Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!
Raspunsuri - Pagina 11
maru spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac 'neata si de la mine ![]() Aida ... 17+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
ce bine ca te "vad"!

papanash spune:
Va pup si eu pe toate, va urez sarbatori senine si indestulate !
Aida, mii de flori si ganduri bune !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
maru spune:
Fetelor, va urez si eu Sarbatori Fericite!
Noi ne pregatim de Pasti cu curcan (tare greu de gasit unu mai mititel, la numai 10-12 pounds, a trebuit sa dau comanda la ferma, nu mai zic ce mutra a facut nenea ala cand a azut ci slabature vreau!)
Ana68 spune:
Uau...ce de lume pe aici...
Aidule...saluti si de la mandea...pusilim cu drag samburiciul si mamicuta lui!
Io am ter'nat curatenia...si diseara,zice mustaciosu' ca dam fuguta la shopping...ca n-am de nici unele.Aseara ce am vopsit oole...dar bine ca m-am luminat cu urecheatu'...amu' treb'e sa-i umplem rucsacelu'...Alex e imbatabil:jocuri pe PSP.Luana vrea si papusa nush de care si rochita care se invarte si fustita care se invarte...nu ma intrebati ca habar nu am cum arata si cum de se invarte...asa ca purcedem la cautat.Sper sa gasim.
In rest ma simt de parca m-a fragezit careva cu bata de baseball...si realizez astfel cat am imbatranit si ca nu mai pot munci asa cum faceam alta data..
No,pusicei si mai vorbim
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Qamar spune:
Sarbatoare linistita, fetelor frumoase si toate cele bune
Aida, pupici lui samburel si ai grija de tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
danitin spune:
Salutare!
Incerc sa ma mentin pe linia de plutire pana la 22.00 cand scap de la serviciu.
Va doresc tuturor un paste Luminat si tot zile mai bune de acum innainte! 

Mamica de spiridus
De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Eu am gatat ieri curatenia, acu ma pregatesc sa merg la lucru
maine vopsesc oo si cam atat
Aida, pupici si din partea mea si o imbratisare stransa tare 

Multumesc fetelor oaspete de urari, un Paste fericit si voua cu multa lumina si pace 
Cadoul nostru inca se lasa asteptat, sper azi sa aflam ceva.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
L5845 spune:
Desi sunt de loc din Resita, mi-e draga Cimisoara, asa ca va urez din suflet, in avans:
PASTE FERICIT, cu multa sanatate si lumina, alaturi de toti cei dragi !
Aida, ma
si te
. 

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
gonghy spune:
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletul, sa va deschida larg inima spre iubire si iertare. Sa va bucura-ti din plin de frumusetea lucrurilor si sa daruiti iubire celor dragi. PASTE FERICIT!

Va spun din seara asta pentru ca maine nu cred ca o sa am timp sa intru din cauze de bucatareli...cozonaci...sarmale....si ce se mai cere de pus pe masa 

Aida te pup
si te imbratisez cu drag
nu trece zi sa nu ma gandesc la voi dragele mele 
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
silvana75 spune:
Vin cu o veste buna: banca a acceptat oferta noastra, urmeaza sa vina inspectru sa verifice toate instalatiile si dupa ... aia pi cai ca se filmeaza ![]()
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel