Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:

La multe lunite
Florin de Claudinna
Alexia de Laura si felicitari pttr dintisor!
Alexandra de simone
Karina de Nikolici
Ania de nausica 

De asememenea, LA MULTI ANI Sebastian de Nally!!!!!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
cristineescu spune:
Nausica, super tare Cipi la intuneric. Harri tace instantaneu daca da de intuneric. E ceva nou pt ei.
Gaia Nevia, si eu am intors scaunul si tot in pregatirea unui drum lung. E muuuult mai bine pt linistea mea pentru ca il vad de la volan.
Mimihoo, f interesant site-ul. E o sursa de inspiratie. 
Nocom, ma bucur ca sunteti mai bine. Sper sa scapati cat mai repede. Merci de cantecele. Acum i-am facut in somn si vad ca e ok.
Ieri am fost in ikea si am si mancat ceva. La masa i-am dat de curiozitate lui harri niste cartof fiert si i-a placut. Pe urma i-am dat cartof + pui si I-A PLACUT. Nu-mi venea sa cred. Imi mai cerea. Acasa primul lucru, am scos un piept de pui si am pregatit masa de seara: pui cu legume.
La un casting ne-au pescuit si pe noi pe la Mcdonald's romana si tati incantat a urcat cu el sa "dea proba" si eu am ramas jos cu carutul. Pana am ajuns la scara blocului ne-a vorbit intr-una, ca e pentru antena 1, ca ce frumos, ce interesant, etc. Pe cand asteptam jos vedeam mamici + bunici coborand de la casting si comenteu: ce nenorociti - ne-au cerut bani. Eu pun mana pe telefon si-l anunt pe sot care nu apucase sa intre. I-a intrebat cand aveau de gand sa spuna ca trebuie sa dai bani. Nu erau decat 20 lei dar totusi.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
preety spune:
Buna dimineata,
Multumim de cafea buna 
ptr sarbatoritii zilei:
Florin Razvan de Claudinna
Alexia Maria de Andy.p si felicitari si de la noi ptr dintisor!
Alexandra de Symonne
Karina Alessia de Nikolici
Ania de Nausica
Sebastian de Nally!!!!!!
Multumim ptr raspunsurile legate de pete, dar azi nu mai sunt deci pp ca fura de la transpiratie.
Asta noapte dormiram ok fara plansete sau treziri nocturne.
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
andreea_ada spune:
neata
la multi ani tuturor sarbatoritiilor de azi ..
floricelelor , floriceiilor 

pana intru eu , mai recuperez vreo 5 capitole , pana scriu , mai se scriu 3 

cred ca niciodata nu o sa pot tine pasul cu voi 

raportam si noi , prima supita cu carne pe care maia a devorat-o ![]()
![]()
apoi mai raportam niste pete urate pe manute , astazi mergem la dermatolog 

aaaa si inca ceva ...sper ca nu ma descalificati , din cauza nu sunt niciodata in pas cu voi ![]()
![]()
revin 

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
babytza spune:
Andreea ada imi pare tare rau de pete , sper sa nu fie ceva nasol. Asteptam vesti cand te intorci de la dr
Si felicitari pentru supica cu carne 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
luminita2008 spune:
Am trimis cateva retete pe mailul comun, am facut un folder separat "Retete" in care le-am pus. Nu mai gasesc reteta de la fursecuri
, o stiu asa, 'dupe ochi'.... dar nu e de ajuns. Mai caut, sau daca o aveti salvata, o trimiteti voi? sar'na!
fug la masa
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
neata

Radu face mereu febra..si aseara si azi-dimineata..a scazut numai cu nurofen..nu prea mai vrea sa sugadecat noaptea de vreo 2 ori...bine insa ca mananca mancare.Ma chinui sa-l hidratez cu apa, ceai insa nu merge. Ma ingrijoreaza temperatura care revine mereu si nu stiu cu ce sa -i mai dau..iar dintisorul tot n-a iesit
.
Aveti idee cate zile la rand pot sa-i dau nurofen? are importanta? Azi e a doua
La multe lunite
Florin de Claudinna 
Alexia de Laura 
Alexandra de simone
Karina de Nikolici
6 luniteeeeee 
Ania de nausica 
LA MULTI ANI Sebastian de Nally!!!!!!
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
babytza spune:
Cristina parca erau trei zile consecutive si daca febra persista fugtza la dr. E posibil sa fie vreun dintisor, dar totusi sa nu fie altceva....Daca si maine iti face eu zic sa il vada un dr.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David