Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
georgia, happymum si toti cei care isi serbeaza astazi ziua numeleui LA MULTI ANI cu drag si numai bine
oanka80, superbe pozele si felicitari pentru o asa actiune
magdita, sa-ti traiasca nepoteii, sunt splenditi, iar cel de 10 zile este fantastic
Doamne ajuta ca dupa acest post sa vedem cat mai multe teste pozitive
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
ellenii spune:
Magdita, sa-ti traiasca nepoteii!
Oanka80, m-au impresionat mult pozele cu fetitele. Ce gest nobil ai facut!
Oana80, La multi ani pentru sotul tau! Am revazut lista.
Bubulina, felicitari pentru ca ai devenit mamica! Sa-ti traisca puiutul!
Lauraa, ma bucur mult cand citesc mesajele tale si mai ales cand vad cat de putin mai ai pana sa nasti. Te urmaresc de mult, de cand aveai cateva saptamani. Ce a mai trecut timpul... Asa de mult as vrea sa treaca in felul asta pentru fiecare dintre noi care ne dorim un copilas. Sa vad si eu ce inseamna sa iti creasca burtica si sa simti cum se formeaza in corpul tau o viata!
Tuturor celor ce sarbatoresc astazi, va doresc petrecere frumoasa!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
sissica spune:
HRISTOS A INVIAT!,si-n lumina sfanta sfanta ainvierii ,sa reinvie si sperantele noastre de a dobandii prunci frumosi si sanatosi,
vreau si eu un 
stuart spune:
ADEVARAT A INVIAT!
LA MULTI ANI tuturor sarbatori-telor/tilor de astazi!
Bubulina, FELICITARI pt. BB Rares!
Oanka80, felicitari pt. actiunea de binefacere, fetitele de la Manastirea Marcu parca ar fi gemene, asa seamana intre ele!
Magdita, sa-ti traiasca nepoteii! BB Mihai este el mic dar stie sa priveasca strengareste cu coada ochiului....

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
sissica spune:
LA MULTI ANI! GEORGIANA,
LA MULTI ANI GINA!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI MUCENIC GHEORGHE!

bubulinafelicitari si multa sanatate pentru Stefanut Rares!
mara anisiafelicitari pentru nepotica ta
virginiamicuta ta e superba
magdita ai nepotei frumusei ,
vreau si eu un 
sissica spune:
oanka 80,frumusetea caracterului tau straluceste in tot ceea ce faci,bucuria pe care le-ai daruit-o fetitelor,bucuria pe care mi-ai daruit-o mie,si multe altele de care poate nu stim..sunt dovada unui suflet bun si curat
sper ca intr-o zi sa primesti rasplata pe masura bunatatii tale,
vreau si eu un 
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sf. Mucenic GHEORGHE, purtatorul de biruinta!
Sa auzim ca fiecare dintre noi spunand ca sunt
.
magdita am vazut pozele cu nepoteii tai
, f frumoase..si cel mic ce frumos e, la numai 10 zile..multi inainte ..sa fie sanatos si se va face mare.
anadomnica sa dea Bunul Dumnezeu sa ajungi cu bine pana la 40 de sapt
, si apoi sa te bucuri de bebe.
MaraAnisia Felicitari!
Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa, iar mamicii refacere rapida.
maria08 o veste ti-o dau eu
(am facut testul, dar e prea dvm..zic eu..dar dupa simptome as fi
).
happymum
La multi ani! sa fii sanatoasa si sa vii cu vestea ca esti
..multumim pt clip,
si asteptam pozele
.
georgia
La multi ani,sa traiesti cu numele! Valabil si pt tine..cat de curand cu bebe..da?![]()

lauraa wow..
..mai ai 5 sapt..sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.
ellenii cu ajutorul Bunului Dumnezeu vei avea si tu un
(sau m multi) si vei simti miscarile lui/ei in burtica..curand se va intampla si tie aceasta minune.
Poze noi aveti, aici cu iubita mea, Ioana.
Asa.. acum sa va zic despre mine..azi am avut si am o usoara greata, sanii mi se intaresc..(si simt eu ca e bebe in burtica) deci sunt simptome care ar 'arata' ca sunt
..yuuuppiii
..m tb sa fac testul (de fapt sa il repet), dar tb sa m astept.. probabil sarcina e mica, ca sa arate si testul ca as fi..m astept.
Doamne Ajuta! sa fie bine de data aceasta si sa nasc un bebe sanatos deasemeni si eu, ca sa il/o pot creste.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ellenii spune:
Ioanact, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ai un bebelas in burtica. Ti-a intarziat CM? Cand ar trebui sau ar fi trebuit sa vina? Bafta multa!

Deevaaaa!!! Ce mai faci? Nu mai intri pe la noi? Sper ca esti bine! Mi-e dor de cuvintele tale.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
happymum spune:
multumesc pentru urari.
ioana sa dea DD sa fie II...
si eu voi vedea peste 8 zile. astazi nu am mai avut rabdare si am facut un test care bineinteles ca a iesit negativ. e muuuuuuuuuult prea devreme. mi-e asa de frica sa nu fiu dezamagita... dar... nu, o sa fiu tare si o sa accept ce va fi.
am vazut la tv de galati/braila un reportaj despre ce va fi maine la izvorul tamaduitor. mii si mii de oameni. sper sa ajung si eu sa iau un pic de apa. eu vreau o sticla... si la tv erau oameni cu bidoaneleeeee...
va pup cu drag.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea