FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 9
diana23ct spune:
buna fetelor. m-am intors de la sibiu cu vesti proaspete si bune. am foliculi de 14 mm si mi-a dat sa mai fac inca 4 zile gonal 2 pe zi/seara, duminica dimineata la 11 fac pregnilul si luni la 11 sunt programata pt inseminare. Mi-a spus doamna dr ca am sanse f mari sa iasa sarcina multipla pt ca am foarte multi foliculi. Eu ma rog la Dumnezeu macar 1 sa prinda.
cam atat pt moment. va mai tin la curent cu ce se intmpla.
bytzi ai ramas datoare cu niste informatii. ce ai facut ieri la sibiu?
dma cum merge treaba, au trecut durerile, mai fa inca un test de sarcina sau analiza in sange ca sa fi sigura de rezultat.
dodo pana la urma te-ai gandit? cand intri in hora?
bytzi spune:
am trei mesaje scrise pina acum si cind vreau sa le trimit mi se inchide calculatorul
nu's ce are ,spr sa reusesc sa va scriu
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
Buna dimineata!
aseara tirziu am ajuns si eu de la Sibiu si ma duru rau burtik asa ca nu am putut sa intru
deci marti z9 am avut un folicul pe ov sting de 25mm
endomtrul de 8mm,trilaminat...asa ca am ramas in Sibiu
si ieri z10 am facut inseminarea
nu va pot spune cit de fericita sint
desi dr era f pesimist am reusit sa-l surprind,nu se astepta sa raspund mai bine la closty

diana23ct spune:
bytzi ce ma bucur, felicitari si iti tin pumnii. hai ca poate avem si noi noroc luna asta. curaj si o sa mearga bine. Ai vazut cei din urma sunt cei dintai ![]()

bytzi spune:
desi inseminarea a mers f greu si a durat mai mult totul a fost ok pina la urma
se formase ceva ca o bariera si nu putea trece de col sa ajunga in uter cu cateterul,de acolo si durerile de burtik,atunci nu m-a durut de loc caci dr lucreaza f finut si atent,dar spre seara au inceput cred ca si 360km si drumurile di RO isi spun cuvintul
simonetept endometru nu am luat nimic ,dr a fost f incintat si repeta intruna ca nu se astepta sa am un endometru asa frumos pe closty

@dodo@ spune:
bytzi, ma bucur nespus, vezi ca exista Dumnezeu si nu te-a lasat cand ti-a fost mai greu. Cel mai important e ca ai raspuns bine la tratament si sper ca durerile sa-ti treaca cat mai repede si sa te poti bucura peste 14 zile de cele II liniute pe care le vei vedea pe test. Inseamna ca FSH-ul a fost gresit. Ce bine. Stiu ca aceste 14 zile e foarte grea asteptarea, dar sigur va fi cu folos. Eu sunt alaturi de tine si mai facut fericita.

diana, sper sa-ti creasca folicolii cat mai mari si buni. Cu siguranta va fi bine si vei face inseminarea luni. Eu iti tin pumnii si vorba ta, macar unul sa se prinda.

dma, sper ca esti bine, te asteptam cu vesti

diana23ct spune:
dodo eu sunt foarte obtimista si sunt aproape sigura ca o sa prinda. Mi-a explicat dr dc reactionez asa de greu la tratament. Am ovare micropolichistice si membrana ovarului este mult mai groasa si nu permite foliculilor sa se dezvolte mai repede si trebuie fortati. Dar dr parea optimista fata de datile trecute din moment ce mi-a facut imediat programarea pt inseminare, mi-a dat lista de donatori.... Eu sunt sigura 99% ca pe 11-12 mai o sa am 2 liniute pe test. Acum mai am doar de asteptat.
Tu ce ai de gand? nu lasa prea mult timp sa treaca ca e pacat. In timpul asta te poti bucura de bebelusul tau.
pupici 

diana23ct spune:
fetelor vroiam sa va intreb de pregnil. unde se face si cu ce ac? se face cumva tot in burta si cu ac mic ca la gonal, sau un fesa si cu ac normal? sa imi ziceti si mie mai multe pt ca trebuie sa il fac duminica si nu stiu cum.
simonete spune:
Bytzi ma bucur foarte mult de endometrul tau si de foliculi , de data asta nu mai ai cum sa "scapi" , cred ca va fi bebe
.
Diana eu am facut pregnylul in picior , in partea externa a coapsei , cu o seringa pt diabet , care are ac mic , cum are gonalul. Se poate face si in burtica .
simonete spune:
Azi m-a durut iarasi capul ingrozitor, mi-e teama sa nu vina CM , asa ma doare inainte. Cred ca maine fac testul , e a 14-a zi de la IA , nu e prea devreme , nu ?