Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Va citesc pe fuga ...dar nu mai apuc sa scriu..
Incerc acum ..sper sa reusesc

Noi ne luptam cu dintzii de sus ..adica au trecut aproape 3 saptamini de cind dormim tare prost noaptea ..cu multe tzipete...treziri din ora in ora ...plimbat in bratze...etc
Bilatul ...al patrulea a iesit (sus stinga)...dar agitatia continua

Cert e ca am cam clacat zilele astea ..asa ca am zis sa incerc ceva homeopat...am sunat medicul..si am luat Chamomilla M Plantextrakt..
surpriza ..agitatia a continuat inca trei zile ..
Se pare ca nu a reactionat la chamomilla ...asa ca de ieri luam alt remediu..cred ca e Sulphur...(atit cit am putut eu sa citesc pe cutiutza din care punea dr)...azi noapte pe la 4 i-a curs ceva mucisori..asa brusc ..dupa ce am alaptat-o ...asa ca am si aspirat-o ca se simtea ca mai erau in nas..
azi dimineata nu mai era nici urma de mucisori..si a fost destul de linistita.doarme de pe la 10.

cred ca a facut reactie la acest remediu...asa ca speram sa scapam in sfirsit de tzipete...urlete...agitatie...etc...doamne ajuta!

..si inca o data ..bila alba pentru homeopatie..din partea mea ...chiar merita incercat

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta imi pare rau ca faceti varicela. Dar in afara de faptul ca e in arest la domiciliu 3 sapt , sa nu iti facit griji, ca ei fac forme usoare cand sunt mici. Tina a avut la 3 anisori si era o dulcica pictata din loc in loc cu alb Si daca face si Bianca, abea scapa ambele odata. Pup , nu fi supi ca trece si nici nu cred ca or sa se scarpine asa tare...tot pt ca sunt mici si fac forme usoare

cuscra pai de-astea faci mamico ? Faci misto de fata ????? Intre noi fie vorba, sa nu mai spui la nimeni...si eu ma amuz teribil cand sting lumina catai ochii face Pupici muuuuulti pt voi si de la mine si de la soricel

Nikolici tinem pumnii tare tare sa fie bine . Sa ne anunti ce ti-au spus la dr. Poate scapati de pampers nr 2 ca a venit caldura.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

baby_boy si Maya a facut 2 zile febra mare 39, s-a dovedit a fi de la dintisori, i-a scazut cu supozitor Novocalmin, i-am pus seara si nu i-am mai dat Nurofen. Nurofen poti da 3 doze pe zi sau chiar mai multe cateva zile. Eu zic ca e mult mai eficient Novocalminul la febra.

Pozici
Mamica deMaya

noi am trecut si printr-u episod destul de urit de diaree..tot de la dintzi...in prima saptamini
in a doua saptamina am luat si nurofen vreo 4 zile ....si degeaba ....agitatia a continuat...avem aproape 3 saptamini..
cred ca nurofenul luat mai multe zile da si dureri la burtica...ca in a patra noapte de nurofen se cam incovoia de burtica saraca..

asa ca mare grija cu nurofenul...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra promit sa nu te spun dar cand mai creste pot sa-i spun soricelului? Asa-i zic sotului cand se joaca cu lumina ca o sa-l spun Mayei cand creste

mamidestefan tinem pumnii sa vina repede dintisorul

LA MULTE LUNITE PENTRU:

Florin de Claudinna wowwww 8 luni!!!

Alexia de Laura si felicitari pentru dintisor!

Alexandra de Simonne

Karina de Nikolici

Ania de Nausica

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu nu recomand mixtura mentolata la varicela. E drept ca varicela la adulti nu se compara cu varicela la copilasi, dar eu am experienta neplacuta cu mixtura aia.
Toate bubele pe care le-am dat (tocmai pe fatza, cica ingrijiri speciale ) au facut o coaja atat de groasa incat s-a rupt singura si acolo mi-au ramas cicatrici.

Pe restul corpului si pe cap am dat cu alcool mentolat, mi l-am pus intr-un spray si ma dadeam intr-una cu el.... si nu am nicio urma, desi am fost acoperita cu buboaie din crestet pana la glezne.

Multa sanatate, si rabdare.

Mie mi-au dat medical 5 saptamani. Nu 3.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tocmai am renuntat la amprenta degetului mare...ca nu aveam ce sa fac cu ea Am lasat-o pe lama robotului de bucatarie...ma bag la noapte la niste furaciuni, ca tot ne afecteaza criza Boo , ne luam de mana, ca degeaba m-ai avertizat

Ada noua asa ne-a dat atunci, 3 saptamani in casa. Din fericire, ca se plictisise pitica rau de tot....Si noua asta ne-a dat , mixtura mentolata. Poate acum au mai aparut si alte licori magice pt mancarimi si sa le usuce, dar atunci...asta se gasea, asta se dadea.... Si prietena mea a facut odata cu piciul ei si el avut 5 bubite toate iar ea era jale...una langa alta saraca....a ramas si ea cu o gramada de semne pe tot corpul
Pupici Te-ai hotarat cu scaunul ? Il intorci pana la urma ? Noi inca nu l-am folosit pe al nostru, e tot cu folia pe el..pe post de umeras prin casa Mai incape putin in scoica ,vreo saptamana ,doua....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza

babytza, multzamesc pentru urare. si eu sper sa-si revina
cristineescu, ma bucur ca-ti place site-ul. mi se pare util

Sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi, sa va iasa dintisorii fara dureri sau febra, sa fiti deshtepti si sa-i bucurati pe ai vostri

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

La multe lunite! Sa fiti cuminti si sa ascultati de mamicile voastre. Si sa papati tot.

Florin de Claudinna

Alexia de Laura

Alexandra de Simonne

Karina de Nikolici

Ania de Nausica

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am revenit, de pe calc...
Laura, felicitari pt dintoc
Lumi, salvat retetele. mamica informata.
Feli, multa bafta la vaccin! daca si Falkone e anemic...
Cristina, multa sanatate Raducului! nu mergeti la dr?
Lau, multa sanatate si putine bubite! fii'mea a facut si vaccinata
Nikoliciu, multa bafta la eco! sa ne aduci vesti bune.
unde e Ramo?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna fetelor!

Revenim si noi dupa un episod urat la Maria de viroza respiratorie, destul de atipica, as zice eu.Primele 5 zile nas infundat, urmatoarele 5 nas infundat + tuse. Si desi era pe tratament in 10 zi a facut febra mare, asa ca nu am mai scapat de antibiotic. Dar de la antibitic ne-am ales cu diaree si dezechilibru al florei intestinale, ca deh d-rei nu-i place gustul dulce si mi-a varsat toate bacteriile de refacere a florei pe care i le-am dat. Acum am terminat si cu aerosolii si cu antibiticul si cu diareea.Speram ca totul sa fie bine si sa ne tihnesca sarbatorile.

V-am auzit de nurofen...da face rau la stomac, iar Maria chiar si pe asta l-a varsat(adica i se face greata de la el). Alternativa:supozitor cu paracetamol.

V-as mai scrie , dar am maimutica gramada pe tastatura

Pe curand! Va pupam!

Mergi la inceput