*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
am intrat repede repede sa dau cele-cele
. acum au plecat ultimii musafiri. de joi petrecem non-stop... cine mai rezista asa
luati serviti pana mai e 13![]()

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Cel mai marait dintre pamanteni Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mihatp spune:
gecko, aveam pregatite astea pentru tine, poate le-ai recitit deja, dar eu daca tot le-am "ambalat" de cadou...
remember 1
buna, jumatatea lui gecko sunt.
raport din emisfera sudica:
nenascuti, contractii cand la 5min cand la 10 min toata ziua, prezentatie OP!!! cam obositi. nu mai aparem azi parese-ca.
maine dimineata inductie (exact de ce ne-am ferit azi dim. cand ni s-a oferit).
macar dormim impreuna la spital. fug inapoi.
v-am pupat amandoi
remember 2
raport din emisfera sudica:
am intrat in clubul scutecelor!
bebe Patrick Lucas s-a nascut in 13/04/2008 cu 4020g / 53cm, adorabil, somnuros, fomist etc
mami gecko bine, zambitoare
, fericita etc
raporteaza tatic obosit, defazat, dezorientat, dez... etc
greul de abia acum incepe...
raporteaza tatic de raton
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
deci
laaaaaaaaaa muuuuuuuuuuullllllllllti aaaaaaaaaaaaani!
Patrick, cel mai frumos din emisfera sudica!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Abia mi-am tarat oasele pana la laptop!Am smotruit azi de mi-am mers fulgii
!Maine mai am in bucatarie sa fac luna si bec si in baie...abia astept sa ma pun in pat!Copii i-am remorcat de la mama,voiosi si obositi nevoie mare
!Maine o luam de la capat!![]()
Dar,am vazut-o pe mandretea de Andra
,pe Mufarinul-Pufarinul
si pe Stef-iubitelu
!
Bravo,Giani pt Amr!
-Bravo si Iulia ca nu ia antibiotic si ca e mai bine!
Ramo,ce mai face Socrela??tot am vrut sa te intreb!
Clau,prin dulapuri am facut clean saptamana trecuta
!
Ma doare de mor spatele
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Bubu fata Stef e demential dar i l-am aratat si Teodorei si te intreaba: voi ascultati Tokio Hotel ???![]() Sunteti emooo???![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Bai, lesin aici!! credeam ca nu stie nimeni ce melodie e aia!!
Se pare ca fi-ta stie!! 
Nu ma, nu suntem emo, mor de ras, zau!
Avem niste chestii, de la McD, un fel de radio, apesi pe buton si canta, sunt vreo 4-5 cu diferite melodii, fiecare radiou colorat cu o culoare
Deci, am scos tot din frigider si congelator, ma duc sa-l spal

Nu sunt normala, dar inca mai pot!!
Da mai, si eu fac ordine si curatenie, dar faianta in bucatarie am sters-o de la Craciun, adica in totalitate!!! eu dau la o parte frigider, dulapuri si sterg tot
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
gecko multam'
f misto tortul 
chiar ca nu ma asteptam sa vad paine cu nuttela
kya eu pt lapte folosesc apa plata dar si pe asta o fierb si o racesc...
naty,luny eu ii dau din papica noastra in special ciorbitze ,mancarica mai rar depinde cu ce carne e facuta..noi nu mancam f sarat si nici condimentat...
flori la noi nu a erupt nici o maseluta cat despre dependenta de mama si brate ..e normal pt ca la fel suntem si noi,de dimineata pa na seara doar amandoi si cand vine ta'su sta si cu el dar daca vede ca plec din camera incepe sa se smiorcaie...
giani
hai ca mai e putin putin...
mimo tot nebuna

...mama ce haios e vladutz
rebecutza la mai multe papaceli seara 
hi hi bubu spor la treaba maine si eu tot in bucatarie o sa smotruiesc ..off dulapuri,hota ,aragaz,faianta..de frigider ma scapa socrela maine dimineata,l-a, scos din priza de acu'...si mi-am propus sa sterg si geamurile din hol dar nu cred ca am timp...
steful cumintel ...andru nici gand sa ma lase sa fac ceva si el sa nu fie bagat in sufletul meu,in munca mea...seamana cu ma'sa curios..daca fac ceva imediat vine sa puna mana si sa vada si el ce e acolo..
tuchita
valentina ma bucur sa vad ca in sfarsit a papat matei legume..
matei..mai cu curatenia si noi facem aproape pe fiecare weekend dar nu sers geamuri,spalat perdele,covoare si alte minuni...asa-i romanul ...bucatareste si se primeneste de sarbatori![]()
mihap 
simo
e mai bine ,a facut injectii cu metroclopramid,no-spa si piafen...tine regim in continuare iar dupa pasti ne-a promis ca o sa mearga sa-si mai faca un control si sa discute cu un medic ce sa manance ,ce sa faca si ce sa nu faca..etc...vad ca si tu smotruiesti de zor...spor la treaba maine..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu05
![]() ![]() ![]() Bai, lesin aici!! credeam ca nu stie nimeni ce melodie e aia!! Se pare ca fi-ta stie!! ![]() Nu ma, nu suntem emo, mor de ras, zau! Avem niste chestii, de la McD, un fel de radio, apesi pe buton si canta, sunt vreo 4-5 cu diferite melodii, fiecare radiou colorat cu o culoare Deci, am scos tot din frigider si congelator, ma duc sa-l spal ![]() Nu sunt normala, dar inca mai pot!! Da mai, si eu fac ordine si curatenie, dar faianta in bucatarie am sters-o de la Craciun, adica in totalitate!!! eu dau la o parte frigider, dulapuri si sterg tot Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

bubu05 spune:
Baaii, nu v-am zis, ca am ras azi 
Randunoiul a plecat devreme la servici si cu gerul asta de-afara, ma gandeam cum sa ies eu cu Stef sa-l iau pe Vlad de la gradi...si l-am sunat pe socrellu si n-avea treaba si s-a dus el. Si cand mi-l aduce acasa, copilul era incaltat cu alti pantofi, nu erau ai lui!
Si o sun pe educatoare si ii zic si cica a auzit ea un parinte ca zicea ca nu-i gaseste pantofii copilului
. Si s-a dus bunicu' cu pantofii inapoi la gradi si i-a luat pe cei buni
. Nu de alta, dar erau buni, de la Zara ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi, Bravo Simo! sunt super alea! doua nu mai au baterii, trebuie sa le schimb...
Vali, bravo lui Matei pt. legumele papate!
Gecko, esti mortala cu tortuletul lui Patrick! 
Eu fac mancarea cu apa de la robinet, lui Stef la fel, lapticul cu apa plata, n-am fiert-o niciodata, iar painea noastra la masina o fac cu apa plata ![]()
Gata, am plecat sa termin frigiderul 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)