Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 12
pogonici1977 spune:
am uitat sa va spun ceva important....la biserica sf nectarie din piatra neamt, lumina sfanta a fost adusa de la ierusalim, a fost un avion militar din suceava care a aduso, iar cineva de aici a fost la suceava si a aduso...va dati seama ce moment frumos...miam aprins is o candeluta cu lumina sfanta de la ierusalim, dar nu a stat aprinsa pana dimineata....dar am fost multumita ca am putut aduce si eu in casa o lumiinita sfanta
laurraa spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sper din suflet ca acest post sa aduca cat mai multe liniute si bebei sanatosi!
oach, ti-am scris si la "durere", trebuie sa fii tare; fara credinta nu putem reusi nicaieri.Roaga-te la Maicuta Domnului si te va auzi; duhovnicul meu mereu imi spune ca trebuie sa stim sa cerem si Maicuta ne va ajuta; pe mine si pe multe fete de aici ne-a ajutat, poti citi si la inceput de capitol, nu trebuie sa-ti pierzi credinte DELOC; suntem alaturi de tine
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 am uitat sa va spun ceva important....la biserica sf nectarie din piatra neamt, lumina sfanta a fost adusa de la ierusalim, a fost un avion militar din suceava care a aduso, iar cineva de aici a fost la suceava si a aduso...va dati seama ce moment frumos...miam aprins is o candeluta cu lumina sfanta de la ierusalim, dar nu a stat aprinsa pana dimineata....dar am fost multumita ca am putut aduce si eu in casa o lumiinita sfanta |
Ce frumos trebuie sa fi fost! Doamne ajuta
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 am uitat sa va spun ceva important....la biserica sf nectarie din piatra neamt, lumina sfanta a fost adusa de la ierusalim, a fost un avion militar din suceava care a aduso, iar cineva de aici a fost la suceava si a aduso...va dati seama ce moment frumos...miam aprins is o candeluta cu lumina sfanta de la ierusalim, dar nu a stat aprinsa pana dimineata....dar am fost multumita ca am putut aduce si eu in casa o lumiinita sfanta |
Si la noi a fost lumina de la Ierusalim. Din cate am inteles de la parintele in mai multe parohii din tara (daca nu chiar in cam toate) a fost lumina de la Ierusalim.
Hristos a inviat!
Theiuta spune:
Hristos a inviat!
Liniste in suflet, sanatate si credinta nestramutata in Dumnezeu, asta va doresc voua, fete dragi si...imi doresc si mie!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
sandaa spune:
HRIDTOS A INVIAT. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa lumina si bucurie in suflet, cu ocazia acestei mari sarbatori. Asadar sa ne bucur alaturi de familiile noastre.
Am fost si eu la o manastire de unde am luat lumina sfanta de la Ierusalim m-am bucurat si eu nevrednica ca am avut aceasta ocazie sa aduc acasa lumina sfanta.
Livsy ma bucur draga mea ca ne-ai scris. Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca si sa te mangaie. Imi era dor de cuvintele tale. Ce mai faci draga mea?
Ainigriv mamicuta draga poate mai treci pe la noi. Te mai asteptam cu frumoasele tale cuvinte de incurajare.
Sa na amintim si de Cleo care ne-a adunat la acest minunat subiect si de care sunt sigura ca nu ne-a uitat. Te pupam si te asteptam poate ne mai scrii cateva cuvinte despre minunatii tai copilasi.
Asi vrea sa va scriu la fiecare cate un cuvintel dar va port pe toate in suflet si chiar daca nu scriu nume ca sa nu uit pe cineva.
Multa bucurie sufleteasca si pace tuturor va doresc.
Doamne ajuta!
Theiuta spune:
Fetelor...mi se pare corect sa va spun ceva: de citeva saptamini am o stare...de blocaj.Nu ma mai rog.Nici pentru mine si nici pentru altcineva.Nu mai pot fi consecventa.Sunt confuza.Mi-am analizat bine viata si am realizat ca, atit pe plan personal, cit si pe plan profesional, oricite eforturi am depus ca sa ajung intr-un punct...la un moment dat tot a intervenit destinul (Forta Divina?)si totul s-a schimbat la 180 grade.Nu sunt fatalista, ma irita ideea ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus". Omul are liber arbitru daruit de Dumnezeu, tocmai pentru a rationa si a alege...Simt ca, cu cit fac mai multe eforturi in rugaciune, cu atit mai zadarnic este totul.Cel putin pentru momentul acesta, cind mi-as f i dorit foarte mult al doilea bebe.Asa a fost mereu in viata mea.Cu cit am luptat mai mult, cu atit n-am primit atunci.Am primit alta data, cind nici nu ma mai gindeam...
Va rog sa ma iertati ca nu ma mai pot ruga pentru voi...Voi citi in continuare subiectul, voi fi cu inima alaturi de fiecare dintre voi si ma voi bucura din tot sufletul pentru fiecare noua graviduta aparuta...
Daca vreti sa ma stergeti de pe lista, mi se pare normal.
Oricum va
, si va imbratisez pe toate.
Cu drag, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
bubulina1 spune:
Hristos a inviat!
Am sa va rog sa ma treceti pe lista de mamici, eu am nascut in 11.04 pe baietelul meu Radu Stefan si de marti suntem acasa.
Nu incetati sa va rugati, pentru mine este si va fi mereu o minune acest copilas, daruit de Dumnezeu cand nu mai credeam sa avem vreo sansa.
Va imbratisez cu drag si va rog sa nu va suparati ca scriu asa de rar.
Bubulina mamica fericita de Radu Stefan
jujuka spune:
HRISTOS A INVIAT!Sarbatori fericite va doresc tuturor si va doresc din tot sufletul meu, sa aveti parte de bucuria de a fi mamica.
Si noi am fost la slujba de Inviere la Manastire la Ramet si acolo a fost lumina de la Ierusalim.Am inteles ca anul acesta cam peste tot a fost de la Ierusalim.
eu ma bucur ca am reusit sa tinem canonul parintelui Iustin,dupa ce am venit de la slujba de Inviere am facut ceaiul si ne vom ruga la Dumnezeu sa ne putem bucura si noi de calitatea de a fi parinti.
va pup pe toate fetele

DOAMNE AJUTA
Livsy spune:
ADEVARAT A INVIAT !
Bubulina, FELICITARI !!! Sa fiti sanatosi si fericiti! Cand va reveni Anadomnica te va trece la mamicute!... Pupici si te mai asteptam cand ai timp! 

Theiuta, mie mi se pare foarte de apreciat, daca imi permiti sa ma exprim asa, sinceritatea ta. Eu sper din toata inima ca toata lumea va fi de acord sa se roage in continuare pentru tine si pentru ceeace iti doresti - mai ales in astfel de momente avem nevoia cea mai mare de sprijinul si de dragostea celorlalti.
Imi pare rau ca treci printr-o perioada de indoieli - ca sa iti spun sincer si eu am avut o stare mai ciudata zilele astea (la mine cred ca a fost provocata si de vizionarea unor documentare pe un post de televiziune, nu erau ele atee, dar nu stiu, asa de mult nu se suprapuneau pe simtirea mea incat m-au tulburat oarecum).
Am citit mai de mult o carte care se numeste "Vise naruite - nebanuita cale a Lui Dumnezeu spre bucurie" (este scrisa de un autor american, Larry Crabb). Am primit-o cadou si am citit-o; printre alte lucruri mi-a ramas in minte ceva la care ma gandesc uneori: o incercare este atunci cand ni se intampla ceva (ceva care nu ne place), iar Dumnezeu parca s-a facut nevazut. Asta este adevarata incercare, cand ne simtim abandonati de El. Am sa caut pasajul si daca il voi gasi cu adevarat de folos am sa-l reproduc. Oricum... cred ca e normal sa ai momente de indoiala, de "pierdere", nu trebuie sa fim fatarnici, toti avem, iar drumul credintei este adesea presarat cu greutati sufletesti.
Marturisesc ca nu am inteles foarte bine ceeace ti se intampla - asta nu este o cerere de a explica mai pe larg, ci o rugaminte de a fi scuzata daca ti-am spus lucruri care nu au legatura cu starea ta.
Un singur lucru si dupa aceea inchei, pe mine ma ajuta foarte mult sinceritatea in fata Lui Dumnezeu - Doamne, pur si simplu vreau asta, desi ma indoiesc ca este ceeace astepti Tu de la mine - sau pur si simplu nu am niciun chef sa fac asta, desi Ti-am promis... cum mi-a spus cineva o data - "Adevarul in fata Domnului, Ana!".... si crede-ma, ma ajuta foarte mult....
Daca imi mai ingaduiesti inca putin, e bine sa staruiesti in rugaciune, chiar daca simti ca nu ai suficienta credinta (cine are?! Daca ne amintim cuvintele Domnului Isus: " ... daca ati avea credinta cat un graunte de mustar ati zice muntelui astuia <<Muta-te de aici colo>> si s-ar muta"; ei, cine poate face asta?!... Cu siguranta unii pot, dar eu una nu....); staruieste, ca sa nu placi "altcuiva" si sa nu se bucure de tine... putin macar, ceva cu care sa te simti tu OK in aceste momente, fie si doar, Doamne, ajuta-ne... caci Dumnezeu nu ne lasa!
Pe mine m-a ajutat foarte mult azi dimineata Acatistul Sfantului Calinic de la Cernica:
http://members.tripod.com/~caragiu/dc/SfCalinic.html
"Cred, Doamne, ajuta necredintei mele!"
Dumnezeu sa iti ajute! 

Sandaa, iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si bune. Eu sunt destul de bine, multumesc Lui Dumnezeu! Nu prea stiu ce sa iti spun despre mine, nu s-a schimbat nimic deocamdata, am asteptat sa treaca Pastele ca sa reiau discutia cu fostul sot referitor la partaj, ma rog la Dumnezeu sa ne lumineze pe amandoi. Cam atat... asa ce poate fi spus in cateva cuvinte despre situatia mea.
Tu ce faci? Sper ca esti plina de incredere si ca ne vei aduce vesti frumoase! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu! Ma bucur tare mult ca ne-ai scris si iti doresc tot binele! 

Va imbratisez pe toate si va pup! Sa auzim vesti bune in lunile urmatoare! ![]()

Cu drag,
Ana