FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 7
simonete spune:
Ma doare capuuuuuull !!! Ce sa fac ? Nu pot sa iau medicamente !
Am pus spirt ...... degeaba !
dma2007 spune:
fetelor mi+e f frica, am dureri in continuare si un test cu doua liniute.fug sa+mi iau utrogestan ...nu stiu ce sa fac...mi+e frica sa ma bucur din cauya durerilor...dr mi+a yis ca am sanse mari dar n+am creyut
Dumnezeu e mare
minunea mea
@dodo@ spune:
dma, vezi ce inseamna sa gandesti pozitiv, eu sper sa fii graviduta.OAAA, CE VESTE, CHIAR IN AJUNUL PASTELUI!!!!!!!
Sper sa-ti treaca cat mai repede durerile de burtik si sa putem incepe fiesta, sa desfacem sampaniile. Asteptam un semn de la tine sa putem incepe. De cand asteptam ziua in care sa avem si vesti bune la acest subiect.

diana, te asteptam cu vesti de la Sibiu, sper sa fie cat mai bune.
bytzi, nici o veste?
simonete, iti doresc multa, multa sanatate.

Va doresc tuturor, sarbatori fericite, sanatate si sa va indepliniti visul cat mai repede cu putinta.

diana23ct spune:
buna fetelor. multumesc tuturor pt incurajari.
acum am venit de la sibiu. mi-a zis dr ca am multi foliculi si cel mai amre are 7 mm. azi sunt in ziua 7 a cm. mi-a marit doza la 2 gonal pe zi si mi-a spus sa le fac pe amandoua seara. miercuri merg iar la eco si sper sa creasca suficient foliculii ca sa pot face inseminarea. cam atat pt moment. mai am 3 seri sa fac injectiile. pupici tuturor si va doresc ca sarbatorile pascale sa va aduca lumina in viata si implinirea celei mai mari dorinte, aceea de a fi mamica. 

diana23ct spune:
dma felicitari pt rezultat, ma bucur enorm pt reusita ta si sper sa te urmam si noi cat de curand. curaj, o sa treaca si durerile.
@dodo@ spune:
dma, ce faci, draguta, cum te mai simti, te mai doare burtik? Ai mai facut vreun test? Putem incepe petrecerea?

diana, tu maine te duci la Sibiu? Sper sa fie bine, sa creasca foliculasii mari si frumosi. Te asteptam cu vesti.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti sarbatori fericite langa cei dragi.
bytzi spune:
astazi s-au nascut puiutii lui iuca
,sa le dea dumnezeu multa sanatate ,o viata senina si usoara
iuca te asteptam sa ne impartasesti si noua din frumoasa expierenta de mamica ,felicitari!
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
dma,felicitri din tot sufletul,aveam nevoie ca cineva sa ne deschida drumul reusitelor 

bytzi spune:
maine sau miercuri va anunt ce am facut la Sibiu,depinde cum ajung acasa 

diana23ct spune:
iuca felicitari si sa viti sanatosi si fericiti. sa ne impartasesti si noua cum este noua viata de mamica. va pupic si pe tine si pe bebelusi

bytzi iti tin pumnii stansi maine la sibiu. o sa te urmaresc ce ai facut acolo. maine plec si eu la valcea si miercuri sunt la sibiu. Daca ne ajuta Dumnezeu poate saptamana asta facem si noi inseminarea.