Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va doresc sa aveti in continuare un PASTE FERICIT! 
Nu am citit nimic din urma..
Pot sa va zic ca am fost la Inviere, pe Ioana am lasat-o singura acasa, cand ne-am intors ea dormea. si nu cred ca s-a trezit, m-am si impartasit si cred ca nu numai eu, ci si
, nu stiu sigur, dar cred ca voi fi prima care va voi da vestea asta
, Domane Ajuta! sa fie bine de data asta.
Astept pana la inceputul lui Mai si apoi imi voi face testul (las sa m treaca ceva timp, sa imi iasa la test daca sunt sau nu), dar eu asa simt ca sunt
.. cu toate ca am avut ciclu menstrual..cred ca mi-a venit peste.. exact dupa 1 luna de la pierderea sarcinii mi-a venit ciclu..
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
oanka80 spune:
HRISTOS A INVIAT!tutror membrilor acestui forum.cat de inaltator e condacul Sfintelor Pasti: <<de Te-ai si pogorat in mormant, Cela ce esti fara de moasrte, dar puterea iadului ai robit si ai inviat ca un nemuritor, Hristoase Dumnezeule, zicand femeilor "mironosite bucurati-va!" si apostolilor Tai, pace darundui-le, Cela ce dai celor cazuti ridicare.>>
cu ajutorul Bunului DD si la sf nectarie din iasi am primit lumina sfanta de la Ierusalim. am adus-o si acasa si ne-am binecuvantat locuinta, iar de sambata candela arde neincetat cu aceasta lumina divina. ma rog sa o pot pastra cat mai mult si sa aduca minune si in umila noastra casuta. am mers ieri dupa slujba invierii a doua la cativa batranei din parohie pt a le darui cosuri cu bunatati si le-am cantat cu un grup de elevi Hristos a Inviat. apoi am mers cu parintele socru la spital la sf. spiridon si am impartit si acolo alimente sfintite in noaptea invierii. fetelor nu stiu daca exista ceva mai cumplit pe lumea aceasta sa fii bolnav si sa nu ai pe nimeni la capatai. multa durere am vazut in spital...
sa ne intareasca DD si MD sa nu mai trebuiasca sa mergem pe la medici multa vreme. mi-e dor de voi si sper ca in urmatoarele zile sa fiti mai active.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
oanka80 spune:
mare bataie de cap cu scrisul colorat la mine. nu reusesc sub nici o forma ![]()
oachte pomenim in rugaciunile noastre sa treci peste marea durere...sa te intareasca DD 
[red]theiuta sa nu lasi aceasta ispita sa te indeparteze de Tatal ceresc si sfintii Sai. cat de mica sa fie rugaciunea ta, dar nu abandona cererea ta pentru El. sunt sigura ca peste ceva timp nu vei mai gandi asa. cred ca toate am avut astfel de momente, dar cu credinta am trecut peste ele. 
[red]bubulina1multa sanatate tie si bebelului tau si sa ne tragi si pe noi dupa tine cat mai repede. ai avut parte de niste sarbatori divine cu bebele venit pe lume 
oanka80 spune:
am urmat sfaturile primite de la voi si mi-am facut cont pe un site unde am pus pozicile cu fetele de la marcus. va multumesc ca m-ati indrumat pas cu pas si am reusit in cele din urma. as mai dori sa iimi zica un moldovean ce a ajuns la mormantul parintelui arsenie boca pe ce traseu se merge. mi-as dori sa ajung pe 1 mai caci parca ceva ma cheama sa il cunosc pe parintele, vrednic de pomenire, mai bine. am gasit scris intr-o carte de-a parintelui ca zicea asa: sa ma strigati cand aveti necazuri "Ajutati-ma", ca eu va aud de acolo unde sunt si va ajut mai mult decat sunt in viata. strigati numai ca eu va ajut.
poate acelea dintre voi care ati ajuns la mormantul parintelui ne-ati putea impartasi din ceea ce ati trait acolo. stiu ca a ajuns jujuka si cu siguranta parintele te pomeneste acum...de acolo unde se afla, draga de tine
http://community.webshots.com/album/571253160QCcPwo?start=0
fetele de la marcus
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 http://community.webshots.com/album/571253160QCcPwo?start=0 fetele de la marcus "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon |
Am vazut si eu pozele, f frumoase
.. cred ca s-au bucurat copii de ceea ce au primit..ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
FIE CA INVIEREA MANTUITORULUI SA VA ADUCA IN SUFLETE SI IN CASE LUMINA, BUCURIE SI SPERANTA!
va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat pe forum, dar moartea Anei-Maria ne-a bulversat pe toti... sotul meu a trebuit sa alerge cu sotul Anei prin Bucuresti pentru necropsie si intocmirea tuturor formalitatilor, intrucat ei nu locuiau in Bucuresti si sotul ei nu cunostea orasul si nu stia unde trebuie sa mearga...a fost o perioada grea si o suferinta cumplita, dar Bunul Dumnezeu ne-a intarit si ne-a dat putere sa mergem mai departe....
mvb spune:
Hristos a Inviat!
Sfintele Sarbatori sa ne aduca credinta necesara pentru a ne mantui sufletele!
Fetelor vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara. Ieri am fost cu sotul cam toata ziua prin vizite. Pe seara, ajunsi acasa, desi obositi, ii propun sotul sa iesim la o plimbare prin oras, sa vedem cam cum s-a pregatit municipalitatea anul acesta avand in vedere ca sapataman asta sunt si zilele orasului, orasul purtand hramul sf Gheorghe. Am iesit din casa relativ tarziu si dupa o plimbare de vreo ora jumatate bateam in retragere spre baza noastra: casuta mult iubita.Spre deosebire de alte dati, aseara am ales o alta ruta de intoarcere, asa ca am trecut pe langa gardul de tabla al unei biserici aflata in constructie. Fiind usor intuneric afara, vad un afis religios cu doua icoane mici lipit pe gardul bisercii, dar trecem cam 4 pasi de el, moment la care il intreb pe sotu daca nu era sf Nectarie, la care sotul imi zice ca seamana cu icoana pe care o avem noi acasa(nu de mult timp am primit icoana sf Nectarie de la o persoana draga mie). Ne intoarcem cei 4 pasi si citim afisul. Moastele Sf Nectarie vor veni pe 26 si 27 aprilie la Botosani la Spitalul de copii cu ocazia turnarii temeliei bisericii ce se va construi in incinta spitalului. Bisericuta va purta hramul Sf Andrei si a Sf. Nectarie. Dupa ce am citit afisul nu imi venea sa cred. Pur si simplu sfantul ne-a tras de maneca sa citim afisul. A vrut sa stim ca vine la noi in Botosani. Nici nu va zic ce stare de bucurie am avut dupa acest moment. Am ajuns acasa si primul lucru a fost sa ma duc sa sarut icoana Sfantului Nectarie.
Tot timpul cand auzeam de voi ca va duceti la moastele sf Nectarie, parca as fi vrut si eu sa merg, insa aici la noi nu ai unde merge. Sunt moaste ale sfantului la Iasi, dar si acolo ajung mai rar.
Dupa cum vedeti am trait si eu o particica mica de minune. Duminica ma duc sa ating un pic moastele si sa il rog pe Sfant sa aiba grija de familia mea si de toti cei care ii cer ajutorul.
Va imbratisez cu drag
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
georgia_c spune:
Theiuta , asa cum ti-a spus si Livsy
, “caderi” avem cu totii , sau io una mi le recunosc ;uite am sa povestesc si io ce am patit, asta ca sa vezi ca nu esti singura
va spuneam ca, impreuna cu sotul am tinut acest post , al doilea , dupa cel al craciunului, tinut si trupeste ; ei si dupa aproape tot postul ,in care lucrurile mersesera ok , in miercurea mare ,am avut o discutie , care normal a degenerat in cearta ; am zis ca pica cerul pe mine , caci marti ma spovedisem , si asa nu mai aveam cum sa ma mai impartasesc ; m-am simtit atat de revoltata pe situatie , pe mine , pe sosulica , insa cel mai rau pe cel cu coarne …am avut un sentiment , pe care recunosc ca nu l-am mai avut pana acum , ca pur si simplu nu ma lasa sa fac asa cum trebuie ;am fost tentata sa abandonez , sa nu ma mai impartasesc ,dar am zis ca DD m-a ajutat sa duc acest post , si tot El ma va ajuta sa ies din impasul asta , si sa ajung sa ma impartasesc ; simt , din ce in ce mai tare ca fara impartasanie nu voi avea puterea sa-I tin piept celui urat , asa macar stiu ca voi fi ajutata mai mult si mai mult , cu fiecare zi ce trece; si chiar daca am ratat sa ma impartasesc in post , tot ma voi impartasi acum , cat de repede cu putinta
Asa ca Theiuta , nu te lasa stapanita de aceasta stare , este doar speranta celui urat , ca tu vei abandona ; uite eu acasa nu ma rog constant , spre deloc , insa merg la biserica si ma rog acolo pt noi toate
va doresc micutele multa liniste si speranta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
bebe3 spune:
Dragi prietene,eu de azi incep serviciul,pentru ca am avut un mic concediu,si cred ca o sa scriu un pic mai rar,desi nu am scris nici pana acum prea des!Va pomenesc in fiecare zi la rugaciune,dimineata,pentru ca eu am mai mult timp dimineata.Imi pare sincer rau pentru Theiuta,chiar era sa imi scada si mie moralul cand am citit ce ne-a scris,si din primul moment m-am gandit ca trebuie sa ne rugam in continuare pentru ea!Acum as vrea si eu sa citesc o carte a parintelui Arsenie Boca,pe care am primit-o cadou,de fapt m-am uitat putin prin ea,si e o carte care,pe mine,cel putin ma atinge,in sensul ca imi pune in fata cum ar trebui sa fiu si nu sunt.Am fost si eu,acum vreo 10 ani la Prislop,la mormantul parintelui si tare as vrea sa mai ajung,dar nu prea merit!Nu stiu prea bine cum se ajunge acolo,dar incerc sa ma mai interesez.
Va doresc numai bine si sa ne ajute Dumnezeu pe toti!
noce spune:
Adevarat a inviat!
Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va binecuvanteze
sufletele, familiile, casele si pe toti cei pe care ii iubiti!
Dragele mele, sper ca ati avut sarbatori frumoase, alaturi de cei pe care ii iubiti mai mult!
Am sa va povestesc o posibila mica minune a noastra de Sfintele Pasti. Noi nu am facut niciodata sarbatorile in apartamentul nostru (mergem mereu la parinti) si nu am adus niciodata lumina sfanta de la Inviere in cuibusorul nostru. Inainte sa plecam am gatit casa ca de sarbatoare, am pus o iconita, o cruce si o lumanare in forma de ou rosu pe masa din sufragerie, iar sotul meu a mai pus o lumanare alba, curata, noua ca si cum ar fi fost lumanarea cu care am fi adus lumina in noaptea sfanta. S-a gandit el, ce frumos ar fi sa gasesc lumanarea arsa, sa stiu ca a fost lumina si in casa noastra. Aseara, cand ne-am intors, lumanarea alba era putin cenusie in varf, ca si cum ar fi ars putin. Am comparat-o cu restul lumanarilor noi din pachet si pare arsa, dar nu foarte vizibil. Nu stim exact cum se explica, poate stiti voi. Dar ne-am inseninat sufletele, parca suferim mai putin ca nu am adus lumina sfanta in casa noastra in noaptea de inviere.
26+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png