Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 7
luca2008 spune:
sissica , urgent PM
bebe 3 , eu am deja 38........da nu ma simt![]()
magdita
, nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare ca ai trecut prin asta.Sper din suflet sa ramai repede insarcinata si sa fie bine pana la capat.Dragele mele , poate nu am timp sa mai intru pe forum de aceea va va urez de pe acum tuturor:
PASTE CU LUMINA SI LINISTE IN SUFLETE
.Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
happymum spune:
da, prezent.
eleni 
sunt bine, doar ocupata un pic mai mult decat inainte.
tu?
mara
dulce si SARBATORI PASCALE cu bine, sanatate, fericire si pace in suflet si sa apara si bebele tau repejor.
pentru fetele care nu vor mai intra pe forum pana dupa Pasti, va urez cu draga inima multa sanatate, fericire si Doamne ajuta ca anul sa fie mai bun si mai bogat dupa sarbatori. si mai ales, sa vina ceea ce va doriti cel mai mult si mai mult -
-ul scump si mumosel.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Eu nu voi mai intra pe net decat dupa Paste! Asa ca va urez din tot sufletul Sa aveti cea mai frumoasa limina de Paste in casele si familiile voastrwe, dar mai ales in suflet! Si multi bebei dupa post...va pup....
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Intr-o zi, un tata bogat si-a dus copilul sa-si
> petreaca o
> > noapte la o
> > familie foarte saraca, cu scopul de a-i arata acestuia
> > realitatile vietii
> > oamenilor care nu au bani.
> >
> > La intoarcerea acasa, tatal l-a intrebat pe copil
> despre
> > ceea ce crede in
> > privinta experientei traite, iar acesta i-a spus:
> > "Tata, a fost o experienta foarte buna.
> >
> > Am invatat ca noi avem un caine, iar ei au patru
> caini, noi
> > avem o
> > piscina, iar ei au lacul intreg, noi avem un acoperis
> > luminos, iar ei au
> > cerul cu stelele si luna, noi avem o veranda si o
> gradina
> > frumoase, iar ei
> > au padurea intreaga. Ei au prieteni adevarati care ii
> > iubesc, noi avem
> > doar relatii superficiale, oameni interesati de
> > avantaje."
> > Tatal sau incremeni la cele auzite, iar fiul incheia:
> > "Iti multumesc, tata, ca mi-ai aratat ce saraci
> > suntem!"
> >
> > Pentru tine, prietenul meu drag: Cand masuram ceea ce
> avem,
> > rezultatele
> > sunt perceptia noastra despre viata.
> >
> > Daca avem dragoste, prieteni, sanatate, simtul
> umorului si
> > gandire
> > pozitiva, avem totul in viata. Daca apreciem oamenii
> pentru
> > ceea ce sunt
> > si nu pentru ceea ce poseda, atunci avem perspectiva
> lui
> > Dumnezeu. Poti fi
> > bogat din punctul de vedere al lumii si foarte sarac
> din
> > punctul de vedere
> > al lui Dumnezeu. Ceea ce conteaza si ramane vesnic
> este
> > ultima varianta.
> > Restul, azi e, maine nu e!
> >
> > Gandeste-te un moment si decide:
> >
> > ESTI BOGAT SAU SARAC?"
Mama lui Matei Alexandru
anka_daria77 spune:

Fetelor am reusit si eu sa ajung ieri la biserica. Offffffffff ca multe piedici am avut, aveam senzatia ca nu se mai termina cu munca la serviciu si ora sase se apropia si pe mine ma astepta parintele la slujba. Am dovedit toate sarcinele cu ajutorul Domnului, am saltat-o pe mama val vartej si am ajuns cu sufletul la gura la biserica la timp. Multumesc Doamne! Parintele ma astepta zambind asa ca dupa toata tevatura am ascultat cumintica slujba, m-am spovedit si m-am impartasit si parca am uitat si de durere de cap si de toata alergatura din ziua aia.
Magdita
sa dea Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti aline durerea si sa-ti faca bucuria enorma de a deveni mama cat mai curand.
housepocket480 
multumim pentru frumoasa poveste.
Dragele mele sa aveti un Paste linistit, luminat si plin ca caldura sufleteasca si dupa acest post sa avem cat mai multe gravidute.

anka_daria77 spune:

Scuze pentru cacofonie!!!!!!!!
Oboseala isi spune cuvantul. Am vrut sa scriu plin de caldura nu ce a iesit.
Scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

speranta spune:
sunt of topic,dar aici sunt fetele credincioase care stiu multe. La mine in zona nu se mananca urzici in saptamana mare, voi ce stiti e pacat sau nu?
bebe3 spune:
Va multumesc foarte mult,Theiuta si Luca2008 pentru ca mi-ati raspuns,...cateodata ma gandesc ca ce mai vreau eu ceea ce vreau la varsta mea...deci si voi mai vreti un bebe?Intre cunostintele mele,daca le spun ce imi doresc,zic ca sunt un pic
!Si eu am,dar de la Dumnezeu,nu pentru meritele mele,doua *Bucatele de soare*...dar tare mult as mai vrea una!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem cat mai repede!!!
Multumesc si MareiAnisia pentru salut!
Va doresc si eu un Paste cat mai frumos,tuturor,plin de bucurii si impliniri!!!!!!!

oanka80 spune:
intru si eu sa salut fetele care nu vor mai fi pe aici pana dupa sfintele sarbatori si in lumina tainica a sfintei invieri, cand privirea cea launtrica a credintei noastre prinde a deslusi mai cu seama adancul invataturii daruita noua prin Cruce si Inviere, va rog sa-mi ingaduiti sa va adresez traditionale urari pascale, dorindu-va sa va aflati necontenit in dragostea si lumina lui Hristos Cel Inviat, care sa reverse asupra voastra belsug si sanatate, bucurii si alese impliniri. iar dupa acest mare praznic imparatesc sa aducem vestile minunilor pantecelor noastre.
magdita
si doctorita ta a proorocit si dupa o luna vei aduce vesti noi binecuvantate.
[blue]happymum, noce, maraanisia /blue]multumesc pt gandurile voastre 
. nu am reusit sa ma logez pe un site pt a-mi pune pozele acolo si apoi sa pun linkul aici. dar in curand ma ocup si de asta
[blue]bebe3sa te gandesti la sfintii parinti ioachim si ana sau la avraam si sarra, nici la anii batranetii nu si-au pierdut speranta ca DD le va asculta ruga. stie DD de ce intarzie 
[blue]sperantasunt f multe chestii distractive pt perioada postului si iata ca zambetul meu de azi e datorita tie. sunt lucruri babesti chestia cu urzicile. se pot consuma in aceasta saptamana, dar gatite fara ulei. mult a fost putin mai este si din postul acesta.
va imbratisez pe toate si va astept sa reveniti cu cele mai mari minuni.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf.Tihon Zadon
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita Buna dimineata, Imi pare rau sa va dau vesti proaste : din nefericire, sarcina mea este o sarcina fara embrion, care va trebui intrerupta saptamana aceasta. Pur si simplu am "tras un loz necastigator" , ca sa il citez pe dr.T , pentru care am toata stima.Va multumedc tuturor celor cate v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii : Feli, Madutz, Lali ![]() ![]() .O sa-mi revin, pentru ca eu sunt o femeie puternica, ce nu se lasa doborata de un asemenea esec, si sunt convinsa ca voi reusi in curand sa imi implinesc visul de a-mi tine copilasul in brate .O veste buna : aseara mi s-a nascut nepotelul prin cezariana, are 3.700 gr si il va chema Mihai. De-abia astept sa merg sa il vad la spital astazi. O zi insorita va doresc, din toate punctele de vedere .Cu siguranta se va intampla minunea !!!Doamne ajuta tuturor ![]() ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu a raspuns: -Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. ...ce ai dori ca oamenii sa stie ? Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis: -Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna" "Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!![]() |
Doamne, ce rau imi pare
; esti puternica, o sa te binecuvanteze Maicuta Domnului cu un bebe in curand

; si eu am avut si o sarcina ca a ta, doare, dar o sa fie bine
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 6 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

, pentru care am toata stima.
!!!