FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 8
hudak_ali spune:
desi nu scriu,va citesc mereu...am si eu o intrebare...marti 14.04.09 am facut o iad la szeged...si dr.mi-a zis sa iau progesteron...de 3 zile am dureri ca si de ciclu menstrual...nu-mi pun mari sperante in iad,desi eu sunt ok...am facut-o pe ciclu natural...azi sunt in z19...dar e normal sa ma doara asa,chiar daca trebuie sa-mi vina ciclul?nu e prea repede sa simt durerile ciclului menstrual daca sunt doar in z 19?
pls raspundeti careva...
simonete spune:
Iuca felicitari! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei !!
Bytzi astept vesti bune
, abia astept sa vad cum raspunzi la trat. Iti tin pumnii !!
Diana , sa ai recolta frumoasa de foliculi , au trecut cateva zile si cred ca s-au facut mari , numai buni de inseminat.
Hudak_ali si pe mine m-a durut burta la prima inseminare 2-3 zile, am si sangerat vreo 2 zile , depinde ..... Unde ai facut insem ? Eu prima data am fost la Giulesti si insem s-a facut cu vezica goala si poate mi-a lezat endometrul ,cum probabil ti s-a intamplat si tie , acum la Sibiu , unde se fac insem . doar cu vezica plina , nu m-a durut deloc dupa..... S-ar putea asta sa fie cauza durerii , ti-a lezat usor endometrul , alta explicatie nu am . Eu iti doresc sa fi fost cu succes !!
gabri-ela spune:
iuca felicitari si sa dea DD sa se faca mari puiutii tai.Asteptam vesti de la o proaspata mamica.
bytzi si diana multa, multa bafta la Sibiu sa aveti si sa veniti cu vesti bune
Pupici pt toate fetele

hudak_ali spune:
simonette
nu stiu daca mi-a lezat sau nu endometrul,desi nu cred asa ceva deoarece dr.zadori este profesionist.cert este ca simt dureri ca la menstruatie in ziua 19 de cm,si nu cred ca este normal...
montytaiana spune:
iuca felicitari mamico
dma ce faci iubita, cum e? sper din tot sufletul ca bineee, te asteptam cu vesti.
bytzite-ai intors, cum a fost ce noutati ai?
simonete, gabriela 

diana iti tin pumnii
vreau sa avem numai vesti bune si o luna de vis
@dodo@ spune:
bytzi, iti tin pumnii si te asteptam, urgent, cu vesti cat mai bune. Dar FSH-ul cum a iesit?

iuca, felicitari, mamicuto, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, sa-ti creasca puiutii mari si sanatosi si te asteptam pe la noi sa ne povestesti cum a fost nasterea si mai ales cum sunt primele zile dupa ce ti-ai vazut visul implinit.

diana, multa, bafta, sunt alaturi de tine si sper sa vii cu vesti bune si mai ales sa poti face inseminarea.
dma, nu ne mai zici nimic, cum te mai simti? Sper ca esti bine si cat mai curand sa putem incepe petrecerea.
Moniland spune:
Iuca, sa-ti traiasca gemenutii!!!!!
dma, esti bine? Hai cu vesti!!!
Succes fetelor!!!
26+
Laura Ioana
Irina Maria