Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
laureta spune:
Inisa incepe sa faca varicela cred

Cine era parca cu varicela pe la noi. Of nu se mai termina o data, cu siguranta urmeaza si Bianca

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy_galro spune:
baby_boy mie mi-a zis dr ca pot sa-i dau tratament 3-4 zile cu nurofen si supozitor cu paracetamol...dupa 4 zile nu a mai facut febra...dar nici dintii nu au aparut
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
denisa.g spune:
In primul rand :
La multe lunite Karinuta – printesa noastra draga – sa papi tot sa te faci mare si sanatoasa si sa ramai tot asa de dulce si frumoasa. 

La multe lunite si numai bucurii si sanatate si celorlalti sarbatoriti ai zilei :Razvan, Alexia, Alexandra, Ania 

Babytza- super pozele de ieri!!! “suntem draguti?” – raspuns: foarte foarte foarte draguti !!! pupici pt voi. 
Andy_p – felicitari pt dintisor si sa iasa usor urmatorii, fara febra sau dureri
nikolici spune:
SA-MI TRAIASCA FETITZA!!!M-am trezit asa emotionata de trecerea celor 6 luni atat de repede, pe bune unde a fugit timpul???
Multumim tuturor celor care ne-au urat, nu dam tort caci degeaba il facem daca nu papam nimic...si nici nu avem timp sa-l facem azi.
Mergem la ecografia de sold azi, alte emotii, sper sa scapam sa avem nucleii de osificare formati si sa nu mai fim nevoite sa stam cu 2 pampersi, caci de 2 luni stam asa si tare greu e, poate de aia nici nu poate face kk cu fundu burdusit
.
Azi ma duc la Real dupa cartofii dulci, sper sa gasesc ca altfel e jale, nici cereale nu mai vrea pt, ca i le-am schimbat cu cele de la Milupa cu tapioca cica ajuta la constipatie dar na...nu sunt asa de ducli ca cele de la Nestle.
Eu sunt perseverenta mai incerc si azi...dar vreau si cartof dulce sa gasessc ..si m-am gandit ii dau cartof cu dovlecel ca sunt amandoua dulci...sau dovleac, sa vad ce gasesc la hypermarket.
lumi multzu mult de reteta de iaurt, poate maine incercam
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
sabinel spune:
laureta eu eram cea cu varicela, insa se pare c-am scapat, a trecut perioada de incubatie si amalia n-are nimic. nu prea ai ce sa le faci, doar sa ai grija sa nu rupa pustulele cand vor aparea, ca raman semne. si sa le dai cu mixtura mentolata sau mai auzisem pe undeva de albastru de metil.
la multi ani bobocilor nascuti in 14!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
CosmyB. spune:
Neata fetelor! 
Multumim tuturor pentru urarile din 12, a implinit pitica 7 luni 
Ma plang si eu ca nu pot tine pasul cu voi, daca nu intru cateva zile, nu mai recuperez nici la Paste ![]()
andreea_ada si noi de cateva zile avem bubite, pe un picior mici si cam mov
pediatra a zis ca e de la mancare, posibil branzica calcica. Nu i-am mai dat si incep sa dispara.
Cuscra esti mortala 

Soricelul e un dulce

si pt Tina. tinem pumnii sa vina dintisorii. Maya si-a dat seama ce poate face cu doi dintzoci ascutiti: ma musca de fata, nas, barbie, maini, tzitzi, tot ce apuca si se distreaza pe cinste
Papam ceva mai bine, fara seringa, cu lingurita 
Kristin eu ma prind repede cand vrea sa ma muste de tzitzi si sunt pe faza, face asa doar cand nu vrea tzitzi sau e satula, asa se joaca mai nou. Cand suge nu musca deloc.
Preety si eu cred ca petele micutei sunt de la transpiratie, apar in locurile unde transpira mai mult si dispar destul de repede. 
Nausica ce dulce e Ania in tunel
si Maya face asa cand reduc lumina din camera, intr-o vreme chiar ne distram cu temporizatorul ![]()
Feli succes la vaccin!
Andy_g imi pare rau ca a scazut micutul in greutate, poate vin dintisori? 
Baby_boy azi fac si eu cioco
Multumim pentru reteta 
Pozici
Mamica
de
Maya
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro baby_boy mie mi-a zis dr ca pot sa-i dau tratament 3-4 zile cu nurofen si supozitor cu paracetamol...dupa 4 zile nu a mai facut febra...dar nici dintii nu au aparut ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
si nurofen si supozitor in acelasi timp? sau alternativ?
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
luminita2008 spune:
Nikole, va tin pumni azi la eco, sa vii fugutza sa ne spui ca totul e f bine!
Si eu zic sa incerci si cu cartof dulce si cu dovleac, mai ales cu cel de placinta. Succes!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
baby_boy si Maya a facut 2 zile febra mare 39, s-a dovedit a fi de la dintisori, i-a scazut cu supozitor Novocalmin, i-am pus seara si nu i-am mai dat Nurofen. Nurofen poti da 3 doze pe zi sau chiar mai multe cateva zile. Eu zic ca e mult mai eficient Novocalminul la febra. 
Edit: Nu-i da si Nurofen si supozitor in acelasi timp, e prea mult, le alternezi. Eu i-am pus si prosop ud pe piept cand a avut febra mare si am invelit-o in mai multe paturici sa transpire. A scazut repede asa.
Pozici
Mamica
de
Maya

Razvan, Alexia, Alexandra, Ania