Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Elenii draga, nu mai fi suparata pe corpul tau, nu mai zice "uratii". Bucura-te ca a venit cm, ca esti sanatoasa si gandeste-te ca intotdeauna toate se intampla cu un sens in viata (pe care noi il aflam mai tarziu). Poate acest cm va fi data ultimei menstruatii, pe care ti-o vei amintit in urmatoarele 9 luni la fiecare control.
Gandeste-te ca sunt fete care au probleme si nu le vine cm, e si mai rau, sa nu stii cum sa faci sa-ti vina. Daca nu ai apucat sa te spovedesti acum, poate nu erai pregatita, poate nu era momentul bun. Daca e prima spovedanie a ta dupa indreptar, s-ar putea sa dureze cam mult (o ora...) si cum in perioada asta e foarte aglomerat in toate bisericile, poate e mai bine sa sa se intample dupa. Poate. Nici eu nu stiu. Oricum timp ai de la Dumnezeu sa iti faci spovedania oricand anul asta. Cum ai amanat pana acum (din nepregatire sau din alte cauze), mai poti amana o saptamana-doua. Daca vrei un sfat, poti sa-ti faci lista dupa indreptar sau sa incercuiesti direct in carte si cand te consideri pregatita sa-ti faci o rugaciune sa te ajute Dumnezeu si ingerul tau pazitor sa-ti amintesti si pacatele pe care nu le-ai scris. Eu am facut asa odata si mi-am amintit vreo 7-8 pacate in plus.

25+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Paste fericit si calduros!
V-am citi si eu zilele astea, dar nu v-am mai scris.

Doamne ajuta ca dupa Paste sa apara cel putin la fel de multe gravidute ca dupa Craciun.

Burticilor, sa reveniti sanatoase si luminoase, sa va bucurati de toata atentia si de toate poftele de acasa. (eu abia astept pascuta )

Oanka, asteptam cu interes pozele cu fetitele de la manastirea Marcus. Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru gestul tau.

Plec si eu maine la Constanta, la mama, abia astept. Sper sa fie soare si cald sa ne plimbam mult.

25+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Va rog sa imi spuneti daca mai e cineva de varsta apropiata cu a mea(37),dintre cele care scriu,daca nu va suparati!Despre spovedanie,eu am reusit,cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ma spovedesc lunea trecuta,dar nu am reusit sa postesc tot postul...Acum vreo cativa ani,puteam,probabil aveam mai multa vointa...Oricum,ma straduiesc in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Noce, mi-au ajuns la inima cuvintele tale.
Ultima data m-am spovedit in noiembrie, cand am fost atat de incarcata. Si atat de bine a fost!
Nu ma spovedisem de ani de zile.
Cu siguraanta ca e bine ca mi-a venit, ca si asa ma dereglez si au fost si luni in sir cand nu am avut!

Iti multumesc din suflet!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR

May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Bebe3...eu am 37 ani si ma indrept spre 38...in septembrie.
Si am si o "Bucatica de soare" de 5 ani si 6 luni.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Va doresc din toata inima sa fiti fericite si bucuria Invierii Domnului Isus Hristos sa va umple inima si sufletul.
Sa dea Domnul sa auzim da cat mai multe
Paste Fericit!

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Multumim Aruam de urari. Si tie iti doresc la fel si sa ti se implineasca si cea mai mare dorinta a ta!

Neata la toata lumea!

May be Baby

Mergi la inceput

Deeva, Happymum, dati-ne un semn! Sper ca sunteti bine!

May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Va multumesc tutoror pentru incurajari, gandurile bune si faptul ca v-ati rugat pentru mine ieri. Eu fizic ma simt bine, nu am dureri de niciun fel, sangerez, ceea ce e normal, insa nu foarte mult, si iau tratament cu antibiotic, antiinflamator si antihemoragic. Psihic e mai greu, dar imi revin. Am facut intreruperea de sarcina cu anestezie generala, nu a durat decat 15-20 minute, si a fost fff bine asa. Nu cred ca as fi suportat psihic altfel, sa fi fost cu anestezie locala, cred ca as fi plans tot timpul. Dr.T are grija de psihicul pacientelor si il admir pentru asta. Dr.Ioana a fost foarte draguta cu mine, m-a vazut plangand ieri si m-a incurajat, mi-a promis ea ca dupa o luna de pauza raman sigur insarcinata , a fost tare dulce. In rest, grea a fost asteptarea pana am facut interventia, pentru ca am asteptat vreo trei ore.
Asteptand langa salile de nastere, am vazut si un tatic fericit, caruia ii tremura mana incercand sa faca primele poze bebelusului sau. Bineinteles ca iar am inceput sa plang. Am fost o plangacioasa ieri . Insa dupa interventie m-am simtit mai bine psihic, probabil mi-au bagat calmante in perfuzie, ca am si ras cu Georgi la telefon. In rest, sper sa-mi revin cu fiecare zi care trece, nu vreau sa ma mai gandesc la ce mi s-a intamplat, ci sa privesc inainte cu incredere, speranta si credinta ca asta a fost doar o incercare peste care a trebuit sa trec si ca adevarata bucurie urmeaza cat de curand. Asta cred cu toata fiinta mea.
Va urez Paste Fericit tutoror si fie ca Invierea Domnului sa ne aduca tuturor linistea de care avem atata nevoie. Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata,

Magdita sa dea Dumnezeu sa iti revii cat mai repede si sa primesti din nou un bebel in burtica. multa sanatate si un PAste cu liniste in suflet iti doresc!

Livsy, iti multumesc ca mi-ai raspuns. nici eu nu sunt prea buna la scris in general. eu sunt bine, mersi de intrebare, astept cu drag sa vina Sf. Pasti si tot ce va urma, sper eu numai lucruri frumoase ca de necazuri nu mai vreau sa aud. si astept si eu vesti bune despre tine! Multumim de Psalmul 121, foarte frumos.

Bun venit bebe3 si sa auzim cat mai curand vestea cea mare!

Aruam, iti doresc si tie un PAste fericit cu multe bucurii!

Oanka80, sanatate si cat de curand!

Tuturor celor care citesc acest subiect minunat le doresc un Paste fericit, cu sanatate, lumina, liniste si bucurie si sa ploua cu dupa Sfinta Sarbatoare!

Cu mult drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput