Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica sau/ si de nastere, in special Georgiei si lui Happymum

Anadomnica, bine ai revenit! ma bucur din suflet ca te simti minunat cu bebica in burtica!

eu sunt foarte fericita fiindca azi dimineata mi s-a nascut o nepotica din partea unui verisor, si peste 2 saptamani merg sa o vad, abia astept!

Virginia, micuta ta e o scumpa, sa-ti traiasca si sa fiti la fel de fericiti ca si pana acum! si sa va aduca Dumnezeu si un fratior/ o surioara

Magdi, nepotii sutn foarte draguti, mai ales piticu' de 10 zile . acusica ne anunti din nou ca ai bebe in burtica si sta bine in culcusul lui, Doamne ajuta!

Numai bine va doresc tuturor si sa vina primavara numai cu vesti grozave

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

mara . sa dea DD sanatate tuturor si numai bine.
multumesc pentru urari.
si felicitari pentru bebelina. na, ca si a ta familie o mai crescut, tot cu o fetita. ca si la mine... acum cateva zile.
sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar mamicii recuperare usoara. felicitari inca o data.

georgia sus paharul si hai cu gratarul... ai mei au inceput de la 8 sa ma sune si sa imi ceara de mancare si bauturica. auzi la ei... de la prima ora... dar eu nuuuu si nu, ca sa nu se ingrase sau mai rau, sa se ameteasca... vezi ce ma gandesc eu la binele lor?

LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La Multi Ani Georgia si happymum!!! Sanatate multa, bucurii si sa venisti cu vesti bune.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!!!!
Georgic drag , happymum , pamy un brat de pentru voi.
Multa sanatate , liniste sufleteasca si casa plina de rasul copilului vostru.
Oana80 , la multi ani sotului tau.
Virginia sa-ti traiasca scupetea obrajorii bucalati.
Anadomnica sarcina usoara in continuare.
Magditu drag sa-ti traiasca nepoteii si sa le faci repede un verisor.
Bun venit lui Rares Stefan ( ce nume frumos ) multa sanatate , noroc si o viata frumoasa .Bubule sa-ti traiasaca!!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

multumesc micutele pt urari , sunteti niste scumpe ..
la multi ani si din partea pt cele/cei ce se sarbatoresc azi ..soti , sotii .. frati , cumnati ..copii ... multa sanatate si fericire

va doresc micutele ce imi doresc si mie .. sanatate in primul rand si un bb cand mai curand ...doamne ajuta tuturor
ma bucur sa vad ca a reaparut virginia printre noi , si sper sa o recitesc cat de curand si pe cleo .. tot sper sa revina si sa mai scrie despre ea si beieteii ei

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

La multi ani tuturor care-si serbeaza ziua de nume!
Geogia, Happymum si nu mai stiu acum cui...Sa vina bebe cat mai repede! Multa sanatate va doresc si o zi frumoasa

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
Dragele mele, va imbratisez pe toate cu mare drag!!( chiar daca e virtual).
Azi m-a invrednicit Bunul Dumnezeu sa ajung sa ma rog la Moastele Sfantului Gheorghe!! Sunt in Constanta pana pe la orele 17, iar dupa aceea vor fi duse la Manastirea Dervent unde maine este hram.
LA MULTI ANI!!!! tuturor celor care-si sarbatoresc azi numele!!!Sanatate si toate cele de folos!!!
Sa stiti ca eu astept sa citesc vesti bune de acum inainte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

HRISTOS A INVIAT..si la multi ani tuturor ce poarta numele de georgia, si derivatele acestuia.....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

maine, la Braila, la biserica Buna Vestire este sarbatoare si se ia apa tamaduitoare. cu ajutorul lui Dumnezeu voi ajunge si eu.
sper sa reusesc sa fac cateva poze si sa vi le arat aici.
sanatate.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput