Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 11
sissica spune:

ACESTA SEARA SFANTA A INVIERII SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI IN VIATA VOASTRA,ZILE BINECUVANTATE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI,
.........SI BINEINTELES CATE UN
FRUMOS SI SANATOS PENTRU FIECARE!
PASTE FERICIT TUTUROR!
vreau si eu un
vreau si eu un 
vias spune:
va doresc tuturor un Pate fericit! Sper ca Bunul Dumnezeu sa va aduca minunea in vietile voastre, adica un
cat mai curand!
Doamne Ajuta! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
pogonici1977 spune:
va doresc un paste feriict si cat mai multe bucuriii.....iar lumina sfanta sa va patrunda in suflete voastre

sandaa spune:
Paste fericit tuturor
Lumina sfanta din aceasta noapte sa ne lumineze sufletele.
Doamne ajuta!
crisis81 spune:

PASTE FERICIT !!!

Lumina si caldura in suflete!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Livsy spune:
Crisis!!! Chiar astazi ma intrebam oare ce mai faci... Multumiri de urare si ma bucur din tot sufletul ca ai trecut pe la noi! Sper ca esti bine! 
Chiar m-a inveselit total faptul ca ne-ai scris!! ![]()
Dragele mele, ma bucur sa fiu prima care va spune
Hristos a Inviat!
happymum spune:
Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Dragele mele, ma bucur sa fiu prima care va spune Hristos a Inviat! |
ADEVARAT A INVIAT!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
oach spune:
Hristos a Inviat!
Dumnezeu sa va dea putere , sanatate si un bebe in burtica pana la sfarsitul anului!
Cu mult drag, Oana