Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 9
housepocket480 spune:
Livsy
multumesc tare mult pentru mesajul de ziua mea.. a fost o reala surpriza frumoasa...
Esti o scumpa
Mama lui Matei Alexandru
nanei spune:
Fetelor nu am mai intrat de mult dar nu pot sa cred ce am citit.Imi pare nespus de rau de tot ce am citit.Dumnezeu sa ii ierte si sa il intaresac pe tatic sa poat asa creasca cat mai bine pe micuta ramasa fara mamica.Mama ei va fi mereu langa ea.Dupa atatea vestu proaste vreau sa va urez un Paste Fericit !!!!!Sa ne aduca Sfanta sarbatoare A Invierii numai bucurii si sa ne ierte pacatele si sa aiba grija de noi.Va pup si Doamne Ajuta!!!!!
oach spune:
istoria mea spune cam asa: ma intorc la aspirante dupa o sarcina anembrionara in mar 2008 si una oprita in evolutie la 8 sapt, adica acum 3 zile..... de data asta durerea este incredibil de mare, l-am vazut, i-am vazut inimioara si, dupa nici 5 zile, la un consult de rutina......liniste.Nu mai era nici o inimioara.De ce m-a parasit?De ce nu a simtit cat de mult il iubeam ? Analizele nu indica pana acum nimic anormal.Poate doar ceva infectios , luat din spital(unde lucrez).Sunt distrusa ....Vreau si eu un copil.Nu am facut rau nimanui, de ce Doamne Doamne nu-mi da si mie bucuria asta? Si cat m-am rugat, zi si noapte....De ce dumnezeu m-a pedepsit asa de tare acum, inainte de Sf sarbatori?? ...si mi-e atat de rau psihic, plang mereu.
ma doare cumplit , dar trebuie sa merg mai departe,nu? dar e asa de greu....

Cum sa fac???
bubu73 spune:
Oach stim prin ce treci si intelegem perfect cat de mare este durerea, la fel mi s-a intamplat si mie si multor fete de aici, insa DD ne-a intarit, rugaciunea catre Maicuta Domnului ne-a facut sa ne ridicam si sa speram din nou.
La fel trebuie sa faci si tu, nu-ti pierde speranta si sa stii ca nu te-a pedepsit nimeni.
Offf Doamne, parca ma vad pe mine acum trei saptamani.
DD sa te aiba in paza si in curand sa auzim vesti mai bune.
Magdita la cat de greu iti este, tu ramai totusi optimista si plina de sperante, nici nu stii cat de bine ne face noua celor care am trecut prin asa ceva.
Sigur ne vei da o veste buna cat mai repede.
Fetelor va doresc sa aveti un Paste Fericit, plin de bucurii si sperante.
stuart spune:
Urez tuturor Paste Fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si pace in suflete!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
oana80 spune:
Oach, Dumnezeu sa te intareasca, e greu sa intelegem de ce ni se intampla lucrurile astea, dar trebuie sa ai credinta ca totul va fi bine si toata suferinta ta de acum va fi rasplatita.
Roaga-te si vei reusi!
Un Paste luminat si fericit, plin de liniste, alaturi de cei dragi!
Dumnezeu sa ne ajute!
oana
oach spune:
oana80,bubu73, va multumesc din suflet pentru incurajari.Da,am sa ma rog ,poate si mai mult daca se poate.Faptul ca voi priviti cu fruntea sus mai departe ma ajuta sa trec mai usor.Desi Doamne Doamne mi-e martor ca mi-e tare greu. Nici la serviciu (pe care odata il apreciam...) nu ma pot gandi decat cu groaza, ca sa nu spun ura, si il consider un mediu partial responsabil de moartea ingerasului meu. va multumesc inca o data la toate pentru incurajari, parca nu mai sunt asa de singura si disperata. Sarbatori fericite si Doamne Doamne sa ne dea in curand ce ne dorim cel mai mult, un bebe.
mvb spune:
Fetele mele dragi,
Vreau sa va doresc si eu Sarbatori Fericite, sa va bucurati de toata frumusetea Sfintelor Paste, iar zilele ce vor veni sa ne gaseasca in dragoste, pace sufleteasca si recunostinta pentru tot ceea ce avem.
Dumnezeu are pregatit pentru toti un destin frumos!
Abia astept sa aud vesti cu
de la voi dupa sarbatori!
Va imbratisez pe toate

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................