Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

va necajesc cu o intrebare. cum as putea pune poze cu fetele de la marcus sa le puteti vedea si voi?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna fetelor
Nu v-am mai scris, doar v-am citit....
Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei pe care i-a chemat la El si sa ii intareasca pe cei care au ramas in urma.
Magdita, imi pare rau.
Oanka, poti sa-ti pui pozele pe un album pe net si apoi sa pui linkul aici.
Fetelor, eu va doresc tuturor post usor in continuare, sper sa puteti fi prezente cat mai multe la slujbele Deniilor. Noi de azi le incepem in parohie si abia astept sa merg.
Eu de maine nu mai vin la munca, pana pe 27 aprilie, asa ca va doresc sa aveti un Paste binecuvantat si plin de lumina, sa ne "intalnim" sanatoase si cu vesti bune.
Va pup pe toate

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
15+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata feteleee!!!
E o zi asa insorita si frumoasa afara... si suntem si in aceasta minunata saptamana a deniilor, fie Domnul Binecuvantat!
M-am invrednicit si eu, pacatoasa, sa tin post saptamana asta si maine vreau sa merg sa ma spovedesc din nou, Doamne ajuta! Va rog frumos sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva si sa va ierte si pe voi Bunul Dumnezeu pe toate care mergeti perioada asta la spovada.
Fetele care faceti bunatati de frupt zilele astea... eu nu cred ca e un pacat daca gustati compozitiile de sare sau zahar, ca doar e un efort pe care il faceti pt. cei dragi si mai ales ca sa va bucurati de o Sfanta si Marea Sarbatoare a Invierii. Asta nu cred ca se numeste infruptare - decat daca nu va puteti opri din ... "gustat".
Altfel... pt. Maria-Magdalena - sper sa treci usor azi peste interventie si sa-ti ajute Domnul sa dai veste buna dupa Sfintele Pasti .
Eu vineri merg din nou la control la medic - Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
11+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Ah,.... raspund cu mare intarziere, dar... mi-am adus aminte ca Georgia a intrebat despre cum se tine postul in saptamana asta a patimilor si scriu si eu ce am gasit: luni, marti si miercuri se tine post negru toata ziua pana seara cand se bea apa si se mananca paine. Joi se posteste normal - adica se pot consuma fructe si legume. Vineri si sambata e post negru. Stiu ca e cam tarziu... dar
Livsy - bine ai mai trecut pe la noi Pentru tine special iti doresc o primavara MINUNATA si BINECUVANTATA!!!

Doamne ajuta!
11+
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

magdita , te tin de mana fata draga
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Am vorbit cu Magdi. Se simte fizic binisor. Asteapta sa plece acasa.

Ne multumeste la toate pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata!
Eu sunt tare suparata! Snnt nevrednica rau!
Am tinut si eu post. E prima data cand am reusit sa postesc un post intreg. Luni, aproape de sfarsitul deniei, parintele a zis catre cei care vor sa se spovedeasca sa vina in fata. Si eu vroiam, dar parca nu eram pregatita. Imi cumparasem un indreptar pentru spovedanie si nu am apucat sa-l citec, decat aseara. Ieri a trebuit sa merg sa cumpar un robinet, fiindca a avut mama niste probleme cu instalatia si cand am terminat era gata si slujba. Eram hotarata sa merg dimineata sa ma spovedesc. Ma invoisem si de la seful meu. Dar dimineata am avut o mare surpriza! Venisera uratzii! Dupa 40 de zile cat a durat CM-ul meu, ca m-am si dereglat. Partea naspa e ca nici brauletul nu l-am purtat de la inceputul lunii, ca am fost la sala si l-am dat jos si l-am pus in rucsac si acolo a ramas! Am gresit!

Va rog, spuneti-mi cand pot cel mai devreme sa merg sa ma spovedesc?
Va multumesc tare mult!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Felix, multumim de vesti! Transmite-i sanatate lui Magdita si refacere rapida!

Mergi la inceput

elenii - imi pare rau pt. surpriza ta neplacuta . Daca nu ai reusit deloc sa te spovedesti postul asta... poate poti merge imediat dupa Pasti sau chiar intr-una din zilele Pastelui sa povestesti la preot si sa mergi sa te spovedesti. La noi in zona sunt si preoti care te spovedesc acasa la ei... dar tot nu stiu daca e voie fiind cu uratii la purtator. Cel mai bine sa intrebi de preot intr-o seara dupa ce termina deniile. Dar de obicei cat tine la tine CM?? poate vei putea sa fii curata in sambata Pastilor. Poate ne ajuta cu mai multe detalii preotesele noastre dragi. Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
11+
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Tine cam 4-5zile. Iti dai seama ca nici pe sub aer nu pot sa trec. Macar voi fi acolo! Asta e! Sper sa mai vina uratzii astia peste 9 luni!
Anadomnica, merci de raspuns!

May be Baby

Mergi la inceput