Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafelutza e servita...haideti, trezireaaaa...si inviorarea...
urla bucataria dupa voi... mielul, ouale, cozonacii...si voi dormiti?
Iepurasul e pe vine...

Silva draghe, sa fie intr-un ceas bun...stii cat ma bucur pentru voi, da?
Ce-i aduce Iepurila la Paul? in afara de casa noua...

Multumim tuturor pentru urari...

Din partea Timisorencelor, Paste fercit, cu pace si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Sarbatori fericite!!! lumina in suflet si in gand, iepurache sa va aduca tot ce asteptati si nu asteptati. S-aveti spor la treaba, daca n-aveti ajutoare... daca aveti, nu-mi trimiteti si mie macar o soacra

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Cofeee ca s lipit de somn.

Aidu'...decaff...hai ca-i fierbinte. Pup

Emma este iubire in sufletul meu.

Feelings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pregateala cu spor fetelor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Va pe toate Timishorencele si va doresc din suflet un Paste Fericit! meritati din plin tot ce e mai bun, sarbatori linistite alaturi de familiile voastre

aida, sa trimit si eu una braziliana? e cam neagra si tare...te pup si ai grija de tine si de samburel

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragele mele, mi-am pus si eu LICURICIUL la semnatura, pentru memorie! Aida, !

Paste Fericit!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Aida,multa putere!Suntem alaturi de tine!

Un Paste linistit alaturi de cei dragi!

Licurici frumos esti in gandurile noastre!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aidutz um un milion de !

Silva, sa fie intr-un ceas bun!

La noi ouale sunt fierte si colorate, cozonacii cumparati, tocmai mesteresc la drob, friptura o fac mai pe seara. Borsul de miel si bucatele cele alese ne asteapta insa maine, cand mergem la bunica.

Azi am fost pana la casutza si .... am gasit in curte o broasca testoasa. Am adus-o acasa si acum Lori e topita dupa ea. Ce vom face mai departe cu animalul, nu stiu inca

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am intrat sa urez sarbatori fericite timisorencelor speciale.

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput