Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 16
ellenii spune:
La multi ani Georgia c, Dragaica, Pammy-g! pentru ziua de maine![]()
Happy, nu e si ziua ta? Daca da, La multi ani!
Tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe le doresc multa sanatate si clipe senine alaturi de toti cei dragi.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
happymum spune:
eleni ca intotdeauna esti o scumpa.
multumesc din suflet. si da, este si onomastica mea.
LA MULTI ANI! si SA TRAIASCA CU NUMELE TOATA LUMEA..... 

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
aruam spune:
LA MULTI ANI!
celor care isi serbeaza azi ziua numeleui.
Sanatate,fericire si la anul sa sarbatoriti impreuna cu 
Va 

LA MULTI ANI!
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
andrasonia spune:
La multi ani celor care astazi isi serbeaza ziua de nume. Sa aveti numai bucurii, sanatate si sa va dea Bunul Dumnezeu ce e mai bun.

magdita spune:
Neata dragele mele,
In primul rand La Multi Ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui sau cea de nastere astazi 

, sa fiti sanatosi/oase si sa va fie viata o sarbatoare.
Va pun mai jos cateva poze noi cu nepoteii mei scumpi : Andrea, baietelul sorei mele, a implinit 3 anisori ( "mama ce succes"
, cum canta Cleopatra Stratan), iar Mihai, baietelul fratelui, are de-abia 10 zile, dar se face el mare
.
Va pup pe toate si va urez sa simtiti cat mai curand bucuria de a da viata
.
www.flickr.com/photos/12786534@N04/page1/" target="_blank"> pozici dragi
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
mvb spune:
Vreau sa urez si eu La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Gheorghe. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de a invinge toate ispitele.
Georgia 

sa fii sanatoasa si sa ne anunti in cel mai scurt timp ca esti cu BB la purtator.
Va imbratisez pe toate si va doresc o zi de sarbatoare minunata!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Si... La multi ani!!!
La multi ani tuturor celor cu numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe sau derivate ale lui.
Eu am petrecut Pastele acasa la parinti... si aici e cam bataie pe calculatorul cu net. Eu revin abia luni la birou si voi putea fi mai aproape de voi.
As vrea sa felicit pe Bubulina pt. micutul Rares Stefan care s-a nascut de curand si pe Virginia care are o scumpete de Maria!!
Am urmarit pozele si de la Manastirea Marcus, felicitari oanka si din partea mea, sunt niste fetite superbe.
Eu se pare ca am trecut de primele 3 luni de sarcina cu bine si acum greturile si starile de rau au cam disparut de tot. Cum spunea cineva,.... acum incepe pt. mine perioada de aur a sarcinii. Ma simt mult mai bine, am mai multa energie si astept acum cu nerabdare sa-l simt pe bebe miscand, Doamne ajuta!
Cate un pup la fiecare 

Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
sandaa spune:
LA MULTI ANI tuturor care-si serbeaza ziua numelui. Sa va dea Dumnezeu sanatate, impliniri iar Sfantul Gheorghe sa va ajute sa primiti cat nmai repede un copilas in burtica.
Virginia ce fetita dulce ai. Sa creasca mare, frumoasa si inteleapta ca mama ei. Va
pe amandoua.
Tuturor va doresc sa va ajute Dumnezeu iar sfantul a carui nume in sarbatorim sa ne ocrotesca pe fiecare dintre noi. Va
.
magdita spune:
Virginia
, ti-am vazut fetita, Maria e o frumoasa si o scumpa. Sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba mult, mult noroc in viata.
Bubulina
, felicitari mamico, sa va traiasca Stefanut si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in lume. Povestea nasterii unde o putem gasi
?
Ana
, ma bucur ca te simti bine, sa ai o sarcina perfecta in continuare.
Georgi

, La Multi Ani iubita noastra, sa ai o zi minunata si o surpriza nemaipomenita in curand
.
Pup toate fetele 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
pamy_ggg spune:
elenni
,mutumesc din suflet pt urare ,si sa ne ajute sf mc Gheorghe
pe toate sa ne tinem copilasii in brate cat mai curand.
La Multi Ani tuturor care isi serbeaza ziua numelui!!
pamy