta ma referam ci la cele care fac o mare tragedie din faptul ca nu exista rampe la coltul fiecarei strazi si ca trebuie sa coboare bordura!!! Da, ar fi normal sa exista rampe, in primul rand pentru handicapatii in carut...ca pe aia nu-i impinge intotdeauna cineva...asa cum se intampla in cazul caruturilor! Da, ar trebui sa fie rampe la farmacii (si la majoritatea sunt- cel putin in Bucuresti!), la magazine (si la astea am vazut din ce in ce mai des...)...concluzia...suntem pe un inceput de drum bun!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Eu, in momentul asta, ma simt fericita: suntem sanatosi, avem un copil cum nimeni nu are , imi iubesc sotul si el pe mine; deci vad jumatatea plina a paharului. Asta nu inseamna ca nu vad si nu fac diferentza intre ce e in tara asta si ce e intr - o tara in care se respecta cetateanul. Daca noi ne complacem asa nu o sa mai avansam veci. Nici nu imi vine sa cred ca au fost si pareri contra.
Pai cum sa- mi convina ca trebuie sa mergi cu carutul pe strada ori pentru ca sunt masini parcate pe trotuar ori pentru ca atat de umflat/ denivelat ca iti trebuie 4*4 ca sa treci. E normal? Stiti ca daca va loveste o masina, tu esti vinovata ca ai fost pe carusabil? chiar daca efectiv nu aveai pe unde sa treci.
De ce sa ma multumesc cu faptul ca trebuie sa pun piciorul eu pe trecere ca sa ma lase sa trec ( ca doar nu imping carutul in fata masinii) si nu pun un semafor?
De ce sa ma multumesc cu faptul ca fetitza mea nu are voie pe iarba insa toti pot sa- si lase cainii sa se kk pe ea?
Toate aste se vor schimba numai daca noi ne dorim sa traim mai normal, mai frumos. Delasarea e o forma a lasitatii

Danuta, nu a zis nimeni ca este de acord cu ceea ce se intampla...probabil nu ai citit de la inceput...nu a zis nimeni sa ne complacem in situatii cu adevarat nasoale...dar crede-ma...s-a ajuns la niste exagerari care chiar nu-si au locul!
Cat despre chestia cu iarba...da, eu am spus-o...nu ai voie sa calci pe iarba...este tot o chestiune de civilizatie care nu este numai in Romania...este in multe alte tari mult mai civilizate ca Romania...(si in unele dintre aceste tari fac kk cainii, diferenta este aceea ca strange stapanu' dupa ei!).
Da, delasarea este o forma a lasitatii...si plansul de mila ta sau moartea caprei vecinului ce este (nu ma refer la tine!)?

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
asa suntem noi: tarani
suntem inapoiati si pace...

LadyJ, cum de-ai ajuns tocmai mataluta scapegoat?

Nici macar nu am raportat la moderator.Ohhh.. ce o sa mi se duca veste acum ca-s aia ““din cauza careia se iau avertismente““

Aura mea o fi de vina.

Raluk, ce onoare ca ma tii minte

ce sa-ti fac scumpa? mi-ai picat cu tronc...hai s-o dam la pace ca nu vreau sa ma mai cert cu tine..macar nu asa virtual...ne vedem odata ne certam si ne trece..hai ca nu mai zic nimanui nimic...sa nu-ti mearga vestea asa...cel putin nu de la mine..te-am pupat..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Pai da, am mai zis-o, sunt irezistibila la naiba, logic ca ti-am picat cu tronc

Eu nu ma cert cu tine, Raluk. Pentru ca vorbim limbi diferite, intelegi? Nici nu am ceva cu tine, ca euuu, spre deosebire de tineee, nu dau vina pe altii pentru avertismentele mele si nici nu tin asa ciuda, ca nu mi-e felul.
Tu poti ““sa-mi duci vestea““ cat poftesti si unde poftesti, pe mine nu ma deranjeaza. Racoreste-te.

Dar uite, promit solemn sa-mi schimb tonul postarilor fata de ..postarile tale, atunci cand vei lasa mistocareala si vei vorbi serios, matur..ma rog, asa cum fac sutele de fete de pe aici.
Pentru ca cel putin deocamdata, referire facand la postul tau de mai sus, simt asa un ton pseudo-ironic care nici nu ma enerveaza, nici nu ma face sa rad, nici sa plang...nimic...

Asdar,te-am pupat si eu si nu uita-tonul face muzica. Astept cu interes o postare responsabila, ca sa ne putem pupa virtual.

Mergi la inceput