Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata

Azi sarbatorim asa ca si ...avem 7 luni!!!!

Avem si dintishor,iar al doilea e pe cale sa iasa!!

Anca ptr printzesa ca ieri n-am apucat sa intru

Babytza ff tare ...imi pare rau ca soricelul e maraitAi doi copii superbi,sa-ti traiasca

Ada avem si noi o localitate aici Sambata...veniti la noi??

Khristinici ptr voi.

Giulianna am gospodina si am salvat reteta de salam sper sa o fac cat de curand...ma bucur ca mananca puiul tot ce-i dai

Feli tinem pumnii la vaccin si sa vii cu vesti bune

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alexia Alexandra Karina Ania Florin Razvan

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

babytza iti trimit si eu o maaare , nu de alta dar poate salvam piureul de azi !!
biscuitii i-am luat de la Help Net. Ii cheama Organic Rice Cakes, mai scrie Finger Foods pe ei, nu stiu daca asta e marca. Ambalajul e verde. Si erau singurii fara gluten. Si mai scrie ca sunt Bio.

Andy La multi ani Domnule Iepuras !!

La multi ani tuturor boboceilor !! Alexia, Ania, Karina,Florin Razvan, Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ania, Alexia, Karina, Alexandra Florin, Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca, ma bucur ca esti mai bine.

Feli, tinem pumnii la vaccin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multe lunite Florin de Claudinna , Alexia de andy p , Alexandra de simone , KArina de Nikolici , Ania de nausica
Nally sa iti traiasca baietelul !!!!
laura felicitari pentru dintisor
anca ma bucur ca esti mai bine
babytza super tare faza cu piureul...zi-ne te rog de unde ai luat pampersul pt piscina
feli da-l incolo de mos....cum sa aiba anemie copilu?

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta al meu...doua zile mananaca mai bine(binisor) si apoi o saptamana nu mai vrea decat tzitzi care se pare ca nu-i mai ajunge dar numai accepta LP( mai demult il mai lua cand nu-i ajungea tzitzi, acum molfaie biberonul pe la masele)...nu vrea fructe, nu vrea legume, nu mai vrea nici alte mancaruri, i-am tot probat tot felul de retete, i-am facut mancare de-a noastra facuta natural si fara condimente a papat 2 zile si apoi nimic si aseara cand l-am cantarit am vazut ca a slabit 100 gr....dupa ce ca nici nu luase f bine in greutate luna trecuta si nici asta acum a mai si scazut...cred ca este cel mai slabutz copil de la odiseea asta

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza!
, anyone?

mama de poarta de fier inchisa ermetic (aka Nikole), uite 2 retete de iaurtel, sorry ca n-am raspuns aseara, n-am mai intrat, am avut musafiri. eu am facut-o pe prima, 12h e de ajuns si am tinut lapticul la un loc nu deosebt de cald, in bucatarie, la temperatura camerei.

1.
Fierbi laptele (de preferinta cu grasime mai mare altfel iese apos), intr-o galetusa de smantana sau iaurt pui o lingura de smantana (iese mai dulce) sau de iaurt pe fund, torni laptele fiert cand este caldutz ( nu fierbinte) si il lasi 12/24 de ore sa se prinda, la loc cald, fara sa fie miscat recipientul.

2.
Laptele fiert il lasi un pic pana cand devine numai bun cat sa nu te friga. Foloseam drept maia pt iaurt un iaurt mai tare, mai bine inchegat, asta pana iti faci <prima productie>! Intr-un borcan de 400g pui 2 lingurite de iaurt din comert si le amesteci cu laptele cald. Apoi acoperi borcanul, eventual si cu niste paturici sau servete de bucatarie mai groase si il pui la un loc caldut unde il vei tine FARA sa il misti cca 12 ore; uneori si mai mult, depinde de cat de cald e in incapere. Dupa asta il pui un pic in frigider, ca sa fie mai placut... Dupa prima productie, poti folosi in loc de iaurtul din comert, propriul iaurt, pentru a face inca o portie.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, buna idee! Ma bag sa pun ceva retete astazi: iaurt, branzica, fursecuri, cartofi gratinati si cioco de casa.

Preety, ce ai vazut tu la ceafa lui gogo se numeste hemangiom aka 'muscatura berzei'. Amandoi copiii mei au asa ceva si cam 50% din bebelusi. Poate sa treaca sau nu, nu se trateaza acest tip de hemangiom, oricum va fi acoperit de par daca nu trece. Daca nu are alte astfel pe pete in alte parti ale corpului, nici nu ai de ce sa faci investigatii amanuntite (adica sa vezi, de ex. daca nu sunt si hemangioame interne, ceea ce poate fi periculos).

Irina, daaaa, iaurtul ala de demult era taaaare bun...

giuli, poate cand ai pus iaurtul in lapte, acesta (laptele) nu era caldut, era ori prea rece, ori prea cald... ori nu ai asteptat suficient, ca asa am zis si eu, dupa vreo 8 ore nu se inchegase, dar dupa 12 era beton... de bun!. vezi mai sus reteta, o pun si pe mailul comun, trebuie sa iasa! Edisor mancacios!
sar'na ptr reteta de salam, bag-o si pe mailul comun!

babytza sa ne spui de crema aia, dar sa iasa si soarele ca s-o poti testa... uf.

Anca, eu am ulei extravirgin de la Floriol. Exista mai multe firme... eu sunt multumita de asta

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

... ce vreme de , nici copiii nu vor sa se trezeasca....

LMA cu sanatate tuturor sarbatoritilor, si un mai indesat pt "decanii de varsta", azi Razvan de Claudina!

Radu nu mai sta locului o clipa. 2m/90cm nu mai au niciun secret. Patul are scara. Intre saltea si prima treapta am indesat bine o perna, si in continuare am pus un taburet.
Odata l-am gasit pe taburet. Iar duminica, l-am gasit sub pat. Impinsese perna din scara, si coborase pe-acolo, se tarase sub pat din cine stie ce curiozitate.... si statea acolo pe burta si incerca sa se ridice pe brate, dar nu reusea de pat. Si, suparare mare.
Cand l-am vazut asa, zau n-am stiut ce sa fac mai repede... sa-l scot de-acolo, sa-l verific ca nu s-a lovit, sa-l pup, sa-l scutur de scame sau sa ma bag si eu acolo sa radem impreuna.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata bobocime
Ce de cafea bem , bem cate putin de la fiecare si dau si eu , ca sa fie

Feli tinem pumnii la vaccin

Anca pe sticla de ulei scrie 100% organic-Colavita e firma. Iar pampersii sunt de la Huggies si i-am luat de la carefour. Pachet mic de 10 bucati.

Andy galro imi pare rau ca ati slabit si noi suntem in aceeasi situatie .... Ieri am vb cu dr si imi zicea ca e foarte posibil sa fie de la dintisori, de-aia sa nu pape bine. Ne-a urat in loc de Paste fericit, eruptie dentara fara dureri

Boo sar'na piureul de azi a fost salvat , e in burtica la soricel

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput