Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 14
Theiuta spune:
Oh, Doamne...fetele mele dragi, ![]()
![]()
![]()
va multumesc pentru sustinere...haideti sa ne rugam pentru persoane chiar necajite...eu, nu am nimic in mod special...doar un blocaj.Zau, nu merit atita atentie, cu toate ca mi-au mers direct la inima cuvintele voastre...nu ma ingimfez, Doamne fereste!![]()
Va imbratisez pe toate si va pup
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
pogonici1977 spune:
[red]hristos a inviat......[/red]mia fost dor de voi zilele astea, miati lipsit..cred ca am patit ca theiuta, parca nu sunt eu aceea, din cauza oboselii cateva seri la rand nu mam mai rugat cu har, asa cum ma rugam inainte, nu stiu de ce, si ispitele nu au incetat sa apara.....am fost ieri si la manastiri la neamt si la sihastria, dar nu mam simtit ca fiind eu, ci ca un simplu turist, si stiti de ce va zic asta, am stat la niste cozi infernale si nu puteai sta sa te rogi in fata icoanelor asa cum ai simti nevoia.....sincer am plecat cu un gust amar.....ptr nu am putut sa ma rog cu suflet....
si mam certat si cu sotul azi.....of doamne...de ce sunt atat de pacatoasa....faptul ca nu ma mai rog ca inainte, din suflet...???..
sunt trista din acest motiv....simt ca sunt o neputincioasa si o nevrednica.....
am sa ma rog in seara asta mai mult si poate Dzeu imi va asculta rugaciunile si voi fi aceeasi care am fost....nu stiu cei cu mine, am fost o delasatoare cu rugaciunile, si nu ma simt eu ca as fi..dar
sper sa imi revin
doamne ajuta
sandaa spune:
Adevarat a inviat!
Dragele mele foarte frumos ati scris. Aproape ca s-au incheiat sarbatorile sper ca au fost cu pace, bucurie pentru toaoa lumea.
Theiuta si Pogonici nu trebuie sa fiti suparate, fiecare om trece prin clipe de ispite asa cum ati trecut voi. Nici eu nu m-am rugat indeajuns si imi pare rau dar sa ne bucuram de aceasta Sfanta si mare Sarbatoare sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne ierte slabiciunile noastre.
Oanka fata cu suflet mare, foarte frumoase fetitele de la Manastirea Marcus. Dumnezeu sa te rasplateasca cu un copilas minunat pentru faptele tale frumoase. Te
de mii de ori.
Livsy ma bucur ca esti bine. Dumnezeu sa va lumineze gandul tie si sotului tau sa faceti asa cum e mai bine si spre voia Domnului. Te
.
Bubulina felicitari. Bunul Dumnezeu sa te ajute sa-ti cresti copilul cat mai frumos si cu dragoste de Dumnezeu.
Va
pe toate si salutari lui Cipicah va urez in continuare sarbatori fericite si sa auzim de gravidute cat mai multe.
Doamne ajuta!
happymum spune:
bubulina felicitari pt bebita si sanatate multa amandorura.
sa aveti o viata frumoasa impreuna mereu.
theiuta
. eu una cel putin, nu vreau sa fii stearsa din listuta. si o sa ma rog in continuare si pt tine. te imbratisez cu caldura. chiar daca te afli in starea respectiva, Dumnezeu te vede si cand va crede El ca trebuie, o sa iti dea un semn.
oana, am vazut pozicile. SUPERBEEEE... si mai ales al tau gest si al copiilor tai... este cel mai frumos.
fetelor dragi si cipicah HRISTOS A INVIAT! sa va fie sufletul o candela in slava Domnului. va pup si va imbratisez cu mult drag.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
jujuka spune:
oanka80 foarte frumos gestul tau pe care l-ai facut cu fetitele.meriti cu adevarat un bebe al tau.nu te cunosc personal dar mi-am dat seama ca ai un suflet mare.BRAVO
cipicah spune:
HRISTOS A INVIAT,binecuvantate doamne!
Oanka80,Sandaa,Hapymum,va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase! Multumesc din suflet tuturor,pentru ca alaturi de voi crestem si noi duhovniceste (eu,nevrednicul,alaturi de sotia mea ),vedem cate neputinte avem de inlaturat,cati maracini descoperim in sufletul nostru atunci cand faptele voastre bune se marturisesc cu smerenie pe acest forum.
Oanka,pozele cu fetitele sunt marturisire de jertfa pentru Hristos!
Si mai mare e bucuria insa cand aflu ca pe 1 mai vrei sa mergi acolo de unde "tara va lua foc", la Sf.Man.Prislop.
Te cheama parintele Arsenie.
Sa stii insa ca pe 8 mai,de Sf,Arsenie cel Mare,se face pomenire la mormantul parintelui.
Noi am ajuns acolo. In 2000 aflasem de pr.Arsenie Boca,iar in septembrie 2003,in luna de miere,am simtit pentru prima oara chemarea parintelui. Mult timp am crezut ca a fost autosugestie foarte puternica,pana cand am aflat ca nu eram singurul spre care se milostivise "Sfantul Ardealului".
Eram la sute de km distanta,deplasandu-ne cu masina spre o anumita tinta,cand brusc am simtit ceva greu de explicat,ca un dor de nestavilit,urias,de a ajunge la Sf.Man.Prislop.Am verificat harta,am hotarat de comun acord cu sotia ca ne schimbam toate planurile si am plecat spre parintele Arsenie.
Cativa ani mai tarziu aveam sa traim noi,nevrednicii, o minune asemanatoare cu a pr.Pantelimon de la Sf.Man.Ghighiu.
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/02/02/minuni-vechi-si-noi-ale-parintelui-arsenie-boca/#more-2151
Ramasi peste noapte la manastire,dimineata,dupa Sfanta Liturghie,am plecat spre Iasi,cale de vreo 650 de km. Tot drumul am avut sentimentul ca "altcineva" ne duce masina,ajungand in Iasi aproape la fel de proaspat si odihnit ca la plecare. Tin sa subliniez ca nu sunt sofer de cursa lunga,un drum de genul Iasi-Brasov,jumatate ca distanta fata de cel de mai sus,e suficient ca sa-mi reduca substantial "bateriile".
Ma iertati pentru ca m-am intins prea mult cu povestirile.
ainigriv spune:
Hristos a inviat!!!
Lumina Sfanta si bucuria invierii Domnului sa ne insoteasca totdeauna spre calea mantuirii!!!
Dragele noastre,ne-a fost tare dor de voi si dupa atata timp,ne-am gasit un pic de timp sa va trimitem multi 

,ca deja nu mai avem stare,mergem in premergator,"circulam"peste tot,batalie pe taste,asa ca din ce in ce mai greu vom putea ajunge la voi,insa sufletelul si gandul tot la voi ne sunt.Nu am apucat sa citesc nimic din urma,asa ca sper ca sunteti bine cu totii,vad ca si Cipicah cu sotia ne sunt alaturi,ceea ce este mare lucru...sa se adune aici cat mai multi oameni cu sufletul mare si curat.
Noi am petrecut cu bine Sfintele sarbatori,dupa un post destul de plin de ispite,sa ne ierte bunul Dumnezeu ca nu stim sa le recunoastem si sa ne ferim de ele,intram in tot felul de "capcane",dar parca vorbea odata Georgi,ca nu e genul de om sa stea de o parte...nici eu nu sunt si nici sa-mi tin gura nu stiu,asa ca am avut ceva "de lucru"...
In rest,bine,sanatoase,va pupam de mii de ori si promitem sa revenim!!!
"La multi ani,sarbatoritilor de maine!!!" si zile luminate in continuare,mai ales ca sunt tot de sarbatoare.Sa ne ajute Maicuta Domnului si bunul Dumnezeu sa ne tamaduim de toate"bolile"sufletesti si trupesti!!!Doamne ajuta!!!
happymum spune:
virginia
si dumnezeu sa va dea sanatate!. deja in premergator?
hihihihi... nu te credem.... vrem POZEEEE........ se poate? te rugam frumooooooos... una.... mica mica.... uite 

ca sa te convingem.
nu-i asa stimata adunare... vrem o pozica mica cu fetita virginiei...
virginia, iarta-ma daca indraznesc prea mult.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum virginia si dumnezeu sa va dea sanatate!. deja in premergator?hihihihi... nu te credem.... vrem POZEEEE........ se poate? te rugam frumooooooos... una.... mica mica.... uite ![]() ![]() ![]() ![]() ca sa te convingem.nu-i asa stimata adunare... vrem o pozica mica cu fetita virginiei... virginia, iarta-ma daca indraznesc prea mult. Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea |
Daaa, sunt alaturi de tine....VREEEMMM POZZZEEEEE.
Daca se poate bineinteles virginia
.ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ainigriv spune:
Oooo,scumpele noastre,cum sa indrazniti prea mult?!Cand voi ne-ati fost alaturi din prima noastra zi de "samburica"...dar nu stie "mami asta"sa incarce poze pe forum...numai daca ne puteti ajuta voi cu ceva sfaturi,poate reusim.

Sandei,am vazut ca i-a fost dor de noi si tuturor,de fapt,ca nu am apucat sa citesc prea mult din urma,dar promit sa-mi fac "temele",mai ales ca am vazut ca s-a nascut un nou bebe,"Sa ne traiasca langa mamica lui!!!"si poate au mai venit si alte burtici,nu stiu inca,o sa ma uit pe lista...da Doamne!!!

si revenim