Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

Vreau sa va urez tuturor PASTE FERICIT si sa dea Dumnezeu sa va aduca iepurasul cel mai frumos cadou,un bebe si cat mai multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

multumesc mult pt incurajari
oana80, un pupic .Sa dea Dzeu sa fii fericita, sa fim cu toate multumite, departe de drame si suferinte.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Oach,imi pare cumplit de rau pentru pierderea pruncului abia infiripat.
Urcusul acesta spre Inviere e plin cu pietre ascutite si maracini,dar e vital sa pastram nadejdea in iubirea Mantuitorului si purtarea Sa de grija pentru noi.
Fie ca Sfanta Inviere a Mantuitorului sa toarne untdelemn tamaduitor peste ranile deschise ale sufletelor noastre si sa ne bucuram de venirea pruncilor atat de asteptati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

va doresc si eu , Paste fericit alaturi de cei dragi , sa ne lumineze mintea si sufletul aceasta Sfanta Sarbatoare , si dupa ea , sa ne ajute Dumnezeu sa-i tinem calea , si spre lauda Sa sa ploua (torential), cu II
Doamne ajuta !

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

oach imi pare nespus de rau de ce t-i s-a intamplat.Se spune ca Dumnezeu ne da necazuri ca sa ne intareasca in credinta.Si eu am pierdut o sarcina la 6 saptamani o sarcina gemelara.Stiu ce simti si mai stiu ca nimic din ce ti-as spune nu te va consola.Asta nu uitam niciodata dar asta e viata.iov a spus Domnul a dat Domnul a luat fie Numele Domnului Binecuvantat.Nimeni nu intelege ca daca nu avem ce ingropa nu trebuie sa tinem doliu dar sufletul de mama va tie oliu o viata.sa dea Domnul sa iti revii cat mai curand si sa ai curaj sa o iei de la capat.Roaga-te incontinuare ca tot de la Domnul va veni ajutorul.Domnul sa Te binecuvinteze si sa auzim numai de bine.va pup pe toate si Lumina Sfanta sa ne lumineze sufletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

MVB, Jujuka, Stuart, Georgia, livsy, nanei, bubu73, oana80, anadomnica, marijan, analuci, Luca, anka-daria, multumim de urari! Cipicah, mi-a placut mult urarea ta!

Oach, multa putere sa treci peste durerea asta mare si nu iti pierde speranta. Va veni pentru fiecare clipa mult visata!

Si eu doresc tuturor o Sarbatoare binecuvantata, sa aveti liniste in suflet, in inima si in gand, sa gasiti puterea sa treceti peste dureri si nenorociri si sa nu va pierdeti speranta!

Un paste fericit!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR

May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Vreau sa va urez si eu sarbatori fericite. Fie ca lumina invierii sa va insenineze sufletele si ...poate dupa sarbatori vom vedea dublu. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

oana 80, bubu 73, multumesc mult pentru incurajari. Plang cand ma scol, plang cand adorm.... Desi am citit multe povesti mult mai traumatizante ca a mea .Experienta fiecareia din noi este unica si de aceea este minunat ca putem vorbi si putem sa ne incurajam, sa fim alaturi la greu pentru a ne bucura atunci cand va veni bebeul mult asteptat. pe toate si va urez Sarbatori fericite si doua liniute curand dupa Pasti!!

Mergi la inceput

nanei, cipicah,
am fost la denii in seara asta; l-am condus pe Isus dar si un pic pe puiul meu. Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti.
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem si noi bebeii nostri sanatosi , vegheati de El.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

ACESTA SEARA SFANTA A INVIERII SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI IN VIATA VOASTRA,ZILE BINECUVANTATE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI,
.........SI BINEINTELES CATE UN FRUMOS SI SANATOS PENTRU FIECARE!

PASTE FERICIT TUTUROR!

vreau si eu un

Mergi la inceput