*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)
Raspunsuri - Pagina 20
gudinde spune:
Tuchi asta da surpriza. Vai de tine!
Mimo pretul la bilete pe acel site cred ca e gresit cu un 0.
Cum sa fie mah atata?!?!?! Ma declar oficial socata!
Norocul meu ca astfel de trupe nu intra in aria mea de interes.
Si acum, pt binedispunere:
O doamna in varsta a murit in ianuarie, dar BCR a continuat sa o taxeze pentru lunile februarie si martie cu taxele de administrare pentru cardul sau de credit, la care a adaugat taxe de intarziere si alte comisioane lunare. Balanta contului a ajuns astfel de la 0 la aproape 60 dolari.
Nepotul raposatei suna la banca sa rezolve problema:
Nepotul: V-am sunat sa va spun ca bunica mea a murit in ianuarie.
BCR: Contul nu a fost inchis, iar taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare.
Nepotul: Poate ar trebui sa trimeti contul catre recuperare.
BCR : Deja am facut acest lucru, de vreme ce au trecut doua luni.
Nepotul : Ce vor face cei de acolo cand vor afla ca este moarta?
BCR: Vor raporta contul diviziei fraude sau catre biroul de credit, sau poate ambele lucri.
Nepotul: Credeti ca Dumnezeu se va supara pe bunica mea?
BCR : Pardon?!!!
Nepotul: Ati inteles ce v-am spus eu, partea cu faptul ca a murit?
BCR : Domnule, trebuie sa vorbiti cu supervizorul meu.
Supervizorul preia discutia cu clientul
Nepotul : V-am sunat sa va spun ca a murit in ianuarie.
BCR : Contul nu a fost inchis si taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare.
Neputul: Vrei sa spuneti ca veti recupera banii din proprietatile ei?
BCR: Sunteti avocatul ei?
Nepotul : Nu, nepotul.
Ii da datele de contact ale avocatului
BCR: Puteti sa ne trimiteti un fax cu certificatul ei de nastere ?
Nepotul : Da.
Dupa ce ii trimite faxul:
BCR : Sistemul nostru nu este setat pentru aceasta situatie, moartea. Nu stiu cu ce pot sa va ajut mai mult.
Nepotul : Daca reusiti sa rezolvati situatia ar fi perfect. Daca nu, puteti continua sa o taxati. Nu cred ca o mai deranjeaza.
BCR : Taxele de intarziere si comisioane vor continua sa se aplice.
Nepotul: Vreti noua ei adresa la care sa trimiteti facturile?
BCR Ne-ar ajuta.
Nepotul : Cimitirul Sf. Vineri, Alea 29, lotul nr. 69.
BCR: codul postal va rog!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Eu fac mancarea cu apa de la robinet, lui Stef la fel, lapticul cu apa plata, n-am fiert-o niciodata, iar painea noastra la masina o fac cu apa plata Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui gudinde Tuchi asta da surpriza. Vai de tine! Mimo pretul la bilete pe acel site cred ca e gresit cu un 0. Norocul meu ca astfel de trupe nu intra in aria mea de interes. Si acum, pt binedispunere: O doamna in varsta a murit in ianuarie, dar BCR a continuat sa o taxeze pentru lunile februarie si martie cu taxele de administrare pentru cardul sau de credit, la care a adaugat taxe de intarziere si alte comisioane lunare. Balanta contului a ajuns astfel de la 0 la aproape 60 dolari. Nepotul raposatei suna la banca sa rezolve problema: Nepotul: V-am sunat sa va spun ca bunica mea a murit in ianuarie. BCR: Contul nu a fost inchis, iar taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare. Nepotul: Poate ar trebui sa trimeti contul catre recuperare. BCR : Deja am facut acest lucru, de vreme ce au trecut doua luni. Nepotul : Ce vor face cei de acolo cand vor afla ca este moarta? BCR: Vor raporta contul diviziei fraude sau catre biroul de credit, sau poate ambele lucri. Nepotul: Credeti ca Dumnezeu se va supara pe bunica mea? BCR : Pardon?!!! Nepotul: Ati inteles ce v-am spus eu, partea cu faptul ca a murit? BCR : Domnule, trebuie sa vorbiti cu supervizorul meu. Supervizorul preia discutia cu clientul Nepotul : V-am sunat sa va spun ca a murit in ianuarie. BCR : Contul nu a fost inchis si taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare. Neputul: Vrei sa spuneti ca veti recupera banii din proprietatile ei? BCR: Sunteti avocatul ei? Nepotul : Nu, nepotul. Ii da datele de contact ale avocatului BCR: Puteti sa ne trimiteti un fax cu certificatul ei de nastere ? Nepotul : Da. Dupa ce ii trimite faxul: BCR : Sistemul nostru nu este setat pentru aceasta situatie, moartea. Nu stiu cu ce pot sa va ajut mai mult. Nepotul : Daca reusiti sa rezolvati situatia ar fi perfect. Daca nu, puteti continua sa o taxati. Nu cred ca o mai deranjeaza. BCR : Taxele de intarziere si comisioane vor continua sa se aplice. Nepotul: Vreti noua ei adresa la care sa trimiteti facturile? BCR Ne-ar ajuta. Nepotul : Cimitirul Sf. Vineri, Alea 29, lotul nr. 69. BCR: codul postal va rog! |

ursuleata spune:
http://www.dropshots.com/carminabulina#albums/Botez%2Fpetrecere%20Irina
tiker
Mami de ursulet
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI SANZIANA ,SA CRESTI MARE ,SANATOASA,DESTEAPTA SI SA AI O VIATA PLINA DE NOROC..SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI!

lianam spune:

LA MULTI ANI SANZIANA! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii in viata 

mamica de zana mica si junioara de acum ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ramo_cata spune:
am vazut pozicile f frumoase...super petrecere...
| citat din mesajul lui ursuleata http://www.dropshots.com/carminabulina#albums/Botez%2Fpetrecere%20Irina tiker Mami de ursulet |

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)