FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
hei nu mai e nimeni pe aici?
doar eu mai bintui pe la subiectul asta
?
diana,mi-a comfirmat cineva ca iese bhcg si in z12 ,asa ca ...
eu sint in z9,luni voi face un test daca am curaj
,daca nu marti ca sigur va iesi
azi de dim m-am sculat cu dureri de burtik,sper sa nu fie ceva rau
monty,citisem pe la alt sub ca dr Dracea luna mai nu lucreaza ca isi muta cabinetul
va doresc distractie placuta azi de 1 mai si un weekend placut
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
hudak_ali spune:
bytzi
chiar ieri am dat paginile inapoi ca sa vad cand ai fact inseminarea si am socotit ca pe luni e si la tine z 12...
eu testele le-am facut in z12....inseminarea am facut-o cam pe la 7 seara...deci cred ca nici 12 zile intregi....bafta
un 1 mai fericit si linistit...
bytzi spune:
fetelor care mai sinteti pe aici,am si eu o intrebare
ce stiti in perioada asta este contraindicat contactul sexulal,am uitat sa intreb dr ,stiu doar ca ei zic sa ne comportam ca si pina la inseminare...
hundak-ali,da luni am 12 zile de la IA si am o frica de teste![]()
toate fetele
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
buna fetelor.
bytzi eu personal sunt de parere ca macar pana la prima ecografie sa stai linistita cu privire la contactul sexual. Stiu ca e cam greu, mai ales pt soti, dar eu am zis ca e mai important bebelusul. Sotul trebuie sa fie alaturi si sa inteleaga.
Eu deja simt ca o iau razna, nu mai stiu ce sa fac toata ziua, m-am uitat si la tv, si stat pe calc, si jocuri, nu mai am ce sa fac toata ziua in casa inca 10 zile....voi cu ce va ocupati timpul?
anamy spune:
buna fetelor!!!
parerea mea legata de faptul ca ati facut IA,stati linistite,nu va mai ganditi la bebe,chiar daca e greu,relaxativa,luati-va gandul,nu va stresati caci atunci va veni si bebele mult dorit.
bytzi
ce mai faci?cum te simti?ceva simptome de gravidutza?
eu am facut ieri IA ,a 6 a deja si azi dimineata am fost la dr sa vad daca am ovulat,aveam lichid in sacul douglas si am vazut pe eco trompa dreapta sau stanga,ceea ce nu am vazut pana acum.aseara cred ca am ovulat,am dureri de burtica,nu am sangerat deloc dupa IA.daca nu va reusi IA ,voi face si eu clomi+menopur,incercam si varianta asta,menopur singur am avut doar 1 folicul.
succes fetele,va tin pumnii sa veniti cu II liniute!!!
bytzi hai cu testul ca ma tii pe jar pana luni!!!
simonete spune:
Anamy cu ce ai facut stimulare ? Cati foliculi ai avut ? Iti tin pumnii , sa ne dai o veste buna !!
diana23ct spune:
buna fetelor. vroiam sa va intreb ceva. mie dr mutuliga nu mi-a zis sa fac eco a 2 a zi dupa IAD, dar mi-am facut un test de ovulatie cu o seara inainte de inseminare si mi-au iesit 2 liniute. ce parere aveti?
crystyna75 spune:
Buna fetelor! eu am la activ 3 iad si 3 fiv nereusite si ma gandesc sa apelez la iad cu donor! va rog tare mult sa-mi spuneti cum arata o fisa a unui donor? ce caracteristici< fizice, intelectuale> sunt trecute? multumesc.